Látod, nem szeretne jól járni. Mindig mondom Zoli inkább szopni szeret. Nem elég rozsdás még az Astrád, lökd be a csatornába, aztán jövőre kiszeded, akkor már tuti kell neki 😆
nekem 1.4 van ismerősnek 1,6 volt mindkettő 16 szelepes
nem volt nagy különbség persze jobban ment de az amúgy is 5 ajtós volt nem kombi
sógornak 1.8 volt de 8 szelepes azon érződött a nyomaték plusz de semmivel se volt gyorsabb azt többször is teszteltem
nekem az 1.8 jobban bejött vezetésügyileg
8 szelepes 1.6 is volt egy ismerősnek sedan kivitelbe de arra nem emlékszem hogy ment pedig jártunk vele pecázni is de azt nem vezettem
ez 1,4 harcigép nincs párja
mivel gázzal nincs tiltás 6 ezer felé is forgathatod kettesben viszi a 120-at óra szerint
a g meg egy lomha olajzabáló dög az 1,6 motorral
mindenben is jobb a g-től
egyrészt az f astra olcsóbb csere esetén marad pénzed
másrészt mivel gázzal megy olcsóbb az üzemeltetése
neked meg ugye csak a pénz számít
szóval ha nem vested meg akkor az elveid ellen beszélsz
de ha ekkora sóher genya vagy megkapod üzembetartóival így csak 6 ezer az átírás
Dehogy is az F sokkal jobb, hisz jóval olcsóbb. Minek egy drága G Astra ha az is elvisz 2km-re? A tankoló nyílásból kinőtt facsemete miatt pedig még környezetbarát is 😁
Hidrogénre 40 éve, villanyra 55 gázolajban meg születtem, semmi elzárkózás még az sugárhajtás elől sem (oroszok csináltak egy szgk-t, de valamiért abbahagyták) csak amíg a zember ha bemegy egy használtautókereskedésbe 3 feltétele van, olcsó, olcsón fenntartható és megbízható, ebből a villany jelenleg az elsőt nem teljesíti na meg itt mindenki abból indul ki, hohy kertesház udvarán parkol otthontöltéssel, de pont ahova való jelenleg ott nem tudja tölteni, de már ezt is kibeszéltük ezerszer és ahogy látom még többször fogjuk újra egész addig amíg az admin le nem tiltja a villany és annak összes szinonímája kifejezést. 😆
Nem,en csak siman gazdasagi diktator lennek,zero ideologia,nekem legyen jo.
20 milla pont 20 millaval tobb lenne mint amit er nekem az a feher csetresz.
Ha lenne annyim jarmure feleslegben akkor kb mar reg egy ilyen lenne nalam.
teljesen mindegy hova megy de most megszervezték a telekocsit azért hogy a bébifókák túléljenek
meg kb spórol évente egy milla körül az se lebecsülendő
amúgy kb ennyi lett volna a teslás spórolás is éves szinten
eddig mindig a pénz miatt nem cseréltél most itt a tuti üzlet
még ma jöhetsz érte
nem volt nagy különbség persze jobban ment de az amúgy is 5 ajtós volt nem kombi
sógornak 1.8 volt de 8 szelepes azon érződött a nyomaték plusz de semmivel se volt gyorsabb azt többször is teszteltem
nekem az 1.8 jobban bejött vezetésügyileg
8 szelepes 1.6 is volt egy ismerősnek sedan kivitelbe de arra nem emlékszem hogy ment pedig jártunk vele pecázni is de azt nem vezettem
Es ininek nem akarok.
A tesladra sem.
Megvaltas volt az 1,4 utan.Az xep es az xer egy deka olajat nem eszik.
mivel gázzal nincs tiltás 6 ezer felé is forgathatod kettesben viszi a 120-at óra szerint
a g meg egy lomha olajzabáló dög az 1,6 motorral
Es volt f 1,4.A g 1,6 jobb.
egyrészt az f astra olcsóbb csere esetén marad pénzed
másrészt mivel gázzal megy olcsóbb az üzemeltetése
neked meg ugye csak a pénz számít
szóval ha nem vested meg akkor az elveid ellen beszélsz
de ha ekkora sóher genya vagy megkapod üzembetartóival így csak 6 ezer az átírás
20 milla pont 20 millaval tobb lenne mint amit er nekem az a feher csetresz.
Ha lenne annyim jarmure feleslegben akkor kb mar reg egy ilyen lenne nalam.
https://m.mobile.de/wohnwagen-...
Nar van egy hoki egyhatos g.Az kb mindenben jobb mint az f.
Már régen nem ritka a villanytöltő, bezzeg a hidrogén igen, mégis arra vágysz 😆
egy hónapos műszakival 150
ismerősöknek 50 ezerrel olcsóbb 😉
meg kb spórol évente egy milla körül az se lebecsülendő
amúgy kb ennyi lett volna a teslás spórolás is éves szinten