Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az minek? Mire gondolt? 😆
akkor gyors lefogyon 80 kg és megyek
heti 2 nap azt még elviselném még akkor is ha egy kicsit dolgozni kellene
igazándiból mindenhez értek amihez meg nem azt valahogy majd kimagyarázom 😂
nemzetbiztonságilag meg nahyon jó vagyok, mindenki ilyen lenne mint én akkor teljesen más világban élnénk
No így ez engem ez érdekel de vannak feltételeim(gondolkodós)
Van aki Debrecenből jár.
24 órás szolgálatok vannak szóval csak heti kétszer kell.
Én valszeg megfelelnék, de nem fizetnének annyit, hogy peste költözzek 😀 a bejárást 150 km-ről meg hamar megunnám 😬
Már a lyukon sem férne ki, de a nagyobb baj, hogy 100kiló a max terhelhetösége 😆
Jelentkezett egy krupie is, szerintem ezzel a tudásoddal mégcsak nem is a rosszabbik 50%ban lennél 🤣
Ez annyira nem probléma ha nem elektronikával foglalkozik valaki, de aki igen ott ez nagyon alap.
Szerintem igen. Szakmai oldalról tuti nem lenne gondod, de a nemzetbiztonsági átvilágításon, és a pszichológián még megbukhatsz 😅
Bojlira?
Köszi, végre rájöttem hogy mire jö az akril 😁
fel lehet csak meg kell takarítani a 26 gletteléstől amit élete során kapott 😅 Múltkor leszedtem azt végigcsiszoltam géppel a vájatokat kitakarítottam aztán csodálatos jó volt. Hézagokat kinyomtam gyönyörűen lefestettem diszpivel oszt lakás dísze lett 🤣
Hagyd már, ő is csak okj-s, nem mérvadó..
Mehhhh.....
Sörrel van analógia, ami befolyik az rögtön kifolyik 😁
Mustár és tejszín nincs benne, annyi bizonyos. :)
Az remelem olyasmi mint a sztroganoff?
Még csak azt mondtad, megvan a Kirchoff 1-2, le nem írtad. Lehet bemondásra nem hiszi el :D
KériLaci még nem is reagált a pályázatomra, ezek szerint nem dolgozik ma, nincs ideje sm-t nézni 🤣
Ez az új azért szebb, mint az a szürke amit nem is lehet rendesen felpattintani 😁
bumszli nagy szar 😆 Egyébként pont ilyennel csinálták a panelokat 50 éve is(óranézegetős) Amikor szépen kiakrilozom a hézagokat és a fallal együtt festem egyszínűre akkor tulajdonképen szemet sem szúr(kezeit széttáró) a fő gerincvezetékek végig ilyenekben futnak a panelokban(kezeit széttáró) A pattintós részre viszont vigyázni kell mint a koronaékszerre, mert ha elhagyom a rumliban ilyet már csak bontásból lehet szerezni 🤣
Az nem Lenin szobor 😁
Le lehet azt dönteni. 😁
Emlékszem én is, nem tűnt drágának, de mikor körbe mentem egy irodán és elfogyott 30 méter, azért látszott az ára a számlán 😁
10en éve nem vettem, szóval én nem tudom, de közös barátunk, a google, biztos tudja