Hát én már fel se merem nagyon ezt hozni(kezeit széttáró) Múltkor már letíltással fenyegetőztél azt meg nem venném a lelkemre ha az értékes, tanító jellegű hozzászólásaimhoz a saját hibád miatt nem jutnál hozzá 😅 Ettől függetlenül a véleményem nem változott erről a dologról csak már nem mondom mert benned úgy sem tudnék lelkiismeret furdalást kelteni 😅
Csak arra kérlek benneteket ne újítsatok semmit(meghajlós) Legjobb ha nem nyúltok semmihez mert eddig minden fejlesztéssel valami szarabb lett(szemeit körbeforgató) Csináljatok úgy mint az eu az óraátállítással. Igérgessetek oszt hagyjatok mindent úgy ahogy volt(meghajlós) Bár mostanában a küldés szarakodik valamiért azzal csinálhatnátok épen valamit. Rányomok a küldés gombra aszt nem teszi fel.(kezeit széttáró) Kimásolom a mindenki számára értékes hozzászólásaimat, kilépek a fórumból majd újra vissza bemásol általában másodjára felteszi. Szóval max ehhez nyúljatok 😅
Szerverkarbantartás miatt kis ideig szünetelt a kommentelés és a tartalomfeltöltés. Az átállás miatt lehet, hogy újra be kell jelentkezni az oldalra. Ha bármilyen hibát észleltek, kérjük, hogy jelezzétek. Köszönjük. ❤️
Nyugi, maradt itt elég faszméregető hülye, csak megöregedtek, és most már nem az a téma, hogy bajna héreg között ki mennyit ad a másiknak, hanem más. 40+ mindenki, ha az menne, hogy ki meddig döntött a kanyarban, az talán még szánalmasabb lenne 😁
Én hogy állok?Nekem nem kell vállalkozás ahhoz hogy annyit keressek mint egy vállalkozó.Jut eszembe,mi is lett azzal a vállalkozással?Ja,én már most mondhatnám hogy kész befejeztem,van elég pénzem.
Az a gáz, hogy az utóbbi 10-15 évben 20-30 év körüli valóban motorozó esetleg sportmoorozó srácok már nincsenek.........akik meg maradtunk, hát csak az utolsó pár hsz elég rólunk...... 🙄
Mi lettem? 30 évesen volt egy saját informatika vállalkozásom, a csúcson 6 alkalmazottal, ezt nyomtam 20 éven át. 50 évesen mondhattam, hogy köszi, elég volt.
18 éves koromtól dolgoztam, ezalatt össz. 4 évet volt főnököm, te hogy állsz ezzel? 😃
Tikk-takk(óranézegetős) Mamlaszkám statisztikailag a nagy számok törvénye alapján neked van még kb. 15 éved(kezeit széttáró) Mondjuk 5 jó meg 10 szar év 😅
Tényleg úgy nézek ki, mint aki vigasztalásra szorul? 😁nem biztos, hogy kéne a te 15 éved... nem akarnék két munkahelyen dolgozni és mellette 20 éves autóval járni 44 évesen. Próbáltam, igaz, én 20 évesen 😄
Gyari brembo,betet is gyari,nem szorul,teljesen nornalis,fekezesre igy ugrik,nem mindig.Ez hogy?
https://youtube.com/shorts/GVa...
tuti a karbantartás miatt van
Ennyi elég is.
Tegnap majdnem motoroztam, de úgy leszakadt az ég, hogy még autóval is bőrig áztam amíg kinyitottam a kertkaput 😆
18 éves koromtól dolgoztam, ezalatt össz. 4 évet volt főnököm, te hogy állsz ezzel? 😃