A megoldást a vurstliktól kéne kölcsönözni, dodgem pályaként kéne az úthálózat tetejét vezetékelni és az úttest vagy telibe fém vagy az is hálószerűen és akkor folyamatos töltés lenne amivel kibírná az akksi ha földútra tér le. 😁
Nem is ezt mondtam.A mondandóm lényege az hogy minden generációnak meg van a jó motorja és arra kell törekedni hogy az ember eszerint válasszon.Az előző passatom,1.9tdi,ki megy a világból még a mai napig is,semmi gondom nem volt vele,170ezret tettem bele,jött az 1.9pd,még mindig viszonylag faék technika,megfelelő olaj,és ki megy a világból,160 ezret raktam eddig bele,és semmi baja nem volt,aztán jött a crtdi,bonyolult technika,de ezek ellenére jó motornak mondják,50ezer ment bele,probléma nélkül.
Amikor úgy volt hogy az asszonynak kocsi kell,szó volt még az opel insigniáról meg a ford mondeoról,aztán némi utánajárás után kiderült hogy a mondeonál henger repedés az insigniánál meg olaj nyomás probléma szokott lenni.Egyébként egy mondeot megnéztem,tök patika volt,de érdekes mód a kiegyenlítő tartálya viszont dzsuvás volt.
20 év múlva mindenkinek elektromos lesz és ott fog állni a töltő madzagjával a kezében, hogy amikor áram van gyorsan bedugja. Amitől persze megint hirtelen túlterhelés lesz és megint elmegy az áram 🙈🤣
A minőség nagyon is számít(meghajlós) Egész komoly mérnökcsapatok dolgoznak azon, hogy 5 évig bírja ki az autó meg kb. 100-150 ezer kilométerig a garanciális karbantartással azt utána lehetőség szerint szép sorba dögöljön meg rajta minden.(meghajlós) Több pénz van az alkatrészben mint az új autó eladásban.(kezeit széttáró) Nem beszélve arról, hogy életbe tudnak tartani rengeteg árusítóhelyet amelyik műhellyel rendelkezik(kezeit széttáró) Mondjuk az enyémnek nem sikerült megugrani sem az 5 évet sem az 150 ezret ott van szükség némi finomhangolásra. De csak óvatosan(szemeit körbeforgató) túlzásba nem eshetnek nehogy véletlenül annyira jó legyen a ráncfelvarrott széria, hogy elmegy 7 évet is anélkül, hogy rá kellene locsolni legalább két millert a polgárnak 😅
de nem tudsz már mást venni(kezeit széttáró) Nincs a piacon más(kezeit széttáró) Ha te bemégy a boltba téliszalámiért és csak parikás van akkor átmégy a másik boltba. Aztán kiderül,hogy ott is csak paprikás van majd az ötödik helyen megmondják végre, hogy a téli szalámit már nem gyártják bárhova mégy paprikás szalámit fox tudni venni a téli szalámi árában 😅 Itt csak egy döntésed lehet,hogy kell vagy nem 🤣
ettől inkább a francia blokkok halnak meg. Spénesedik. Főleg a retyó klió dízel 1,6 és amibe azt a blokkot rakták nem tudta kezelni a magyar szabványt. A dugványozók is elhaltak kb. 60 ezrenként(kezeit széttáró) Jó üzemanyaggal amire gyártották egyébként állítólag jó motor lenne csak nem hazánkban(kezeit széttáró)
ez érthető de 15 éves autók. 20 év múlva már nem járhat mégse mindenki 1,9 pdtdi-vel(kezeit széttáró) Nekem a hajómba egyébként ilyen blokk volt sose volt vele bajom azt kivéve, hogy a generátor hűtőlapát szépen lassan elcsiszolta az ott menő belső hűtőköröm vízcsövét 30 kilométerre a kikötőtől azt hengerfejes lett a lelkem mire beértem vele. De csak a tőmítés adta meg magát szerencsére.
Ettől függetlenül azért ez a "régen jobb volt" dologgal sem feltétlen értek egyet.Mert hát azért meg lehet azt is nézni hogy régen 20év alatt tettek annyi km-t egy autóba mint most 5 év alatt.És azért ami tudott,ott is elromlott.
Én ebből a történelmi példára gondolok amit említttél mint a régebbi korok sajátját függetlenül az autó-motortól bár lehet, hogy csak erre gondoltál, de szerintem arra is igaz amit írtam a becsületről, a minőség tényleg fontosabb volt, de annak sem a becsület hanem az akkori üzletpolitika lehetett az oka ami változott a hidegháború utáni globalizmussal amit épp a járműgyártásban én is sajnálok. Hiányolom a régi kloséket, hogy a német megbízható, francia duturiata, olasz dögös, angol.....na az a fene tudja, de azért volt stílusa mimt az usákoknak és mind járműgyártó országnak, ez hiányzik erősen.
Nem a szegényekre gondoltam, és nem is a szellemi problémásokra. Őket nem is igazán érinti az autóvásárlás. Arról írtunk, hogy korábban jó minőségű,tartósabb autókat gyártottak.
Azok kik? A szegények? Mit jelent az egyszerű? Szellemileg, anyagilag, fizikailag? Mindössze arra szeretnék rávilágítani, hogy minden korban gazemberek voltak a vezetők és az alattvalók, dolgozók is. Az egész történelmünk erről szól.
Amikor úgy volt hogy az asszonynak kocsi kell,szó volt még az opel insigniáról meg a ford mondeoról,aztán némi utánajárás után kiderült hogy a mondeonál henger repedés az insigniánál meg olaj nyomás probléma szokott lenni.Egyébként egy mondeot megnéztem,tök patika volt,de érdekes mód a kiegyenlítő tartálya viszont dzsuvás volt.
nálunk más a szabvány a szemcseméretre