Elég kevés járat van oda, meg négyszer annyiba került volna... azt nem értem, hogy az ilyen viking harcosok (190 magas, 140 kg) azok hogy a faszba ülnek le egyáltalán 😁 meg az irdatlan méretű seggű nők... viszonylag hamar beszálltam, aztán ahogy szállingóztak befelé, mindig imádkoztam, hogy jaj nehogy egy ilyen üljön mellém 🤣
Én 1x utaztam fapadossal Bakuba, mert csak annak volt közvetlen járata, de soha többet, inkább nem megyek. Kb. a repülő marhavagon szintjén van, fogadok ha kiesnének az oxigénmaszkok abból is csak úgy jönne cucc ha előtte kifizetted 😁
Négy és fél óra wizzerrel, de abban olyan kényelmetlen az ülés, hogy inkább eveztem volna 😬
Aztán még egy laza 250 km hazáig autóval éccaka... de abban legalább jó a szék 😁
Ez igaz, anno jó volt, hogy a mersz esték keretében felmehettünk elég sokan a hringre ahol kiderült mennyire nem tudunk motorozni. 😁 Élvezetesek voltak.
a turista osztálytól egy szinttel magasabb komfort fok de még mindig az olcsó kategória
de nem panaszkodott
Aztán még egy laza 250 km hazáig autóval éccaka... de abban legalább jó a szék 😁