Amit vettem anno Mondeo-t 3 évesen abban is motorcsere volt 10ekm-nél. Én kimondottan örültem neki tipushibája volt hogy elreped a blokk és a már javított került bele. 2018-as volt az autó, 2019-től volt a nem repedős blokk. 🤷♂️
Az a 750km 20 ora alatt az valami 30 km/h atlag,azzal hogy a picsaba tudtal sportmotorosokat kerulgetni?
Kb ilyen sebesseggel leszallnal menet kozben a nyeregbol.😂
kb 15 éve volt
de a 750 akkor is 750 egy olyan motorral ami 80 felett alig tudott menni
a 38as hátsó lánckerék ki volt cserélve 45-re
a cagiva meg volt kb 15 lóerős, itt kb mindenki belebaszta volna az árokba 100 km belül
én a 82es 350 cagivávan mentem 600km távot, úgy hogy legalább 200km sáros földút volt erdélyben a hegyen, minimum 20x letettem a kormányt
a 600as ténérével meg 750 volt a napi maximum, de ez kb 20-21 óra alatt jött össze
szóval tudom milyen szar aszfalton menni, de azért néha ki lehet bírni főleg egy autópálya tempónál
Ha graz fele akkor a 69-es kihagyhatatlan,onnan bleiburg,ferlach sillian.Onnan mar egy ugras a cortina.
klagenfurtot meg willachot kerulni kell nyaron mint vampirnak a napfenyt,rohadtul sok turista van uton.
Oda. Meg vissza is annyi. Úgy, hogy aznap már 3-400-at megtettél (vagy megteszel még) külföldön. És utálok pályán menni motorral, kényelmetlen, unalmas, semmi élvezet, még a gumit is lekockázom. Kihagyom, ha lehet...
azért egy 200 km hatótáv minimum kellene