Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor olasz cigányok.....nem.mindegy?
Nem,van rajta triumph italy matrica.
98% esélyed van arra hogy barna kezek csinálták egy koszos műhelyben guggolva
Hat,ahogy nezem ez csak oldaliranyban fogja,elore-hatra meg a piros szinter miatt beszorul. 😆

Igazabol nem lehet rosszul osszerakni,meg pipi se tudna.🤣
Hat,legalabb nem egy farmon noveszettek az ujgur autonom korzetben.
nekem anno a ferodo platinum volt a sztár
kicsit jobban kopott ellenben a tárcsát nem ette nem csikorgott mindig mértetpontos volt
a hipiszupi brembo betétek árának fele volt
én mindig megcsiszoltam a garázs vakolatán mielőtt helyére tettem, leszedte a durva éleket
Az én bimbómban minden egyes fékbetétet saját rugó fog, nem is kotyog egyáltalán... mondjuk ez bmw 😀 de látod, fel se tételeztem rólad, hogy rosszul raktad össze.
Na ja, ezzel kezdem, hogy megnézem mennyire szoros a betét a nyeregben, ha csak kicsit feszül irány a köszörű, tényleg inkább lógjon. 😁
Sajnos ebben már nem tudok hinni illetve valóban gyári minden kérdés miféle gyárban készült?
+1.
A narancs EBC-t vagy a TRW-ket időnként valóban csiszolni kell. A Ferodo Platinum az nem festett, az jó laza is, azt csípem :)
Jó,csak ez meg nem is sima rambo,hanem a gyari spec.
Simán lehet, hogy ugyan brembo, de épp a brembo gyártót váltott valami olcsóbbra oszt így sikerült, kamion, autó fékbetéteknél ennél sokkal nagyobb hibák is normálisak már, alapból még egy közepes gyártó betétjének a széleit is leköszörülöm mert vagy a festék túl sok vagy maga a fém így pár fékezés után szorulni kezd és jó ha nem annyira, hogy felizzon a tárcsa ( jártam így 3-4x ) ezért örülj, hogy inkább lóg és nem szorul a nyomorult. 😁
Erre gondolnék én is , ebben a Brembo monoblokban nincs rezgés sillapító ? A Vidin nem láttam ! 🤔
Szerinted miert kattoghat az a szar? Amúgy meg nem értem mit zavar? Ne erre figyelj hanem az útra meg a rád vadászó autósokra 😁
Nem,ez tuti csak a te problemad.😀
Ilyesmi lehet a probléma nálad is 😁
Nem,semmi,az elso gyari betet kopott volt,lecsereltem egy utangyartott brembora,az ahogy kopott kattogott,ezert vettem a gyarit,erre ez is,menet kozben amikor kattan agyfaszt kapok a hangtol,frissen se csinalja.
Francert kell ennyire nagy luk?
Valszeg ahogy kikoptatja ahogy jar attol adja a hangot idovel.
Hajlitok rajta,koszi.
Nincs itt semmi latnivalo. A betetvezeto palca kb 6mm atmeroju, a lyuk a betet fulen meg kicsit nagyobb pont azert, hogy a betetnek legyen egy kis szabadsagfoka.
Amit tehetsz, hogy a lemezbol keszult rugos lofaszon (ami a betetet nyomja felulrol) hajlitasz picit. Akkor menet kozben nem fog zorogni - ha kezzel rangatod, akkor fog.

Az elozo betet hatan nem volt egy lepattinthato lemez?
ugyan már... srácok zavarba hoztok 😷 Mondjuk az igazat írjátok 😅
talán az egyetlen épeszű döntésed volt mióta ismerlek 😂
Nekem is hiányzott az a sziporkázó tudás, életbölcsesség és intelligencia ami áthatja minden írását 😁
Nem hinnem,brembo,a betet is gyari,nem utangyartott.
Temus? 😀
Le is voltál egy jó darabig, de aztán rájöttem, hogy írtózatos mennyiségű tudástól esek így el, szóval visszaengedélyeztelek 😂