Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...csak a legtöbben úgy vannak ezzel, hogy kicsit nagyobb hely, dönthető ülés meg egy szar szendvics üdítővel nem ér meg 3x árat. Már két emberre is lehet ez 100ezrek, én azt inkább elkoktélozom a parton, a 2-3 órás utat meg kibírom valahogy 😁
Az extrákkal nagyon ugrik az ár... Fapados hirdetésben: Malaga már 29900 Ft-tól... aha, tényleg, egy út. Na most ha ezt előre rendeled, rögzített időre, vissza is, ráteszel egy 30 kg feladható bőröndöt, meg helyfoglalást (jobb sorba), aztán megveszed 2 személyre... és máris 200 ezret fizecc 🤔
Szóval akinek minden mindegy, az tud olcsón utazni, ott számít minden extra elhagyása.
Mert igazából utálja a családját és a haverjait is és így van mire fogni bosszankodva, hogy nélkülük tölthet pár órát nyugalomban. 😁
Először azt hittem ft-os az ár és épp írtam volna, hogy ennyiért több üveggel vennék..........oszt ránagyítottam. 😬
Még a végén nem ülhetnél a motor mellé. 🙄
ez a lényege
van olcsó repülőjegy el tudsz menni sok helyre kb egy berúgás árán, aztán ebben az esetben az olcsóság az egyetlen szempont
nem hiszem el hogy 4-5 órát senki se tudna eltölteni az asszony társasága nélkül........ ez kb 2 film megnézése
akinek ez nem tetszik az vesz másfajta jegyet elég sokféle komfort fokozat van, pl a gyerek ki tudta választani hová üljön, ablak mellé hajtómű elé stbstb, vannak helyek ahol a lábtér nagyobb, vagy épp nincs előtted senki
sőt ka kicsit jobban belemélyedsz akkor többféle társaság többféle gépe van többféle ülés kiosztással adott kategórián belül is
a másik meg az hogy 50+ évesen menjen turistaosztályon aki fakír.......a csóró menjen biciklivel akinek meg van pénze ne sajnáljon rendes járattal menni
En aludnek,de egy elmenyem alapjan a turi osztayt olyan szuk ulesekkel terveztek hogy emberi meretueknek eleg szenvedes.
Sose értettem ha már a drága repjegyet megveszi valaki mér sporol tizenezret helyfoglalásra........
Értem én hogy pénz a semmiért, de egyrészt nem bosszankodnátok ift másrészt komfortosabban társalogva utaznátok
👍️
👍️
Aliexpress,4-6e közt van.

I just found this on AliExpress:
HUF11,551.03 | 50W Red Plastic Welder Hot Nail Gun with Car Bumper Repair Kit PVC Machine Welding Tool for Garage Nailer 200/400/800 Nails
https://a.aliexpress.com/_EuLtERU
5000ft,rogyásig van vele a net.Műanyag hegesztő néven keresd!Amúgy egy teljesen jó,használható dolog.
80as évekbeli cseh páka kifúrva ugyanezt tudja
Mennyi volt ??? Honnan rendelted ????? Egem is érdekel egy ilyen 😁 😁
ezt veszi valaki??
reptéri bolt
Ez is ideert,remelem mukodik. 😅
Van olyan aki vesz ilyen helyen bármit is? Már csak az kéne hogy Sziaurammal köszönhenek 😁
Bakker,pedig terveztem hogy ha megtollasodok az idén ki kéne vitetni a motort malagába és repcsivel menni utána.
De így nem,maradok a tát-héreg ringnél. 🤣
Austria Airlines-nal mentünk TUI sem adott egymás nellé jegyet , anya vagy 8 sorral hátrább ült ! Szar volt !
Aha, akkor majdnem ugyanaz, mint az ireknel. Tiszta Lehel teri piac feelingem volt. :)
Kombinált kocsi, kaja, pia, csetres, minden, még karórát is árultak, de rajtam nem sokat gazdagodtak 😁
Parfümös-bazáros kocsi nem volt? Ryanairnél az is szokás :)
Itt fullhauz volt 😬
Ja, nagyon mennek a pénzre, ez szemmel látható 😁 háromszor körbe járt a büfékocsi 😁 0,3-as dreher sör 10 euró, meg ahogy megnyílt a csekkolás, egyből csekkoltunk és mégse adott egymás mellé 2 jegyet, szerintem direkt így van beállítva, hogy legközelebb megvedd a prioritit 😬 mocskos pénz éhes banda ez, mindig sírnak, de ezen a közepes gépen is 240 embert vittek
gyerek 190 meg 80 kiló szóval nem vastag
a térde pont elfért kényelmesen
visszaúton meg volt a gépen kb 30 ember ott középen a négyes sorba feküdt szinte mindenki