fasznak vagytok ekkorák? 😅 Én a 170 cm-el mindenhol elférek és kényelmesen 😅 Dél afrikába 11 órás úton sem volt semmi bajom az érbusz 300-ason. Görögbe meg mentem busszal is ott sem éreztem a hely hiányát pedig nem volt rövid menet. 😅
nekem inkább a hátam nagy
amikor 110 kiló voltam akkor se fért bele a hátam az ic ülésébe
bosszankodtam is hogy az ic pótjjegy áráért görnyedhettem két órát a vonaton
1x volt ilyen gond
aztán ha egyedül vagy cumi
gyerek is átküldte haverjának a kódot és avval a telefonnal használta
csak amikor utánad van 50+ utas és vár percekig mit szarakodsz akkor nem boldog a csapat 😆
Én 3x voltam ott de többet nem szeretnék, a nyugati part 18 óra. 1x mentem úgy, hogy usában átszállással, onnan belföldi járat de ott sem volt nagyobb az ülés. Az ülés feletti tartó viszont nagyobb, a feladott bőröndöt simán a kezembe adták hogy vihetem mint kézipoggyász, én meg ott aggódtam hogy ihatom meg a tusfürdőt meg baxhatok ki mindent amit nem lehet elvileg felvinni de szartak mindenre 😁
érdemes kinyomtatni mert a gyerek egyszer megszívta a beszálló kártyával
tenné a géphez a qr kódot aztán azt hitte a telefon hogy fizetős terminál és indította egyből a fizetős alkalmazást
azt hiszem cipruson volt ilyen gondja máshol még nem
azóta nyomtatom neki ezeket a vackokat
azért mert te buzisan vagy dagadt és nagy a segged
én meg erősemberesen vagyok dagadt aztán nem a seggen van a zsír
amúgy küldött képet a gyerek mekkora a hely még írta is hogy lazán elfértem volna
hollandokig volt csak fapados az meg nem volt 2 óra ennyit pestről is kibírt hazáig az ember a peronon állva
Talán mert soha nem repült még , és azt sem tudta hogyan kell , főleg , hogy most nincs is fizikai értelembe jegy , mindent digitálisan kellett rendezni ! Egy jó nagy szar élmény volt közel 2 milláért a 2hét ! 🤔
Talán mert soha nem repült még , és azt sem tudta hogyan kell , főleg , hogy most nincs is fizikai értelembe jegy , mindent digitálisan kellett rendezni ! Egy jó nagy szar élmény volt közel 2 milláért a 2hét ! 🤔
mehettem volna nemrég usába pár napra 0 forintba került volna de utazzon 2x1 napot az aki szereti
inkább kicuccoltam a csatorna partra egy hétig az is teljesen fasza volt
úszás gépen elég nagyok az ülések,usában régebb óta van sok dagadt nép
ott még én se lettem volna kirívóan dagadt
szóval nekik minden nagy(és sok)
Látszik repülőn se ültél de értesz hozzá😅
A repjegy tökmindegy, én pl kanáriára 28ezerért repültem ki a szokványos közel 100 helyett. Plusz a hely jegy volt 12ezer. Ezért kiválasztott ülésen ültem plusz felvihettem egy tiz kilos pogyászt a többi engedélyezett csomagon kivül, ami azért nem rossz ha hozni akarsz valamit haza. Ugy hogy tökmindegy mennyi a repjégy ára, van hozzá plusz helyjegy.
Fapados járatokon meg nincs semmilyen osztály.....hely van és a társaságok a lehető legtöbb ülést berakják hogy minel többet kaszáljanak. Busness class járat nincs mindenhová ergo nem tudsz választani. Max annyit hogy repülsz vagy nem.
pont így vagyok az apartmanokkal amit bérlek. Még is mindig baxtattok miatta 😅
mondjuk mostanában 25 alatt nem nagyon van naponta hármunkra. de az 75. Lehetne 275 meg 375 is de minek egy rövid 4 napos 3 éjszakás kirándulásnál amikor 9-kor már nem vagyunk ott est 21 előtt meg nem érünk oda vissza. szarni fürödni aludni meg felőlem lehetne akár sátor is az árkülönbséget meg simán eldorbézoljuk(meghajlós)
http://youtu.be/Ctg929WvZ0s
amikor 110 kiló voltam akkor se fért bele a hátam az ic ülésébe
bosszankodtam is hogy az ic pótjjegy áráért görnyedhettem két órát a vonaton
aztán ha egyedül vagy cumi
gyerek is átküldte haverjának a kódot és avval a telefonnal használta
csak amikor utánad van 50+ utas és vár percekig mit szarakodsz akkor nem boldog a csapat 😆
tenné a géphez a qr kódot aztán azt hitte a telefon hogy fizetős terminál és indította egyből a fizetős alkalmazást
azt hiszem cipruson volt ilyen gondja máshol még nem
azóta nyomtatom neki ezeket a vackokat
Az meg hogy kezedbe van egy papit vagy a telefonodon már tökmindegy.
én meg erősemberesen vagyok dagadt aztán nem a seggen van a zsír
amúgy küldött képet a gyerek mekkora a hely még írta is hogy lazán elfértem volna
hollandokig volt csak fapados az meg nem volt 2 óra ennyit pestről is kibírt hazáig az ember a peronon állva
inkább kicuccoltam a csatorna partra egy hétig az is teljesen fasza volt
úszás gépen elég nagyok az ülések,usában régebb óta van sok dagadt nép
ott még én se lettem volna kirívóan dagadt
szóval nekik minden nagy(és sok)
A cargo-n meg nincs klimatizalt rakter.😀
de már lusta vagyok részletezni.....
A repjegy tökmindegy, én pl kanáriára 28ezerért repültem ki a szokványos közel 100 helyett. Plusz a hely jegy volt 12ezer. Ezért kiválasztott ülésen ültem plusz felvihettem egy tiz kilos pogyászt a többi engedélyezett csomagon kivül, ami azért nem rossz ha hozni akarsz valamit haza. Ugy hogy tökmindegy mennyi a repjégy ára, van hozzá plusz helyjegy.
Fapados járatokon meg nincs semmilyen osztály.....hely van és a társaságok a lehető legtöbb ülést berakják hogy minel többet kaszáljanak. Busness class járat nincs mindenhová ergo nem tudsz választani. Max annyit hogy repülsz vagy nem.
mondjuk mostanában 25 alatt nem nagyon van naponta hármunkra. de az 75. Lehetne 275 meg 375 is de minek egy rövid 4 napos 3 éjszakás kirándulásnál amikor 9-kor már nem vagyunk ott est 21 előtt meg nem érünk oda vissza. szarni fürödni aludni meg felőlem lehetne akár sátor is az árkülönbséget meg simán eldorbézoljuk(meghajlós)