Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

500-ból megállt kompletten a szigetes naperőművem otthon, áruld már el, mennyi idő alatt tankolsz el ennyit?
Én kábé 8-10 hónap után pluszba leszek.
Igen, a hülye gyerek nem tudja, hogy euba kötelező? viszont utána csak elmondja, hogy menüben át lehet állítani sima búgásra, amit alig lehet hallani, de megfelel a törvényi előírásnak.
Én egyébként a búgást is utálom, mert én a csendes autó híve vagyok, de van előnye, mert mikor parkolóból jövök kifelé így is állandóan elém szédelegnek süket jószágok, hiába, dízelkettyegéshez vannak szokva 🤣
azt abban az időben sokat iszogattam(gondolkodós) Bár nem sok helyen forgalmazták. Asszem izsákon gyártották a pezsgőgyárban(gondolkodós)
na ez meg lózung 😅
hát az autó az pont nem befektetés.(gondolkodós) max akkor ha kereskedő vagy. Vagy vársz 50 évet vele a következő értékesítésig 😅
Mondjuk nekem az utóbbi már necces 🤣
5 éve még nekem se felelt meg, és 5 év alatt elérhetik az 1000 km 10 perc tankolást, és akkor már neked se lesz érved ellene.
ezt én is így csinálnám(gondolkodós) Ha nekem is fizetne a bívájdi 😅
Ezt nevezik előre látásnak, a jövőbe befektetésnek.
Tök mindegy mennyi pénzed van autóra. 1millió vagy 30millió, ez még bőven az a kategória ahol számít az hogy adott pénzből a legtöbbet hozd ki. Hiába hiszik azt az emberek az 1milliós autóval hogy 30millió megszámlálhatatlanul sok, és akkor már nem is kell gondolkodni, csak szórni a pénzt.
Ha szórni akarnám a pénzt akkor nem Teslát veszek, hanem BMW-t 🤣
nekem az astra ülés sokkal kényelmesebb mint amiben eddig ültem
a terepjáróé se olyan jó
pl a4 ülés gyilkos volt nyomta az oldalam elzsibbadt a seggem full szar volt
a toyota majdnem jó de a hátam megfájdul benne ha messzire megyünk
opel ülésben elvoltam sokszor reggeltől estig
de eddig a legtutibb amiben ültem az a 123 as merci ülése attól jobb még sose volt
pedig egyik cégnél ahol szereltünk volt egy e400 merci és avval vittek alkatrészétt de a 123 as üléstől az se volt jobb nekem
Nekem van egy csomó semmiresejó kacatom, szívesen eladom Neked jó pénzért, lehetőleg áron felül hogy még fillérbaszással se tudjanak vádolni 🤷‍♂️🤣
Azé' nem mindenki, én sajnos nem és ezért nincs is, nekem minden fillér égeti a zsebemet és képes vagyok bármilyen soha nem kellő faszságot megvenni. 😏 😁
Igen és ugyan nem szívesen adom ki, de amit Laller írt azért nekem megéri. Biztonság 20-30 éve nem az volt mint ma, elképesztő fék van egy új járművön egy akár 5-6 évvel azelőttihez képest is kamionnál meg még inkább. A kényelem meg a másik, a most 4 éves cliónk az előző típushoz az meg az azt megelőzőhöz képest sokkal jobb, kényelmesebb mind ülés, ergonómia vagy bármi terén és ugyanez van minden márkánál, az újabbak sokkal jobbak.
volt az adrenalin nevű cég gyártotta az energia italt
vett az ember egy hummert aztán vitte gázt beköttetni mert sokat eszik a kocsi 😂
bármennyi pénze van az embernek mindenki szereti baszni a fillért
aztán pont beszopod a fiatallal a millás szerviz számlákat
vagy csere 4-5 évente de akkor meg kidobod fél kocsi árát minden csere alkalmával
azért az szar dolog hogy fél éves fizetés a kocsira megy el.....
szóval inkább egy régebbi amit aprópénzből fenntartasz
a biztonság meg 20 éve is biztonság volt, kis kocsiban elvisz az ördög nagy kocsiban meg beletesz a tolószékbe
ez most sincs másképp
Ez igaz, ezért vennék minél fiatalabbat vagy újat ha tehetem mert akármennyire istenítjük a régieket kíváncsi lennék, hogy ki lenne az aki inkább gurulna ki egy 10, 20, 30 vagy egy új kamion vagy bármilyen jármű elé. 😁
Befektetés abba, hogy biztonságosabb, komfortosabb legyen, jobban érezd magad benne abban a pár órában amit eltöltesz benne.
Háááát nekem az autó mint befektetés nem jön le kivéve ha valami oldtimer aminek már emelkedik az értéke, talán még munkaeszközként befektetés, de magánba alapból buktavári főleg újonnan mondom ezt úgy, hogy ha tehetem újat veszek vagy vennék.
Van aki külön tudja válaaztani a dolgokat. Az autó befektetés, az üzemanyag, értékvesztés stb. meg költség. Az egyikre van pénz a másikra meg nincs, azt minimalizálni kell.
Na ez az amit még a mai napig sem értek,vesz 20milláért egy autót és azt számolgatja hogy mennyiért tud megtenni 100km-t.
Valami újgazdag hülye gyerek,viszont jó pont hogy nem elfogult a saját teslájával,elmondja melyik miben jobb,vagy szarabb.Szóval nem arról szól hogy az ő teslája mennyivel jobb.
Engem a gyerek stílusa jobban irritál mint az autó hangja 🤷‍♂️
Kérdés mennyibe kerül utcai töltőn vagy kutakon az áram, házilag 70ft így még ha 25kw-ot eszik is a fele egy hasonló méretű benzinesnek, de nyilván a megfelelő méretű napelem amivel igazán spórolós lehet ami kissé oximoronféle ha hozzávesszük az autó és napelempark árát. Igazából akinek fussa 20 milla körüli járműre az ne azzal akarja ezt reklámozni, hogy mekkora spúr dolog na meg kínos is.
étolajjal eldöcög az egyszerűbb dízel
opel meg gázzal megy gáz még mindig lesz
szóval én mobil maradok sokáig
Mamlasz,a te bidéd is ilyen?Ez egy vicc,17:10-től érdemes nézni.
http://youtu.be/wSQEGBNtR0c?si=cWlMlYFxT_YyyKaV
vasárnap viheted tesztelni visontán