Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért azt ne felejtsük el hogy azt az olcsóbb vételárat valahol meg kell fogniuk,és azt ugye tusjuk hogy nem a saját zsebén fogja a gyártó,hanem a minőségen.
3 közeli ismerősnek van dacia
egyiknek egy dokker egy első generációs logan meg egy újabb mcv
mindegyik maximálisan elégedett
de az tény hogy egy fapad astra sokkal szebb belterű
rengeteg kopogós műanyag van bennük
van akinek ez nem jön be aztán nem veszi meg
és ebbe mi a következetesség, hogy nem akarsz egy olyan minőségű autót megvenni ami már egyébként van a családba, féláron 😂
Abba se látom a következetességet, hogy messze neked érné meg a vellanyautó mert pikk-pakk lekocsikáznád az árát.(kezeit széttár)
De aztán jönnek a következetlen érvelések. 😂
Na jó,de ti nem a dácsia gyár tulajdonosának viselkedése miatt nem veszitek meg.
Vagy következetesek.........ahogy mi a dákóval hiába lenne az a legjobb ár értékarányban, de dákó akkor sem lesz.
Nálunk mindent átvett a mészáros one, úgyhogy azzal, hogy most itt pötyögök, andikát etetem 🤣
Ja az más, de amúgy a Starlink nem drága. Itthon 16ezer. Én is elgondolkodtam rajta, de nekem már optika van és elég gyors.
450 fontot fizet vagy mennyit, nem lakosságija van, hanem valami sok terrabites biznisz csomag.

Az angol netet ne is emlegesd, a 200-as kábeles lassabb volt, mint itthon a 40-es mikrohullámú. Lett volna valami optikai a környéken neki, de erre ment rá.
Még csak ezt sem mondanám pár idióta hisztizik csak ezen még a balosok többségét sem érdekli. Az év elején nem működtek a gyárak modell átállás miatt.
Akár így is fogalmazhatunk. Van az a réteg, aki jól keres, és pl. bele van vakulva a sok színes-szagos-fényes játékszerbe és csak annyi saját személyisége/véleménye tud lenni, amennyi helyet ezek a világi dolgok vagy az "influenszerek" az agyában meghagynak neki.
20ezer az a 200 ezres net 😁
A vevő cucc került 200ba egyszer. És Angliában azért is szeretik, mert drága és hulladék az internet arrafelé a Starlink meg jó, és annyira nem drága.
Tehát megvettek volna egy lapát szart is ha az a musk adja el,de most már nem kell nekik az autó,mert a musk olyannal barátkozik aki nekem nem a barátom.Okos emberek.
A Tesla tulajok egy jelentős része tech-buzi - a szó nem feltétlen pejoratív értelmében - akiknek imponált ez a Musk fazon a nagy sci-fibe illő álmaival, űrhajóival, műholdas übergyors internetjével, emberekbe ültetős csippjeivel meg effélékkel. Na, ezek a yuppie-k nem feltétlen Trump-pártiak, no meg van alternatívájuk is vastagon egy ideje.
Én is ismerek ilyen embert, kettőt is. A közelebbi ismerettségűnek a Musk volt az istene, kint programozó Nagy-Britanniában, még az internetje is a Musk-féle havi 200 ezerért. Na, az is akart volna Teslát venni, de Trump-hiszti van és nem fog. A másikkal nincs beszélőviszony egy ideje, azt nem tudom, marad-e Teslás, de már a harmadiknál tart minden kellemetlenség és üzemzavar ellenére.
tesla kocsi legnagyobb hibája a szerviz
nem túlzás azt mondani a legkevesebb szervize neki van, és a teslák száma erőteljesen növekszik
gyerek haverja mondta hogy akár hónapokig is kell várni amíg sorbakerülsz
a vw szerviz sokkal több van
persze gari időn túl már sokkal több a lehetőséged
mondjuk ezt én sem értem. Qrvára nem hinném, hogy a vásárlók pártpolitikai alapon vásárolnának autót 😅
Mint ahogy azt sem hiszem el, hogy egy autóvásárlásnál bárkinél is tényező lenne a károsanyag kibocsájtás 😆
Nekem teljesen mind1 egy autót az ördög vagy maga jézus krisztus gyártott le ha az igényeimnek megfelel megveszem(kezeit széttáró)
Jobb vagy sem,többet adtak el.Ha valaki azért nem vesz teslát,mert a tulaj éppen azt csinál amit csinál,akkor az az ember nem is akar igazán teslát.Vagy te úgy gondolod a tesla tulajok a musk miatt vettek teslát?A tűzoltóparancsnokok hátszéllel lesznek parancsnokok.
A teslat a vasarlok politikai indittatasbol bojkottaljak,mert a musk trumpal bandazik, ezert lett első,nem azert mert jobb az id.
Mintha valaki hatszellel lenne tuzoltoparancsnok,nem az erdemei miatt.
Annyi talán mégis hogy legyártotta azt az autót ami a legkelendőbb,ismét.Szóval azért csak van hozzá valami köze.
Gondlom lövésed sincs miert,a vw-nek nem sok köze van hozzá.
Igazatok lett,csődbe ment a vw.
https://www.economx.hu/befekte...
2 fölé még sosem volt rakva azt lehet nem bírná
1,4-1,5 lazán viszi, anno olaszból hordtak vele gáztartályokat 100-as tempókkal
1köb kavics 1,6-1,8 tonna ! Ez a beton 2,5 T / köb ! 😏
🤣
Tegnap nem gyötté(fejét fogó) Így 4 kilóm bánta a mutatványt(szemeit körbeforgató)
Pedig még a kápás dombra is felmentem a püspöki palotába 206 lépcsőn. Onnan is kerestelek de egy fia mixerest sem láttam(kezeit széttáró)
szűk 1m3 ráférne a futóra de szegény opel azt már nehezen húzná kb 5 km után 20 perc pihenő 😂
ekkora súlyhoz c típusú gumi kellene a futóra olyan meg nincs
hoztam már 1m3 sódert vele 6 km távról nagyon nem szerette az opel
beton meg kicsit nehezebb