most én is brembó tárcsákat vettem előre hátra és itt már nincs titkolózás nagybetűvel rá van írva,hogy méjd in csájna szóval legalább nem hamisítvány(meghajlós) 😅
Hát, láttunk már márkaszervizes motort majdnem friss 450 ezres számlával úgy, hogy a kiírt munka nem volt elvégezve, csak felírva a papírra... Tökre nem lepne meg, ha benne hagyták volna a fékfolyadékot. Először azért, mert "ááá, jóazmég". A második körben meg "á, biztos úgyis kapott a legutóbb, jóazmég".
A féknek mindíg működnie kell ez alá van rendelve minden egy járműben. Ha az abs-ről lerúgja a macska a jeladót akkor is meg kell tudni állni(kezeit széttáró)
4 évesen berohadt?
minden előírt gyári szervizre elvitték
mondjuk én ezért se veszek úg gépet mert az új is egy rakat fos meg a régi is, de legalább a régi olcsóbb
hát ilyet még nem igen halottam.(gondolkodós) Az,hogy egy fékolaj hány éves inkább azért lehet lényeges mert vizet vesz magához idővel. Amikor egy fék elmelegszik akkor igen beesik a fékkar pályanapokon jó néhányszor jártam így. De álló helyzetben hideg motornál ha be lehet húzni a fékkart ellenállás és fékhatás nélkül az csak lelevegősödés lehet mivel a folyadék ugye összenyomhatatlan. Valahol bejutott a rendszerbe a levegő jó eséllyel ment az olajból is ki, mert ahol bemegy a levegő ott kijön az olaj. Lehet elrepedt a fékcső, vagy elfosta magát a fékhenger de az olajtartálynál is szoktak furcsaságok történni(kezeit széttáró)
"abs nem tud elromlani és mindig átenged vagy ilyesmi?"
El tud romlani, de hogy nyitott állapotban ragadjon meg állás közben, az cseppet furcsa lenne. Alaphelyzetben csukva van a szelep, ami csökkentené a nyomást megcsúszáskor. Amikor aktív az ABS, a folyadék olyankor a kockában egy zárt kamrába megy, amiben egy rugós dugattyú van, oda "tágul" és ettől csökken a fékbetéten a szorító erő.
inkább az valószínűsíthető , hogy 2évente levolt cserélve a folyadék , /de inkább soha / összeszed annyi nedvességet , hogy nem elég hogy sokkal hamarabb felforr , és emiatt levegős lesz , de ez a szmötyi bekerül az ABS unit-ba , és mivel nem dolgozik az ABS, hajlamosak a szelepek leragadni , azaz berohadni , és így lesz nulla a fékhatás , olajveszteség nélkül ! Tehát főlyadékcsere , és dolgoztatni az ABS-t a megoldás ! Azt is tudom ez hülyeség sokak szerint ! Én hiszek benne ! Mégegyszer írom , ne legyen igazam , inkább karmantyús legyen a főhenger , ennek kisebb az esélye , a munkahenger meg fosná a folyadékot , ha ott menne el valahol ! 🤔
mondjuk akkor nem esik be a fék amikor szabályoz, legalábbis a 390ktm nem esett be a féke, ezen kívül nincs ismertetem abs fékkel
de gondoltam arra hogy abs hiba is lehet, nem is nagyon van kedvem baszakodni emiatt, sima féket hátratett kézzel szétszedek és felújítok
minden előírt gyári szervizre elvitték
mondjuk én ezért se veszek úg gépet mert az új is egy rakat fos meg a régi is, de legalább a régi olcsóbb
Úgy már tavaly sem indult 😂
El tud romlani, de hogy nyitott állapotban ragadjon meg állás közben, az cseppet furcsa lenne. Alaphelyzetben csukva van a szelep, ami csökkentené a nyomást megcsúszáskor. Amikor aktív az ABS, a folyadék olyankor a kockában egy zárt kamrába megy, amiben egy rugós dugattyú van, oda "tágul" és ettől csökken a fékbetéten a szorító erő.
de gondoltam arra hogy abs hiba is lehet, nem is nagyon van kedvem baszakodni emiatt, sima féket hátratett kézzel szétszedek és felújítok