Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máig nem értem, hogy azt a konstrukciót ki és hogyan találhatta ki, és a többiek miért nem verték rögtön agyon?
Igen.
Hülye usákok
Csak érdekelt volna , tud-e valaki róla mondani valamit ! 🤔
ebben porlad el a szíj?
Állati ez a vontatás 😁:https://totalcar.hu/magazin/hi...
Több oldalról kéne kép a pontosabb diagnózishoz. 🤔
Az nem psa,vagy mi a kérdés?
És a 3 hengeres MPI motor ? Asszonynak a Polo 6R-be az van ! 🤔
Psa motor.
Ha toyota akkor nagy eséllyel psa az olajban futó vezérlés és olajszivattyú szíjjal, kerülendő.
Kérdés melyik gyártó motorja, renault, psa vagy saját? Amúgy egyik sem egy sikerszéria.
Jól tette, rendesen becsatornázva talán még túl is éli a hivatalok feljelentgetését. 😁
Vezérlés és a turbó a gyengéje,2020ra valamit már módósítottak rajt,de még mindig igényli a minőségi és sűrű olajcserét.Ja,engem nem lát,írjátok meg neki,én ezt tudom róla.
ki tud erről a motorról bármit?
jöhet ginó is a maga tudálékos de nagyon szakmai mondataival
szinte csak rövid távon lenne használva a 20+ km egy menetben már hosszútáv
és ha szar akkor mi ettől a jobb választás??
egyrész inkáb 2" mint egy, másrészt meg én inkább a rácsossal gázolnék el bárkit mint anélkül
egy hülye gyalogos se ér annyit hogy nekem a kocsimon 5 forintnál több kár legyen

amúgy kurva vékony cső, kézzel nekitoltam a satupadnak aztán behorpadt 😂 a gyári cuccok azért nem szoktak túl stabilak lenni, tényleg csak arra jó hogy ne bassza ki a hűtőtácsot a belógós susnyás, egy 5 centis fa már összehajtaná a picsába az egészet
Barátom 50 évesen végezte el a jogot, a két másik diplomája mellé... igazi nagyvállalkozó volt, és megunta hogy minden szaros hivatal packázik vele
Azért ha engem elütne egy autó, inkább egy mai műanyag elejű suvot választanék, mint egy collos gázcsőből kendácsot gallytörős piköpöt 🤔
akkor ki kell szedni a forgalmiból, persze indoklással és kártérítéssel hiszen meg kellett venni....
amúgy ez egy nagy faszság mert akkro az autók 80% ki kellene vonni a forgalomból mert a gyalogos védelmi faszságoknak nem felel meg
de pl a fellépőnek nincs köze a gyalogos védelemhez és azt is leszedették ismerősnek, bár az nem votl a forgalmiban de a gyári kocsi tartozéka volt
Az alkalmazott vezetőnek és senkinek semmi baja nem lesz még ha 100millára is köteleznék a hivatalt hisz mindenki a takarítótól kezdve valakinek a valakije, a tanulságot levonják és majd törvényt hoznak arra, hogy mindenképp nekik van igazuk. Lehet nyerni hivatal ellen 1-2x oszt majd kiforgatnak mindenből máshogy.
Erre gondolok. Ha kártérítési per is lesz belőle, max kifizetik, de ugyanazok csinálják majd ugyanazt továbbra is.
Csak szólok, a gallytörő már vagy 15 éve tabu...
semminek nincs következménye
ahova járok műszakira ott levetetnek minden extrát a kocsiról hiába van papír róla
pl gallytörő
ha meg kekeckedik az ember utána minden megbukik ami a nevén van, átlag embert úgy is megvezetik az ilyen helyeken
Meg ugye itt egy jogász vett egy autót. Nem lennék meglepve hogy direkt azért ment oda, hogy beperelhesse a balfasz társaságot, mert ilyenkor az ügyvédi díjat is ki lehet számlázni nekik, szóval ez ilyen potyapénz nekik. Egyik ügyvéd ismerős a jogtalan parkolási büntetésekkel játszotta ezt 😁
...még.
Ez alapján lehet kártérítési pert indítani, amire utalt hogy be fog következni.