Vezérlés és a turbó a gyengéje,2020ra valamit már módósítottak rajt,de még mindig igényli a minőségi és sűrű olajcserét.Ja,engem nem lát,írjátok meg neki,én ezt tudom róla.
ki tud erről a motorról bármit?
jöhet ginó is a maga tudálékos de nagyon szakmai mondataival
szinte csak rövid távon lenne használva a 20+ km egy menetben már hosszútáv
és ha szar akkor mi ettől a jobb választás??
egyrész inkáb 2" mint egy, másrészt meg én inkább a rácsossal gázolnék el bárkit mint anélkül
egy hülye gyalogos se ér annyit hogy nekem a kocsimon 5 forintnál több kár legyen
amúgy kurva vékony cső, kézzel nekitoltam a satupadnak aztán behorpadt 😂 a gyári cuccok azért nem szoktak túl stabilak lenni, tényleg csak arra jó hogy ne bassza ki a hűtőtácsot a belógós susnyás, egy 5 centis fa már összehajtaná a picsába az egészet
akkor ki kell szedni a forgalmiból, persze indoklással és kártérítéssel hiszen meg kellett venni....
amúgy ez egy nagy faszság mert akkro az autók 80% ki kellene vonni a forgalomból mert a gyalogos védelmi faszságoknak nem felel meg
de pl a fellépőnek nincs köze a gyalogos védelemhez és azt is leszedették ismerősnek, bár az nem votl a forgalmiban de a gyári kocsi tartozéka volt
Az alkalmazott vezetőnek és senkinek semmi baja nem lesz még ha 100millára is köteleznék a hivatalt hisz mindenki a takarítótól kezdve valakinek a valakije, a tanulságot levonják és majd törvényt hoznak arra, hogy mindenképp nekik van igazuk. Lehet nyerni hivatal ellen 1-2x oszt majd kiforgatnak mindenből máshogy.
semminek nincs következménye
ahova járok műszakira ott levetetnek minden extrát a kocsiról hiába van papír róla
pl gallytörő
ha meg kekeckedik az ember utána minden megbukik ami a nevén van, átlag embert úgy is megvezetik az ilyen helyeken
Meg ugye itt egy jogász vett egy autót. Nem lennék meglepve hogy direkt azért ment oda, hogy beperelhesse a balfasz társaságot, mert ilyenkor az ügyvédi díjat is ki lehet számlázni nekik, szóval ez ilyen potyapénz nekik. Egyik ügyvéd ismerős a jogtalan parkolási büntetésekkel játszotta ezt 😁
jöhet ginó is a maga tudálékos de nagyon szakmai mondataival
szinte csak rövid távon lenne használva a 20+ km egy menetben már hosszútáv
és ha szar akkor mi ettől a jobb választás??
egy hülye gyalogos se ér annyit hogy nekem a kocsimon 5 forintnál több kár legyen
amúgy kurva vékony cső, kézzel nekitoltam a satupadnak aztán behorpadt 😂 a gyári cuccok azért nem szoktak túl stabilak lenni, tényleg csak arra jó hogy ne bassza ki a hűtőtácsot a belógós susnyás, egy 5 centis fa már összehajtaná a picsába az egészet
amúgy ez egy nagy faszság mert akkro az autók 80% ki kellene vonni a forgalomból mert a gyalogos védelmi faszságoknak nem felel meg
de pl a fellépőnek nincs köze a gyalogos védelemhez és azt is leszedették ismerősnek, bár az nem votl a forgalmiban de a gyári kocsi tartozéka volt
ahova járok műszakira ott levetetnek minden extrát a kocsiról hiába van papír róla
pl gallytörő
ha meg kekeckedik az ember utána minden megbukik ami a nevén van, átlag embert úgy is megvezetik az ilyen helyeken
Ez alapján lehet kártérítési pert indítani, amire utalt hogy be fog következni.