Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csakis így lehet.......bár valaminek a jósága erősen szubjektiv és időnként kompromisszum eredménye
Nem tudod mi a jó........
az, és közben vadul tölti a bagót másnapra
Gondolod lelkesen bizakodik a választások közeledtével?
neki aztán pont mindegy, lehet a poloska is a király, csak ne a geci legyen
Amikor leszarod az előírásokat, hogyan jut eszedbe számon kérni bármit is bárkitől?
Tiszta szerencse😅
ez lenne az etikett. És mindig erről beszéltek, hogy nem lesz több bujkálósdi. (kezeit széttáró)
ez kb. olyan kijelentés lett mint pintér satyának a 2 hét alatt rendet teszünk vagy tramplinak, hogy 1 nap alatt szünteti meg a háborút 😅
Aha, ez le van írva valahol?
Mivel nem neked vettem egyiket se,.....lárifári.😆
😅
Attól remélem jobb mert ha pont ilyan akkor pont nem érdekel🤣
460 koruli lett a vege,szoval hasznalva van,es jo,pont mint a mitas.🤣
én sem szeretem ezeket a bújkálósdikat(ujjával nemet mutató) rohadjon meg a rendőr ha orvul támad (szemeit körbeforgató)
Nézzünk a dolgok mélyére. A sebességmérésnek az elvi célja nem a büntetés kiszabása. ezt annó arra találták ki, hogy a kritikus helyeken a sebességet visszafogja a forgalomnak. Épen ezért normálisan úgy kellene csinálni,hogy a rendőri kukás mellénybe ki kellene állniuk az út szélén jól látható helyre, hogy a parszat már messziről lássa a hatóságot és tartva attól, hogy esetleg mérnek elvegye a lábát a gázról. (kezeit széttáró) Úgyan is sosem lehet a büntetés kiszabása a cél(ujjával nemet mutató) A cél mindig a baleset megelőzése szóval ez egy preventív dolog. De bokorból, kuka mellől, magasfűben hasalva méréssel ez a cél nem valósul meg(kezeit széttáró)
nálunk is ez van mostanság katonatelepnél megcsinálták a 2 sávos utat eddig volt 1 lámpa, most ugyanarra a szakaszra beraktak 7-et(fejét fogó) De minden nap kint vannak mérni. Úgy csinálják,hogy az autójukkal beállnak az elhagyott benzinkúthoz a mérőt meg kis 3 lábra kiteszik az út szélére. nem látható a dolog csak már tudjuk, hogy szinte mindig ott van(kezeit széttáró)
abst, hogy próbáljon? havat már nem talál a határba 😅
akkor jól sikerült a gyári szervíz légtelenítés 😅
A fényképen látható helynél sokkal rosszabbak is vannak még Somogyban is. Ott van egy fagylaltozó, állatsimogató, meg olyan erdei kiránduló útvonal. Én speciel még éjszaka is átmennék ott.
Feljött egy koncertfelvétel valami sztárfélétől, de már tudom miért nem járok koncertekre. A figura a 2. bekezdésnél a nép felé intett és szinte végigénekeltette vagy inkább ordíttatta az egész számot, tisztára olyan érzésem volt mint a miltuboltokban az önkis kasszáknál, vazz, én fizetek és még nekem is kell dolgoznom. 🧐
Jobb környékre kell költözni ahol nincsenek. Ha nem tellik rá akkor meg nem kell megmagyarázni hogy jó ott is csak gyorsan kell menni 🤷‍♂️🤣
Jó, csak az olyan környék, ha 60 alatt mész, kizsebelnek a cigók 🤣
Igen, motorral közlekedve nem olyan probléma, ha csak nem utána áll két rendőr és kiszed a forgalomból.
Innét már kimér(-het), hogy mi a helyzet, a vezető meg azt sem tudja, fiú- vagy lány.

https://maps.app.goo.gl/UCXLzb...
Dehogy is, jól ki lehet baszni a rendőrökkel, a fa tetejéről is mérhetnek ha betartod a sebességhatárt 😁
Ez kb. kivédhetetlen...
Ez 23-as kép, csak a helyét mutatom a fa mögött, hogy ma hol állt.