Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sérülés nélkül nem.
Repülős jogsithoz nézegetem a tananyagot és ott is papíron van minden tervezés és navigáció.
Vannak spéci repülős navik, ami mindent tudnak amit kell, de azt mondják érdemes akkor is papíron tervezni, számolni, és legyen nálad gond esetére, meg a tervezés önmagában jó felkészülés a repülésre. Régen a kocsiban is tartottam egy papír térképet, de jó ideje már nem. Van nálam egy beépített navi három mobiltelefon, néha laptop, offline, meg minden. Szóval már atomvillanás kell, hogy gond legyen, de akkor meg mindegy, mert a kocsi sem megy sehova.
Most.
Mint írtam pár hete nekem is eddig csak bridgestone-al volt szálszakadás, bár a drót nem emlékszem, hogy kilógott volna, de rázott és forgatásnál látszott, hogy hullámzik illetve oldalra kitérnek a minták.
románoknál jártunk mindig volt nálunk papír is
igaz sok esetben nem bolti hanem az openmaps-ról részletek kimásolva
ez pl megvan valahol: https://cartographia.hu/bihar-...
Használd.
találkozott már valaki hasonlóval ? 🤔
Most azért cseréltem le az elsőgumit /Battlax T30F/ mert a minap takarításkor , ahogy simítom végig a gumit , valami beleszúrt a kezembe ! Megnéztem , egy drótszál volt , azt hittem valahol felszedte , fogóval mondom kihúzom ! Hát rákellett jönnöm , hogy nem kintről ment befele , hanem a gumi acélszála jött kifele ! Ez azért érdekes , mert kb 2mm volt még a kopáshatárolóig ! Pár gumit koptattam már drótig tudom mikor jön ki , mikor durranik el ! De ez elsőkerék volt ,nem szarrá koptatva egy 200lovas vason ! Most nagyot csalódtam a Bridgistone-ban is ! Ezért került fel most egy K3 , igaz hogy nem új , de csalódásmentes ! 🤔
ennél nem kell se app se powerbank
https://www.konyvtunder.hu/ter...
mitas király ! Most szartam be ! 🤣
Telefon hangero megoldva,aplikacioban kulon kellett feljebb tekerni.
Fasz kivan hogy mindent aplikacioban kell mar csinalni.
Viszont az árahoz kepest tokeletes,20-22e ert kapom meg azt amit a carpuride akcioban 210 dollarert.
A celiranyos navik meg hat par szazezerert.
Cserebe ki kell szurni a megfelelot a piacon levo kotlák kozul.
Nekem pl meriti a telefont,delutan 4 kor mar 19% os,kell a powerbank.
Az offline modot meg nem probaltam.
Ettol fuggetlen erdekesseg hogy full 5g-n vagyok mert a telefon is masik,es 15Gb ugy eltunik mint a sicc,most 3Gb alatt vagyok.Ezt meg optimalizalnom kell.
Mmmmm,majd kiprobalom.
Ezeknél a kapcsolodásoknál egy a lényeg, egy eszközre csatlakozzon minden és az kezelje az összest
Az ecceruen csak ugy mukodik ahogy kitalaltak.
Egy software furi van.
Ha beinditom a motort kapcsolt feszen feleled,de neha hiaba van allando nappali modban a cucc ejszakai fekete modot ad be,gyujtas le-fel es megint nappali mod,majd egesznap fasza,egyszer csak ejszakai,megint le-fel es nappali,de ez a kurvigeres proba,majd massal is ki kell probalnom.A sena mar erdekesebb,nincs a carplayre rakva,kozvetlen a telefonhoz kapcsolodik,es valami ordenare zajos,halk fos,ugy hogy itthon fasza volt,fuggetlen a carplaytol,az nem megy,a carplay hangja eros es tiszta.
Ez meg utangondolast igenyel.
Ja, carplay tapasztalás érdekel. Az jöhet.
En a carplay-rol dumalok,a gumi az csak gumi,semmi gond nincs vele,minthogy a powerrel,a road5-el meg a tobbivel se volt.
Haggyámá mitas király😅 lassan már olyan leszel mint tascner🤣
https://njt.hu/jogszabaly/2022-6-B0-8E

Itt az ORFK vonatkozó- és hatályos rendelete.

Valamint a KRESZ 63. § (4) és (5) pontja.
Ja,tévhitben vagy.🤣
Azt hiszem le. Legalábbis mindig, mindenkor mindenki ezt nyilatkozta. Nem lehet a büntetés maga a cél mert akkor ennek elősegítésére a szabályszegést kéne népszerűsíteni, hogy minél több jöjjön be. Tehát ha megállítanak és megbüntetnek akkor nem azigorú szemmel fenyegetőzne, hogy legközelebb még több lesz a bünti hanem joviális mosollyal bólogatva csak tovább bíztatna mondván csak így tovább, csak így tovább és ajánlana más helyeket is ahol száguldozhatok, gyalogátkelőhelynél, pirosnál ne álljak meg és talán még térképet is adna hozzá, hogy merre menjek. 😆
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Boldog nyulat mára, meg sok locsolót😅
🤣
Akkor tévhit
Ez speciel kompromisszum mentes.