Panelban kábelcsatornában fut minden ezen nincs mit vakarózni ez ilyen.(kezeit széttáró) Megpróbálhatod bevésni aztán vagy összedől a háztömb vagy nem de az biztos, hogy hivatalos engedélyt az életben nem kapsz rá. (kezeit széttáró) A fürdőszoba áthajtós csaptelep az egy nagyon praktikus megoldás ettől függetlenül én mindenhonnan kibaxtam és kapott a kád saját kádtöltő csaptelepet. Az egyetlen hely egy panelban a fürdő ahol szabad vésni mert a fürdőszobákat külön blokkelemként emelte be a toronydaru semmi tartó szerepe nincs.(kezeit széttáró) Egyébként a pesti faxa lakásod eladtad most meg veszprémbe akarsz venni? Minek? lakni úgy sem akarsz ott(gondolkodós)
fizikai akadálya nem lenne, csak én már egy méter magasan is félek, szóval esélytelen a magasban végzett munka
én csak pincemunkásnak lennék jó mert lent nem félek 😆
Jah, úgy néz ki elkelt, most nekem kell keresni. Olyan lakásokat látok hogy elképesztő. Vagy a 40 éves mintas tapeta, összehugyozott padlószőnyeg, olyan fürdővel hogy cipő nelkül be se mernék menni. Vagy a felújítottnak mondott, ott olyanokat látok, hogy a viilany full kábelcsatonában falon kívüli szerelvényekkel, a régi szerelvények helye műanyag dugóval lefedve 🙈 Felújított fürdő az eredeti áthajtós csapteleppel a kád éa mosdó között. Mindez milliós nm áron veszprémben. 🤷♂️ Ja és mondja az ember hogy ebből az árból aztán 1 fillért se 😁
a tesóm 1 szobát festetett ki 9 kiláért pesten 😂 Lehet hirdetem magam festőnek pesten az elég jól megy én felébe vállalom egy átlag lakás másfél milla max 1 hét egyedül 🤣
Az autók szebbek, kényelmesebbek, komfortosabbak zajtalanabbak büdöstelenebbek lettek. Egy mostani új autóval sokkal jobb a vezetési élmény, mert könnyebben kezelhető, csendes és kényelmes és megy mint az ezüstnyíl és keveset fogyaszt(meghajlós) Cserébe szarból gyártják csak azért, hogy vagy vedd az újat vagy költsd el a fél fizetésedet szervizre, alkatrészre. (kezeit széttáró) Jelen pillanatban ez a helyzet. Talán kivételt sem lehet mondani mint a mosogatógépnél, hogy a miele attól kerül 3* annyiba mert annyiszor többet is bír mint a többi szar(kezeit széttáró)
Ford transit adblú tartály 650 ezer, cserével folyadékok feltöltésével diag adaptálással, szoftver frissítéssel 750-800.
Ford tranzit részecskeszűrő 900 ezer diag adaptálással, szoftver frissítéssel egymillió-egymillió ötvenezer. Ez érkezni fog az autó életének 4-7-ik évében. Ehhez képest, hogy ikú 5-ben egy komplett blokkcsere a maga 1 millája már csak aprópénz pláne, hogy gyári hiba miatt történt a csere, mert nem hiszem, hogy 4 évente komplett motorokat kell cserélni a villanyautókban az adblúrendszert a dízelben meg igen 🤣
ez hirtelen én se nagyon tudtam r-u-i megvan de hogy melyiket szorzom osztom ezen el kellett volna elmélkednem
de vagy 35 éve hallottam erről utoljára szóval nem annyira vészes a dolog 😆
jó komoly vízpumpa lehet 2 kilóért 😅 műanyag házzal gumi lapáttal 😂
Én asszem elfelejtem ezeket a gyári szakszervizes dolgokat. Az elejétől fogva nyilvánvaló volt, hogy lehúzás az egész, de a garancia megtartása miatt hagytam magam átbaxni. Aztán gariidőn belül az első adandó problémánál elküldtek a bús bánatos picsába 😅
670 pénz egy szög egyszerű oktávia vezérléscsere? (gondolkodós) jóska pistánál ez anyaggal együtt megvan 2 kilóból a garázsműhelyben(gondolkodós) Vajon egy bmw vezérléscsere mennyi lenne akkor szakműhelybe? Ott ahol tényleg szét kell bontani az egész autót ezért a mutatványért? Másfél milla?
én csak pincemunkásnak lennék jó mert lent nem félek 😆
Ford tranzit részecskeszűrő 900 ezer diag adaptálással, szoftver frissítéssel egymillió-egymillió ötvenezer. Ez érkezni fog az autó életének 4-7-ik évében. Ehhez képest, hogy ikú 5-ben egy komplett blokkcsere a maga 1 millája már csak aprópénz pláne, hogy gyári hiba miatt történt a csere, mert nem hiszem, hogy 4 évente komplett motorokat kell cserélni a villanyautókban az adblúrendszert a dízelben meg igen 🤣
de vagy 35 éve hallottam erről utoljára szóval nem annyira vészes a dolog 😆
Én asszem elfelejtem ezeket a gyári szakszervizes dolgokat. Az elejétől fogva nyilvánvaló volt, hogy lehúzás az egész, de a garancia megtartása miatt hagytam magam átbaxni. Aztán gariidőn belül az első adandó problémánál elküldtek a bús bánatos picsába 😅
670 pénz egy szög egyszerű oktávia vezérléscsere? (gondolkodós) jóska pistánál ez anyaggal együtt megvan 2 kilóból a garázsműhelyben(gondolkodós) Vajon egy bmw vezérléscsere mennyi lenne akkor szakműhelybe? Ott ahol tényleg szét kell bontani az egész autót ezért a mutatványért? Másfél milla?