makulátlan a másik fele is, mivel nem tankolok benzint nincs kirohadva
az alján van pár horpadás de 2 éve le lett fújva alvázvédővel, levettek érte 50 ezerrel, pedig csak 30 ezer volt előzetesen megbeszélve
valami szilent zörög a jobb elejében vagy a stabpálca gömbfej, de lusta vagyok megnézni, a talpasok meg a kormányösszekötők jók mert nem mozog a kerék
igazándiból ennyi hibája van meg az hogy nem szól a duda
Vagy nekem ideadod ingyen az alanti feltételeim szerint vagy tudok egy elbontót kecskeméten kilónként 150 forintért beveszik hivatalos bontásba. Mennyi a súlya? 1200 kg? Cirka 180 ezer forintot leperkálsz és már meg is szabadultál tőle(meghajlós) Szerintem az én ajánlatom jobb(kezeit széttáró)
Ettől most kedvet kaptunk 😅 Mi az a horpadás az első ajtón? Remélem nincs rajta több(ujjával nemet mutató) 1600 forint/darabáron tudnál venni 4 műanyag szürke dísztárcsát erre a rettenetre egész feldobná 😅
Akkor nagyjából nekem ingyen lesz. 250-150 mínusz 50 akkor most tartunk 100-nál (dollárjeles) Én elviszem úgy ingyené ha a csomagtartójába rax bele azokból a műanyag 120 centis kerítéslécekből ami kimaradt neked amikor csináltad a kerítést. Kellene egy kapura való. Az én maradékaim a tűzvészbe odalettek(kezeit széttáró) Mindenki jól jár neked nem kell kerülgetned azt a ződ foshalomot az udvaron nekem meg lesz egy tartalék kombim amikor az "új csodakocsi" épen nem hajlandó menni valami modernkori nyűgje miatt 😂
ja teletankkal tudom elvinni csak úgy ér az ajánlatom(meghajlós)
inikém megint rébuszokba beszélsz így nem fogom tudni kihámozni mija faxom az a telekocsi., 😅 vagy, hogy hogy jön ez a fiad életébe?
Jutubcsatorna-jutubber. Eddig én itt tartok, hova az anyjába megy akkor 25 ezret/év. jutuboskodáshoz elég a családi hálószoba. 😅
ez hülyeség
eddig csak az anyagiak miatt nem kellett a villany
most meg itt a lehetőség keresni aztán neked szebb meg kényelmesebb kell
ez totál agyrém
mert ha azt mondod hogy egy sóher geci vagy és szeretsz a régi szarokkal szopni akkor ez rendben van, nem lehet mindenki teljesen normális, meg lehet érteni ezt is
de akkor nem kell mindenféle hülye kritériumokat megfogalmazni, amik persze időről időre változnak
haver szerint kb 80ezret adnak érte vasban(valami kecskeméti bontó nemrég vitt egy hasonló kacatot)
4 újszerű gumi megér 15-20 ezret felnistől a gázcuccot el lehet adni 30 körül, ködlámpák egy tizes
szóval 120simán kijön úgy belőle hogy gurul a verda
szóval ingyen nem kapja meg senki 😉
az bosszant hogy aki évek óta meg akarta venni kicsi pénzért nemrég vett egy suzukit
na mindegy meghirdetem 150be aztán ha nem viszik el egybe majd lesz valami
Ja,es csak a te hulladek 1,4 es aszmad helyett VAN jobb,szebb,gyorsabb.
Az en 1,6 G aszmamnal meg NEM KELL szebb,jobb,gyorsabb villanyauto.
Ingyen hoznal egyet,atiratnad ram akkor elfogadnam.
Fizetni nem fogok erte.
Fogd mar fel,VAN.
Ezert.
A VAN JOBB-at nem cserelem le a te fostartalyodra.
A 10+ millios villany verdara meg foleg nem.
Mindketto allna parkoloban ugyanugy egesz nap.
baszki
a 10+ millás villany verda is szebb jobb erősebb gyorsabb és kényelmesebb mint g astra, akkor miért nem azt veszed??
el kellene dönteni mi számít mert így csak bohóckodsz
a szavahihetőséged ugrott
eddig mindig csak azt szajkóztad nem éri meg a másik autó
namármost a csoda f astra nagyon megérné aztán jönnek a hülye kifogások hogy a g astra szebb 😂
nincs rajta egy rozsda folt se
a bal első ajtón van egy kis horpadás annyi az össz gondja
2 éve rendbe lett vágva azóta nem ment 3ezret idén még 200 km se ment bele
az alján van pár horpadás de 2 éve le lett fújva alvázvédővel, levettek érte 50 ezerrel, pedig csak 30 ezer volt előzetesen megbeszélve
valami szilent zörög a jobb elejében vagy a stabpálca gömbfej, de lusta vagyok megnézni, a talpasok meg a kormányösszekötők jók mert nem mozog a kerék
igazándiból ennyi hibája van meg az hogy nem szól a duda
ja teletankkal tudom elvinni csak úgy ér az ajánlatom(meghajlós)
Jutubcsatorna-jutubber. Eddig én itt tartok, hova az anyjába megy akkor 25 ezret/év. jutuboskodáshoz elég a családi hálószoba. 😅
eddig csak az anyagiak miatt nem kellett a villany
most meg itt a lehetőség keresni aztán neked szebb meg kényelmesebb kell
ez totál agyrém
mert ha azt mondod hogy egy sóher geci vagy és szeretsz a régi szarokkal szopni akkor ez rendben van, nem lehet mindenki teljesen normális, meg lehet érteni ezt is
de akkor nem kell mindenféle hülye kritériumokat megfogalmazni, amik persze időről időre változnak
4 újszerű gumi megér 15-20 ezret felnistől a gázcuccot el lehet adni 30 körül, ködlámpák egy tizes
szóval 120simán kijön úgy belőle hogy gurul a verda
szóval ingyen nem kapja meg senki 😉
az bosszant hogy aki évek óta meg akarta venni kicsi pénzért nemrég vett egy suzukit
na mindegy meghirdetem 150be aztán ha nem viszik el egybe majd lesz valami
Az en 1,6 G aszmamnal meg NEM KELL szebb,jobb,gyorsabb villanyauto.
Ingyen hoznal egyet,atiratnad ram akkor elfogadnam.
Fizetni nem fogok erte.
Ezert.
A VAN JOBB-at nem cserelem le a te fostartalyodra.
A 10+ millios villany verdara meg foleg nem.
Mindketto allna parkoloban ugyanugy egesz nap.
a 10+ millás villany verda is szebb jobb erősebb gyorsabb és kényelmesebb mint g astra, akkor miért nem azt veszed??
el kellene dönteni mi számít mert így csak bohóckodsz
eddig mindig csak azt szajkóztad nem éri meg a másik autó
namármost a csoda f astra nagyon megérné aztán jönnek a hülye kifogások hogy a g astra szebb 😂
mostanában divat a zöldítés
akinek nem tetszik az csak buzi lehet
kedvcsinálónak:
a bal első ajtón van egy kis horpadás annyi az össz gondja
2 éve rendbe lett vágva azóta nem ment 3ezret idén még 200 km se ment bele