na ezért sem motorozok már többek között(kezeit széttáró) Előbb-utóbb mind így jártok ki jobban ki rosszabbul. Nem hiányzik ez már nekem(kezeit széttáró)
simán csak blokkolt agyilag, ilyenkor csak a féket húzza és képtelen bármit is csinálni
sokszor jártam úgy hogy láttam hogy ha a nyomban maradok akkor esés lesz a vége és képtelen vagyok kijönni belőle, pedig sokkal neccesebb helyeken is kijöttem ilyenekből
legszarabb amikor a hegyen elnézed a sebességet a murván és képtelen vagy kanyarodni még 10km/h tempóval is csak a féket szorongatja az ember, pedig tisztán látja hogy ebből baszott nagy esés lesz
kurva sok gyakorlás kell ahhoz hogy ezek a blokkolások elmúljanak
Csóri srác. Függőlegesen kisodródni, tipikus amatőr dolog.
Ezért kell megtanulni motorozni, mert akkor ez még a kezdeti elbaszás esetén is védhető lett volna.
Nagy urak már a biztosítók is... utoljára a Yarisra kötöttem, mobilon kellett, és KÖZBE kellett lefotóznom az autót, úgy engdett tovább lépni.. ez volt a szemle... kellet vagy 8 fotó minden szögből, közeli is.
lehet. Akkor még divat volt használtan gumit venni nagynevű gumis műhelyekből. (kezeit széttáró)
nekem pl. 100 ezernél kopott le a gyári nyárigumim. Mivel én nem hiszek ezekbe a téli nyári hülyeségekbe nekem az volt fent télen nyáron. Most átkötöttem a kaszkómat tavaly év végén azt kapott 4 évszakos gumákat, hogy a biztosító se nyűgösködjön(kezeit széttáró) Még meg is szemlézték az autót a kötés előtt8gondolkodós) Eddig még csak 1-szer volt ilyen(kezeit szétáttró) Volt aki szart rá volt aki kért néhány fotót az autóról, km állásról, forgalmiról,gyári kulcsokról. (kezeit széttáró)
Tuti futózott gumi volt... pipi most is szarrágó, pedig tele van pénzzel, 15 éve biztos még inkább az volt 😁
csóró 20 éves koromban nekem is volt futózott gumi a zsigulin, az is pont így vált le 😅
a vadiúj kormorán gumi az első erdélyi út után szálszakadt lett
pedig fel lett fújva 2,5 bar nyomásra mert kint cefet sok a kátyú
amikor mentünk erdélybe azt tettem fel futóval 2-3 motorral úgy se mentünk gyorsan
de a végén már ilyen 2 centiket mozgatta a kormányt és nem lehetett hasznàlni tovább
Mondjuk nekem pont a kínaiak nem durrantak el soha míg a brigi igen cserébe könnyen szálszakadásosak lettek és hamar koptak pedig csúsztak mint állat. 😁
Mondjuk a goodride,es a linglong teljesen jo,szerintem sose fog elkopni,a linglong 140 felett picit razza a ducato bodejat,a goodride meg azt se teszi.
Ha túl alacsony nyomással, ment az nem okozhat ilyet? Meg ha 20 éves a gumi az sem segíti a megbízhatóságot 😆 Mondjuk a Semperit már egy elég fos gumi manapság. Kínaiak felvásároltak egy rakás régi megbízható márkát és a véletlenszerű fosadékaikat árulják a név alatt. Gumis haver mesél dolgokat, hogy olyanok történnek ezekkel a gumikkal, amit előtte soha nem látott, de népszerű mert olcsó és a parasztnak csak az kell.
Manapság szinte már csak a Conti, meg a Michelin a megbízható. Esetleg pár soha nem hallott japán, de azt meg halandó nem tudja mit szabad megvenni. Talán még a Hankook, mert az bár kínai, de az ügyel a márkanevére.
majd megmutatom hogy válik le a futózott gumi
de remélem kitart még 4-5 évet
a terepjáróra futózott bütyköst vettem kb 1/4 áron volt mint az eredeti ha 3 évnél tovább kitart akkor megérte
de tuti elválik valamikor mert mind elválik
semmi(kezeit széttáró) Spórolosabb helyeken símán elmotorzgatnak szöveten(kezeit széttáró) nem egy ilyet láttam görögbe, horvátba 😅
Csak te vagy az ilyen kényeskedő ha leesik egy csepp eső tolod a garázsba meg még ponyvát is húzol rá. Meg elköltöd a világ pénzét arra a darab vasra 😅 Van aki meg inkább csak szeret sokat motorozni mint pimpelgetni azt kimotorozza a gumit is 😅
Nálunk nem ignáccal hanem szvittyel volt valami hasonló vagy 15 éve.(óranézegetős) Az asszony szvittyével mentünk nyaralni az m5-ösön 160-nál berázott a kormány majd éktelen hang kerekedett 😅 A leszakadt futófelület lebontotta a kerékdob műanyagját az meg megúzta az első lökhárítót ami elrepedt(kezeit széttáró) Úgy láccik a japán gyártmányok nem bírják a gumikat se kavaszaki se szuzuki 😂
ez Bridgestone , de attól még elég szar ! Olyan volt , mintha egy tű hegye lógna ki a gumiból ! Megfogtam egy jó fogóval , hogy kihúzom , erre széttéptem a gumit , akkor lett rajta az az 1cm hasadék ! Még jó hogy volt egy használt Metzeler K3 itthon , hamar feldobtam a szemét helyett ! 😉
http://youtu.be/1H8Twsq14tw
sokszor jártam úgy hogy láttam hogy ha a nyomban maradok akkor esés lesz a vége és képtelen vagyok kijönni belőle, pedig sokkal neccesebb helyeken is kijöttem ilyenekből
legszarabb amikor a hegyen elnézed a sebességet a murván és képtelen vagy kanyarodni még 10km/h tempóval is csak a féket szorongatja az ember, pedig tisztán látja hogy ebből baszott nagy esés lesz
kurva sok gyakorlás kell ahhoz hogy ezek a blokkolások elmúljanak
motor meg úgy csúszik mint szappan a kádba
Ezért kell megtanulni motorozni, mert akkor ez még a kezdeti elbaszás esetén is védhető lett volna.
http://youtu.be/NL-XJUjYupA
nekem pl. 100 ezernél kopott le a gyári nyárigumim. Mivel én nem hiszek ezekbe a téli nyári hülyeségekbe nekem az volt fent télen nyáron. Most átkötöttem a kaszkómat tavaly év végén azt kapott 4 évszakos gumákat, hogy a biztosító se nyűgösködjön(kezeit széttáró) Még meg is szemlézték az autót a kötés előtt8gondolkodós) Eddig még csak 1-szer volt ilyen(kezeit szétáttró) Volt aki szart rá volt aki kért néhány fotót az autóról, km állásról, forgalmiról,gyári kulcsokról. (kezeit széttáró)
csóró 20 éves koromban nekem is volt futózott gumi a zsigulin, az is pont így vált le 😅
pedig fel lett fújva 2,5 bar nyomásra mert kint cefet sok a kátyú
amikor mentünk erdélybe azt tettem fel futóval 2-3 motorral úgy se mentünk gyorsan
de a végén már ilyen 2 centiket mozgatta a kormányt és nem lehetett hasznàlni tovább
Manapság szinte már csak a Conti, meg a Michelin a megbízható. Esetleg pár soha nem hallott japán, de azt meg halandó nem tudja mit szabad megvenni. Talán még a Hankook, mert az bár kínai, de az ügyel a márkanevére.
de remélem kitart még 4-5 évet
a terepjáróra futózott bütyköst vettem kb 1/4 áron volt mint az eredeti ha 3 évnél tovább kitart akkor megérte
de tuti elválik valamikor mert mind elválik
Csak te vagy az ilyen kényeskedő ha leesik egy csepp eső tolod a garázsba meg még ponyvát is húzol rá. Meg elköltöd a világ pénzét arra a darab vasra 😅 Van aki meg inkább csak szeret sokat motorozni mint pimpelgetni azt kimotorozza a gumit is 😅