Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig igaza van,ha robban regen rossz.😆
milyen érdekes amikor a gínó rettenet nagy tudására lenne szükség akkor lapít mint szar a fűben
bezzegg ha elhangzik hogy robbanómotor egyből kirohan mint zrínyi a várból és máris írja hogy belsőégésű az a motor
Van ezekbol uleses szemelyauto kivitel is ha igenyes.
Tudod jól, hogy nincs bocsánat, minimum rádküldik a júdeai népfront öngyilkos osztagát. 😬
Hááát ezen az, akkor ezt benéztem mint már annyi mindent, bocs a félrevezetésért akit ez megzavart.
Jajj, bocsánat! Trochoid olajszivattyú, nem pumpa. Még a végén tarkón leszek csapva egy tőkehallal, mert nem a megfelelő terminus technicus-t használtam.
csak ezek már mind 10 éven túliak és vagy cefet rohadnak vagy szét van verve a sok cuccolás miatt vagy 500+ ezer km van bennük
vagy ezek kombinációi

még a szívó 1,6 dacia dokker is szóba jöhetne de azt meg örökké valami kis faszsággal kell szerelőhöz hordani, aztán azért pénztemető annak aki egy gyertyát se tud cserélni....
Lehet a cseh kettőt nézem, de a pumpa mintha láncos lenne.
Már amennyiben ez a Puretech motor az, amiről szó vagyon.
És a vezérlésfedél mert a főtengelyről megy a hajtás a lánccal együtt ha jól láttam a videón.
Győrbe 10 fok , lóg az eső lába , tiszta szar idő van ! Úgy érzem , ma sem kell motorozni ! 🤔
köszi ! 😉
15 előtti euro 4 es 1,3 multijet nemo,qubo,fiorino,doblo.Ha mindenképp benzines az 1,4 fiat motorok nem rosszak.
nem nekem kell
ismerős akarna venni valami dobozost a citroen helyett mert senki se tudja megjavítani
a régebbi dobozosok le vannak lakva az újabbakba meg szar motor van
de valami kellene.....
azért vicces ez az autópiac hogy csak szart tudsz venni, persze azt is jó drágán
Egyszerű szívó motor,kevés hibalehetőséggel.Versenyezni nem kell vele,de a feladatát tökéletesen ellátja,inkább egy ilyen mint egy spring.
https://katalogus.hasznaltauto.hu/volkswagen/polo_1.0_mpi_trendline-113048 🤔
Ezért kérdeztem az MPI motoros Polot , az is 3 hengeres , 1000 köbcentis , telerakták minden földi jóval azt a kicsi motort , még a kesztyűtartót is hűti a légkondi , szervo stb. csóri blokk , még is az egekig magasztalják ! Aztán , hogy tényleg olyan jó-e , ki tudja ? A pici Polo R6-ot röpíti az biztos ! 🤔
Ajj. Akkor olajtekno le?
Igen ez volt az újítás, de az olajszivattyút meghagyták szíjasnak és ezzel elérték, hogy most már bontás nélkül látni sem lehet amikor elkezd morzsolódni, eddig az olajbeöntőnél lehetett a vezérlés szíját ellenőrizni.
Hát, legyen igazad. Momentán már egy szaros színváltoztatásért is az NKH-hoz kell menni állítólag.
valami lehet, de nem sok minden. az nkh egy sóhivatal, amire senkinek nincs szüksége, csak kizárólag azoknak, akik ott hoztak létre jó zsíros melót maguknak a multban és ragaszkodnak hozzá máig tíz körömmel
akkor valami csak történik ha lassan is(gondolkodós)
Pont olvastam tegnap hogy be fogják vezetni hogy bárhol lehet majd műszakiztatni a külföldről behozott autót,nem tudom már mikortól.
ez ini mindenhol bukott 😅 az,hogy 3 hengeres az, hogy csak ezerkettes és az, hogy egyáltalán el tudjon indulni ez miatt turbós 😅
Ez nem sokkal kiseb kasztni mint az enyém az,hogy az orrára rá van írva, hogy tojota már ne tévesszen meg mert nem az. Ha van ellenséged ajálgasd neki. Ennek az autónak 2x lehet örülni amikor megveszed meg amikor valami madárnak eladod. Ini menekülj 😂
előbb-utóbb el bukik ez a dolog. Folyamatosan a figyelem középpontjában tartja kopasz az nkh-t azért elég nagy nyilvánossága van ennek a dolognak már a próbarendszámok óta szóval évek óta megy a szívózás velük. Sok helyre és nagy helyekre eljutnak már ezek az információk nkh már majdnem mindig kap egy pofont előbb utóbb eldőlnek. Fityesznek nem jó a nagy nyilvánosság és a nagy nemzeti ellenállás lassú víz partot mos én úgy gondolom változások lesznek ezekkel a vizsgáztatással kapcsolatban és az időpont kiosztással és az elvégezhető munkákkal. Jó eséllyel személyi változások is történni fognak ha nem most holnap vagy holnap után a lavina minden esetre már el lett indítva és zúdúl lefelé lesznek akiket eltemet(meghajlós)
1.2 Stellantis PureTech. Elvileg 2022-ig szíjas, utána láncos lett. Legalábbis ezt olvastam valahol.