Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mit csinálsz a sok lakással?
mi a lófaxt csinálsz a sok arannyal? Minden fogad abból lesz majd?
hát nem igazán 😅
De hisz ott is te kérdezted hogy mennyi arany jön ki belőle,elkezdted megint jó szokás szerint a szarrágást,hogy mennyit tankolnál az autódba,én csak kiegészítettem azzal a 10millás értékvesztéssel,ami valahogy mindig kimarad a matekból.Ez az értékvesztés meg ha megemlítem ha nem,ez van,teljesen független attól hogy ki hülye és ki nem.
de, pont te kezdted el az értékvesztést emlegetni... #5902372 hsz.
Erre írtam, hogy értékvesztése csak az öreg autónak nincs... és nem mindenkinek opció a 20 éves td. Valakinek újat is kell venni, de az ugye mind hülye 😁
napi 200 km mellett a villany kocsi pár év alatt ingyen lenne
napi 100nál is jóval milla felett volna a spórolás
Na várjunk!Most sem én kezdtem el autó életkort emlegetni.Én ezt szóba sem hoztam,a te mániád az hogy ezzel foglalkozz,mint ahogy most is tetted,téged foglalkoztat annyira hogy használt autót veszek.Engem nem érdekel hogy te vagy bárki más mit vesz vagy mit miben tárol,engem az érdekel hogy a sajátomat miben tárolom.Élvezeti cikk?Mindenem megvan amire szükségem van.
De értsd már meg, hogy nekem egyáltalán nem számít, hogy "mindenki" hogy ér rá, meg mikor... leírtam a számokat, nekem ennyibe került, eddigre térül meg, ezek a tények, hogy másnak hogy van ez, azt pont leszarom 😄
Ha olyan szerencsétlen lennék hogy napi 100-200 km kelljen autóznom, akkor valszeg vennék én is egy 20 éves d passzátot 😃 bár jobban belegondolva akkor érné meg igazából a villany, még otthon 70 ft-os árammal töltve is.
egy embert ismettem aki pécsről pestre járt dolgozni haver tőle vette a c-maxot anno
de ha nem 200 legyen 100 olyat már sokat ismerek de a többsége du 3-5 után ér haza mint kb minden dolgozó ember
aztán ha full napról töltesz kell az akku
nem mindenki ér rá napközben otthon töltögetni, ez általában éjszakai elfoglaltság
Bevallom néha irigylem az egyszerűséged 😀 mindenki hülye, aki nem 20 éves autóval jár, hanem újat vesz, és nem aranyban tárolja a pénzét, hanem elkölti élvezeti cikre... és egyáltalán másképp csinál bármit, mint ahogy te 😂
Pedig leírtam már ezerszer, hogy teljesen mások a lehetőségeink és a prioritásaink.
Ott van például a balaton: ha én ott laknék mellette, valószínűleg ritkábban járnék az adriára, de így, hogy mind a kettőért autóznom kell több 100 kilométert, eszembe se jut a Balatonra menni.
De igaz, mert nem így használom ahogy leírtad 🤔 úgy nem lenne igaz, nem is értem, miért mennék napi kétszáz kilométert? Ismersz bárkit, aki annyit megy? ( és nem buszsofőr)
Ennyi bunkó pesti nincs,még szerencse hogy mind a balatonhoz megy,ennek örülök.
ezt az aranyat úgy tudom elképzelni hogy 20 éves az ember kurva jól keres nem kurvázik és nem szórja el a pénzt kocsira meg egyéb dolgokra és vesz minden hónapban mondjuk egy 20 grammos lapkát (ami most lehet vagy 6-700 ezer) ennyiből kb meg lehet élni 30 vagy 50 év múlva is
aztán amikor lesz mondjuk 50 éves nyugdíjazza magát és minden hónapban bevált egy lapkát és él boldogan amíg tart
ennek lenne értelme mert ha épp pakisztánban akar lakni nyuggerként ott is be tudja váltani az aranyat
de az hogy van otthon 5 milla értékű arany ami 20 év múlva 10 millát ér nem sok értelme van
főleg ha most se meg 20 év múlva se vesz rajta semmit mert sóher
Az adriára?Sehogy,oda nem akarok menni,kb egy szintén van a balatonnal.Amúgy meg szerinted hogy?Autóval,ráadásul nekem még bérelnem sem kell.
Azt is meséld már el, hogy az aranyra ráűlve hogyan jutsz el az Adriára? 🤣 Mert én az autóval könnyen...
Ezzel az écs-vel ne fárassz már mindig, tudom, a 20 éves 1 millás fóccvágennél már nincs écs, de én inkább bukjak rajta, egye fene 😁
Az mar a te bajod.
ez biztos így van, de akkor is a régi a jobb nekem
nekem ilyen régies a seggem 😂
Valszeg te vagy az ogre alkat.
na azért ez így nem igaz
ha napi 200km távot használod és csak este tudod tölteni egy hátlzi barkács akku picit több egy milla amiből töltöd
szóval 1,5-2 milla
de ez kb 2 év alatt visszajön
Igényes,ja,pint mutatja a gyerek hogy milyen hangja van az ajtónak becsukáskor.na meg a tükör mögött az a képcsöves tv burkolat.....
5-6 év,annyi hogy addigra az autód pont 10 millával fog kevesebbet érni,szóval én azt aranyba rakom,ami 5-6év múlva 15fog érni,én nyertem ötöt,de buktál 10.
Akkor nem,max a 7 személy,de addig még az is lehet
Igen tudjuk, ha valami igényesebb, szebb, az nálad nem sokat nyom a latba... 🤣
Mi a lózung? Lehet gyalog járni meg kórókból épített jurtában lakni, a többi csak felesleges luxus.
Ez az, amit tényleg nem akarsz megérteni... 14 be állt meg az autó, én benzinest is ennyiért vettem volna, vagy többért... és utána beletankolok évi 6-800-at. 5-6 évig biztos megtartom, mennyi arany kijön abból? 😁