Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel az összes köcsög autószerelő ilyen árakon dolgozik, az olcsóbbak tele vannak melóval -> és nem is győzik... ezért emelik az árat 🤣 így beáll a rend.
Amit tucc, magadnak kell megcsinálnod ☹️
A gyerek 2 hónapja nem talál Pesten kőművest, aki egy 70 m2 padlásteret kb. 4 ujjnyi betonnal kihozna vízszintesre... milla felletti árakat mondtak rá. 2 embernek laza 1 napos munka, ennyiért nem vonulnak fel...
ez szar hasonlat
ha egy 90 es évekbeli astra ami az akkori kocsi piac alsó szegmensében volt bír mindenféle üzemet ami egy átlag ember igénye(70-30% rövid/hosszútáv)
akkor 25 év ekteltével miért nem tudják ezt a kocsik?
és persze az astrában is lett cserélve ez-az pl egr szelep főtengely jeladó meg mittudomén
most épp a hőmérője szarakszik mert korrodált a csatlakozó
de nem kell hengerfejet meg blokkot felújítani 300 ezer futás felett se
400 körüli a vezérlés csere meg 200 körüli a vízpumpa
többet nem tudok
de a végösszeg 670 lett

a berlingóra még csak telefonos egyeztetés van ember mondta 1,5 a minimum de ettől csak több lehet
de
ha a berlingót elvállalod olcsóbban javításba amire adsz garanciát máris visszük hozzád
nem is kell vele kapkodni ha egy hónapon belül kèsz úgy is megfelel
Meg a hasznaltmotor piacon is... ugy kb. mindenhol.
Amúgy ez megy a lakáspiacon is. Én nem tudom mit képezelnek már magukról az emberek. Itt van a felújított szép nagy lakás, aztán csak ment a szájhúzgálás, meg mennyit engedek a feléből akkor esetleg méltóztatik megvenni. Aztán most hogy én keresek látom, hogy milyen kibaszott putrikat árulnak annyiért vagy többért mint amit én akartam. Mindenki úgy áll hozzá, hogy valaki oldja már meg minden problémáját lehetőleg ingyen, mert neki jár. A fiatalok kapjanak ingyen lakást, meg milliós fizetést, mert különben elmegy külföldre. Cserébe meg annyit tud felmutatni, hogy kinőtt a szőr a pofáján, amit a barber szépen kiborotvalt mint egy kis pudlinak. Rohadtul félrecsúszott ez a világ valahol.
Irnad tetelesen mi kerult ennyibe a ceges oktav vezcserere?
Meg a berlingora?
Most ez meg olyan, mintha azon keseregne hogy mittudomén Palvin Barbi nem szopja le 5 ezerért, csak az útszeli rühes cigány kurva 🤷‍♂️ Kb mint a libsik, álmodoznak nagyokat aztán valahogy mindig szembejön a valóság 🙈
amúgy én nem akarok kocsit venni de mégis kiborít ez a kocsi helyzet
olyan elkeserítő hogy már tiszta idegbe vagyok miatta
éjjel is alig alszok 😳
meglepődés azért van mert azt gondolná az ember hogy fejlődünk és egyre jobb lesz minden
aztán nem lett jobb a kocsi helyzet az elmúlt 20 évben
és aki még emlékszik a 70-es 80-as évekbeli kocsikra annak ez nagyon fura
mert annakidején évről évre jobb kocsik voltak
most meg mind szar
ahogy ebbe kicsit jobban belemélyedtem már látom hogy ha lesz másik kocsi a portán az csak villany lesz mert másnak nincs értelme
csak haver pont beszopott mert értelmes dobozosba nincs villany
5 alatt
Persze hogy nem, csak akkor nem kell meglepődni a javítási költségen meg nem az autót kell fikázni.
benzines a kocsi
de ha egyszer sok rövidtávra kell akkor nem mehrt az ember hosszút
szóval ha a bolt 500 méterre van csak nem ejti az ember pécset-sopront-nyíregyházát meg hódmezővásárt mert úgy nem kopik sokat 😂
A motor a beindításnal meg az első 5-10km-en kopik a legtöbbet, az utan mehetsz vele 1000-et egyhuzamban semmi baja nem lesz. Ha így volt használva rövídtávokra az a 140e km, lehetne 1 millió km egy normálisan haaznált autónál. A dízel nem arra való hogy a gyereket hurcold az 500 méterre lévő iskolába, ezt kell felfogni.
1.6 vti motor mind szar és ebben az van
mást meg nem tudsz beletenni
ha tudsz aki elmegy 400 ezret és személyes garanciát vállalsz rá még ma visszük érte a pénzt
még egyszer leírom
140 ezer van benne a gyűrűk szarrákopva a szelepvezetők szarrákopva komplett vezérlés kuka hiába láncos motor
Nem feltétlenül, abban életkortól függően 1.6 vagy 1.5 hdi van amik blokkjának ritkán van nagyobb baja 400000km alatt, enyémben is 430000 van és nem eszi az olajat és nem zörög, a sallangoknak van baja mimt a turbo, dpf meg ilyenek, de a blokk tartós.
aztán azok ugyanolyan szarok mint ami benne van....
az lenne csak az igazi kidobott pénz
500 költés a semmiért 😂
3-400000-ért komplett motort lehet kapni és kb. 150-200 a csere.
mert nagyon nyomta neki 😆
amúgy az hiba emez meg karbantartás....

a berlingót 1,5 milla minimumért javítanák meg és aki csinálná azt mondja ha szerencséje van. 100 ezret elmegy, de garit nem vállal rá csak fél évet(ettől csak szarabb ajánlat volt)
egy új motor meg 3 milla felett van +csere
a gyári új motor meg 140 ezernél halt ki
szóval a berlingó 140 ezerrel gazdasági totálkár lett
Benzin vs villany. Ismerős 4 éves ioniq5ben villanymotor csere garis egymillio felett........jövőre a következő már zsebből megy ha beszarik
benzin vs villany
most mondja ismerős hogy a céges octavia még gsris aztán szakszerviz cserélte a vezérlést
670 ezer volt amit otthagyott
a vízpumpa több mit 200 volt
az árajánlatot persze vízpumpa csere nélkül adták a bitangok
Ahh,latszik rajta az europai minoseg.
Az baszna be,en felvetetnem magunkat trumpal az usa -ba.
Inkább kinában
Ja....mingyá ukrajna is az lesz
persze, a matrica olaszban készült
Unios allampolgarok.Az csak valami.