Egy gyári vezérlés szett vízpumpával,170ezer forint,aki nem ragaszkodik ahhoz hogy vw embléma legyen a dobozon,az ugyanazt megveheti 80ér.+hűtőfolyadék,a munkának a norma ideje 4óra,az óradíj nagyjából 30ezer ft/óra,nagyjából ez így 300ezer.
Ketfele autorol dumal ini,egy skoda oktavrol meg egy belingorol,az oktav vezerles vizpumpaval 670,a berlingoban meg megkotlott motort 1,5 ert cserelnek.Kb ezt vettem ki a dologbol,kez haver,ismeros,melos,keresztapa meseli ininek kategoria.
Tehat nagy valoszinuseg szerint egy 2,0cr dizel lehetett folcvagen egyen cucc.
En naggyabbol kizartnak tartok csak egy sima vezerles cseret 470e ert hogy meg szerelesdijat se szamoltak csak anyagarat.
De majd tenyleg blodi megszakerti.
Az a motor van a bmw-ben és még pár másban is és az egyik baj bicikliláncon kívül, hogy motorkivétellel lehet cserélni a vezérlést az meg 400-ért nem is sok.
dízel, állítólag kurva jól megy szóval tuti nem valami 3 hengeres blokk
a lényeg hogy semmi szerelés nem volt benne se olajcsere se ablakmosó tartály feltöltés semmi egyéb
pár éves kocsi nem hinném hogy túl sok minden el lenne kopva rajta
a lényeg hogy 670 ugrott a számláról egy szaros vezérlés cseréért
nekem a terepjáróhoz volt 45 a szett aztán majdnem dupla olyan széles a szíj mont az opelon van
plusz a vízpumpa, de ennél nem a vezérlés hajtja a vízpumpát hanem a hosszbordás szíj, ki se kellett volna cserélni csak megszokásból rendeltem mindent ahogy szoktam a többi kocsihoz
nem az ismerősé a cég, csak alkalmazott
elvitte, megvárta, ült több mint 4 órát mire kész lett mert baszakodtak a vízpumpa engedélyezéssel is vagy egy órát
mikor kész lett levették a kártyáról a zsetont aztán ennyi, ment a melóhelyre vissza
előtte árajánlat is volt de abból kifelejtették a vízpumpát, mert a gyári szervíz ennyire profi
semmi egyéb csere nem volt, az hogy ráírtak-e még valami átvizsgálást vagy ilyesmit nem tudom
Milyen motorral volt az az oktavia?Lambo?
Na majd blodi megszakerti ezeket az arakat.
Szerintem itt valamit elkummant az ismeros mer markaszereloi se ennyi.
Volt ott meg valami cseres nem csak a vezerles es a vizpumpa.
a szomszéd a weimarral pakolt fel mindent csak nem volt idő betonozni, túl gyorsan jöttek az ácsok
előtte akartuk csinálni mert úgy sokkal könnyebb lett volna
nekünk ilyen 4/5 rédzben rokoni munkával épült a hàz aztán nem mindig sikerült jól a szervezés
nekünk 80nm a tetőtér anno egyedül húzgáltam fel csigán az összes betont
egy napig tartott de vagy 3 napig alig tudtam kitörölni a seggem úgy bedurrant a kezem
En naggyabbol kizartnak tartok csak egy sima vezerles cseret 470e ert hogy meg szerelesdijat se szamoltak csak anyagarat.
De majd tenyleg blodi megszakerti.
a lényeg hogy semmi szerelés nem volt benne se olajcsere se ablakmosó tartály feltöltés semmi egyéb
pár éves kocsi nem hinném hogy túl sok minden el lenne kopva rajta
a lényeg hogy 670 ugrott a számláról egy szaros vezérlés cseréért
Motor melyik?
Dizel,benzines,kobcenti?
plusz a vízpumpa, de ennél nem a vezérlés hajtja a vízpumpát hanem a hosszbordás szíj, ki se kellett volna cserélni csak megszokásból rendeltem mindent ahogy szoktam a többi kocsihoz
elvitte, megvárta, ült több mint 4 órát mire kész lett mert baszakodtak a vízpumpa engedélyezéssel is vagy egy órát
mikor kész lett levették a kártyáról a zsetont aztán ennyi, ment a melóhelyre vissza
előtte árajánlat is volt de abból kifelejtették a vízpumpát, mert a gyári szervíz ennyire profi
semmi egyéb csere nem volt, az hogy ráírtak-e még valami átvizsgálást vagy ilyesmit nem tudom
Na majd blodi megszakerti ezeket az arakat.
Szerintem itt valamit elkummant az ismeros mer markaszereloi se ennyi.
Volt ott meg valami cseres nem csak a vezerles es a vizpumpa.
https://www.sportmotor.hu/vide...
előtte akartuk csinálni mert úgy sokkal könnyebb lett volna
nekünk ilyen 4/5 rédzben rokoni munkával épült a hàz aztán nem mindig sikerült jól a szervezés
egy napig tartott de vagy 3 napig alig tudtam kitörölni a seggem úgy bedurrant a kezem
ha bárki belenyúl ugrik a gari
gyári szerviz meg amúgy is drága egy 50 ezres olajcsere ott 150