Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki nem magas meg testes, az itt is elfér, plusz az ejun belüli 1-2 órás járatokat ki lehet bírni azért a kicsi pénzért
Elég kevés járat van oda, meg négyszer annyiba került volna... azt nem értem, hogy az ilyen viking harcosok (190 magas, 140 kg) azok hogy a faszba ülnek le egyáltalán 😁 meg az irdatlan méretű seggű nők... viszonylag hamar beszálltam, aztán ahogy szállingóztak befelé, mindig imádkoztam, hogy jaj nehogy egy ilyen üljön mellém 🤣
gyerek usában volt ami 11 óra
a turista osztálytól egy szinttel magasabb komfort fok de még mindig az olcsó kategória
de nem panaszkodott
Én 1x utaztam fapadossal Bakuba, mert csak annak volt közvetlen járata, de soha többet, inkább nem megyek. Kb. a repülő marhavagon szintjén van, fogadok ha kiesnének az oxigénmaszkok abból is csak úgy jönne cucc ha előtte kifizetted 😁
Négy és fél óra wizzerrel, de abban olyan kényelmetlen az ülés, hogy inkább eveztem volna 😬
Aztán még egy laza 250 km hazáig autóval éccaka... de abban legalább jó a szék 😁
Csónakkal és gyalog? Úgy tényleg. 😏
Basszus, mostanra értem haza, ez jó kibaszott messze van 😬
Én amcsiból teremana tequilát hoztam amit a kopasz reklámozott de még meg sem kóstoltam, nem volt rá alkalom 🤷‍♂️
Lidlis bor ugyaz csak nem huznak le.🤣
Na, vége, elhúzok innen a Valhallából 😁
Nyilván az élményfaktor és a lehetőség kihagyhatatlan ha adott. Sajnos egyre kevesebb a lehetőség.
Számítógépen F5-tel, vagy a "karikás nyíllal", igen.
Ez igaz, anno jó volt, hogy a mersz esték keretében felmehettünk elég sokan a hringre ahol kiderült mennyire nem tudunk motorozni. 😁 Élvezetesek voltak.
Szerintem a pálya meg a közút teljesen más kategória, más tudásigénnyel. De egyik helyre se szükseges a 300 feletti vég.
én arra karikás nyílra gondolok(szemeit körbeforgató)
Lelocsolod valami frissítővel, üdítő, gyümölcslé....
azthogykell
Nekem is csinálta már többször, rá kellett frissítenem.
Be kellene fizetni a zinternettet, akkor nem korlátoznának! 😂
elég brutál lehet(gondolkodós)
na ezt kimentettem aszt kiléptem véletlenül megint nem küldte el 🤣
Azok NOS befecskendező szelepek itt a lényeg , hogy már üvöltsön a vas , mikor megnyomod a gombot ! Különben szétrobbannak az injektorok ! 🙄
Itt már nem a benzinen van a hangsúly ! 😏
Itt már nem a benzinen van a hangsúly ! 😏
de hát így 10 percre se elég a tank benzin 😅