Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami nem arany árban van az jó ha elmegy 100 km távot
azért egy 200 km hatótáv minimum kellene
Egyébként minden gyártónak van jól bevált motorja, és rossz is.
Van francia meg vw! 🤟
Egyre inkább arra haladunk.
Vejkó jelöltnek, van egy fasza suzuki vitarája, nagyon jó francia motorral 👍️
Ezért kell elektromosat venni 😁
Kb itt bukik el minden. Már amikor a japán autókba is francia motor van, akkor ott ette meg a fene az egészet 😭
na de itt esélyed nincs jobb blokkra mert évről évre szarabbak
ráadásul lassan már mindenben francia blokk van azóval esélyed nincs jót venni
Hát......aki a francia szemetet nézegeti........
Amit vettem anno Mondeo-t 3 évesen abban is motorcsere volt 10ekm-nél. Én kimondottan örültem neki tipushibája volt hogy elreped a blokk és a már javított került bele. 2018-as volt az autó, 2019-től volt a nem repedős blokk. 🤷‍♂️
nézegetjük a kocsikat
azért van baj bőven
és a villanyosokat fikázza a sok hülye hogy az akku tönkremegy 😂
Ja,utana meg megvadulva man tt-t nyomsz.
terepen néha 300m/h a tempó
Az a 750km 20 ora alatt az valami 30 km/h atlag,azzal hogy a picsaba tudtal sportmotorosokat kerulgetni?
Kb ilyen sebesseggel leszallnal menet kozben a nyeregbol.😂
Én nem azé megyek, hogy szopjak, hanem hogy élvezzem... attól, hogy mostanában a fijjúcskák is élvezik a szopást, én még nem változok meg 🤣
Mentünk már erre, a 69-en sztem többx is.
voltam
most 5 km után alig tudom a gázt húzni mert teljesen elzsibbadnak az ujjaim
Real hero vagy.😂
kb 15 éve volt
de a 750 akkor is 750 egy olyan motorral ami 80 felett alig tudott menni
a 38as hátsó lánckerék ki volt cserélve 45-re
a cagiva meg volt kb 15 lóerős, itt kb mindenki belebaszta volna az árokba 100 km belül
Kb 35 eves emlekeid vannak.😆
én a 82es 350 cagivávan mentem 600km távot, úgy hogy legalább 200km sáros földút volt erdélyben a hegyen, minimum 20x letettem a kormányt
a 600as ténérével meg 750 volt a napi maximum, de ez kb 20-21 óra alatt jött össze
szóval tudom milyen szar aszfalton menni, de azért néha ki lehet bírni főleg egy autópálya tempónál
Ha graz fele akkor a 69-es kihagyhatatlan,onnan bleiburg,ferlach sillian.Onnan mar egy ugras a cortina.
klagenfurtot meg willachot kerulni kell nyaron mint vampirnak a napfenyt,rohadtul sok turista van uton.
attól még 120km nem távolság
ennyit simán megyek minden hónapban 😆
Oda. Meg vissza is annyi. Úgy, hogy aznap már 3-400-at megtettél (vagy megteszel még) külföldön. És utálok pályán menni motorral, kényelmetlen, unalmas, semmi élvezet, még a gumit is lekockázom. Kihagyom, ha lehet...
Mondja az aki a csatorna partnál messzebb nem megy és 60 felett szédül 😆