Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én viszont szidom, mert tetves geci pénzbehajtás, nem ott mérnek, ahol kéne, hanem ahol biztos a bevétel... pl. engem legutóbb egy alföldi falu kivezető útján, már ház sincs az út mellett, csak a lakott terület tábla van 300 m-el az utolsó ház után, és egy bokrból levadásztak 66-al... kicsit előbb gyorsítottam ki.
Visszább 1 km-el van egy (ottani mércével) forgalmas keresztút, sarkon kocsma, szemben bolt, biciklisek, részeg parasztok, gyerekek felváltva mászkálnak - na nem ott mértek be.
Igen, valóban az én hibám - annyiban, hogy pillanatra elfelejtettem, milyen tetvek 😃

Másik eset 2 éve, ősszel, 4-es út, nyílt terep, minden irányba 500 m-re belátható útkereszt a semmi közepén, 60-as tábla. Hát azt nem vettem komolyan, átmentem a szokott országúti tempóban... mellékesen vasárnap hajnal volt, másik jármű a közelben sem volt semmilyen irányban. Persze itt is el voltak bújva, csak az alacsony 3 lábú volt kitéve hosszú dróton, ők a susnyásban féccbukoztak valszeg az autóban.
Én forszírozom minden fórumon és ahol lehet, hogy a balaton környékét védjék le 50km-es körzetben a balatontól 30-ra, fontos az ott élők biztonsága és védelme a főleg belpesti köcsögök hordáitól. 🤨
De.......feltétlen és elvárt. 🧐
Nem,csak én nem szidom a rendőröket,mert azt aztán mindenki tudja,de az nem jut eszébe hogy nem a rendőr kényszerítí a gyorshajtásra.Ha engem bárhol is bemérnek,az csak az én hibám,senki másé.
Nekem igen, mondjuk én 88,5-el és élvezem hogy keveset eszik és nem kell radarozni hogy honnan mérnek 🤷‍♂️ Remélem nem kell emiatt elnézést kérnem 🤣
Kotelező.
Inkább 65-70 lesz az. Épp most jött ki nekünk is szomornál egy és a felvételen az látszik, hogy a magasból készült tehát feltették gondolom egy villanyoszlopra, de a 2 éves gugli felvételen még a kép adatai alapján a lakotton kívül készült a felvétel viszont kiderült, hogy azóta kijjebb helyezték a táblát így lakott lett, azt nem tudom, hogy fixnél kötelező-e az előjelző tábla vagy sem, de az is lehet, hogy volt mert egy családtagunk volt a parasztétteremben és arra mentek, csak nem olcsó hely az a paréjfaloda. 🤑 😆
...akkor ezért fogyaszt neked 5 litert a dízel... te vagy az, aki 82-vel halad a néptelen országúton 🤔
A hülyék adója.
elbújva meg eldugva.(ujját lefelé mutató) Itt is megvan a cél a baleset megelőzés(ujját lefelé mutató)
Akkor biztos nem a pénzbeszedés a lényeg(szemeit körbeforgató)
pont valami hasonló jutott eszembe nekem is 😅
itt is eshetne már(gondolkodós) kb. 2 hete lóg az eső lába egy szem eső nélkül(szemeit körbeforgató)
havernak volt 2 berlingója is. Asszem 1,4 benzin. Ott mintha a motorral nem lett volna baj sosem a régebbi típusnál inkább a futómű volt valamiért problémásabb. (gondolkodós)
Hát akkor idézzük meg (gondolkodós)
ROBBANÓMOTOR, ROBBANÓMOTOR, ROBBANÓMOTOR
Hátha előugrik mint bitli dzsúz 😅
szemmel láthatólag most nincs itt dzsínó(gondolkodós) Úgy, hogy most tolhatod szlengbe is 😅
Persze a szivattyú az szív a pumpa meg nyom 😅 Mindig az a kérdés melyik oldaláról nézzük 😂
itt mit köszönsz?
hát pont ezért nem vicces.(gondolkodós) Nincs már választás eszed amit kapsz jó drágán.(kezeit széttáró) Vagy veszel egy 20 éveset amibe még nem spóroltak a köbcentivel meg a hengerek számával azt foldozgatod a kasztnit(kezeit széttáró)
én ma megelőztem egy traktort aztán belevert a mutató a 70-be, ez elég extrém sebesség volt ennyivel idén még nem is mentem a terepjáróval
Próbálom mindig, de szerencsére nem sikerült 😁 június derekán lesz időm beszerelni a blokkolót 👍️
És te mennyivel "javítottad" a statisztikát? 😁
https://infostart.hu/belfold/2...
A francba, a mi megyénk csak második helyen végzett, van még hova fejlődni 😁
elég egyszer is és megjelenik vérbe borult szemekkel 😆
🤣Akkor ez olyan mint valami horrorfilmben? Ha háromszor kimondod a VW visszapillantó tükörbe nézve hogy "hidrotőke" megjelnik Gino, és vérengzést csap?
Már esik is ! Tiszta dzsuva minden , motorozás helyett irány Szlovákia , bevásárlás ! 🙂 kaufland !
a berlingót lehet robbantani kell, mert csirkeólnak ronda 😂
nem tudom hogy 3 hengerrel felrobban-e rendesen, mert az egyik henger az istennek se akar működni