Utoljára a 8ason mentünk ki, onnan Graz-Klagenfurt-Villach aztán le olaszba, vissza részben szlovén pályán, Letenye-7es út. Most oda-vissza így megyünk. Mi nem megyünk 7végézni, ahoz nekem messze van a határ (100-120-al több, mint neked)
Nem kell hanyagolni,lehet haladni,60 as tablanal szloven is allhat.
Van oar utvonal ami nem rossz olasz fele,es a graz-mariazell vonal eleg kozel van akar hetvegi menetre is.
Ezért hanyagoljuk a sógorokat... olasz a cél, az is szlovénen át. A buzi osztrákok a 30-as övezeteikkel meg a mindenütt sebesség mérőjükkel szarjanak sünt 😆
szóval ez kiemelkedik egy kicsit az euro6 motorok fostengeréből?
rövidtávokat is bírhatja?
nem az a lényeg hogy ne kelljen költeni rá csak ne milliókat 3 évente és legyen aki hozzá mer nyúlni
Miért kéne komolyan venni, ha ellenkezik a józan ésszel? Csak mert "szabály"? Nem vettem komolyan, azelőtt se, meg azóta se, annyi történt, hogy fizettem... de ezután nem fogok, mint ahogy nem fizettem 10 évig az előző autómmal, mert az fel volt ez ellen készítve 😁 Most ez is fel lesz.
Nekem jó hogy végre nem kell rohannom sehova, mindenki más meg megelőz ahogy tud 🤷♂️ Csak aztán tényleg ne szídja a rendőröket, hogy elbújva stb. pont az a dolog lényege hogy a 3. bünti után meggondolja a paraszt hogy megéri e, közben az állam is keres egy kis pénzt, win-win 🤣 Amúgy összetehetjük a kezünket a +15-20km/h-ért, Svájcban most trafiztak le egy vadkacsát 52km/h-val repült a kamera előtt 😁
ez azért nem távolság.........