Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira csak félre tudod tenni a telefont menet közben, hogy megelőzz egy lassan menőt 😁 Amúgy pont ez volt a bajom az adaptív tempomattal is, hogy olyan észrevétlenül vette vissza tempót az előttem menő csiga mögött, hogy csak azt vettem észre hogy már megint 110-el megyünk az autópályán, holott én nem ennyivel szeretnék 🤣 Többet kellett nyomni a gázt, mint egy sima tempomattal a féket.
szerintem ennek annyi hatása van a növényre mintha lepisálnád(kezeit széttáró) Szóval semmi(kezeit széttáró)
uh ezek már minden szalmaszálba kapaszkodnak(gondolkodós) Előreszaladnak. Lesz itt baj(fejét fogó)
Na elolvastam és pont arra nem ad választ, hogy miképp lát át az előtte haladón, hogy kiszámoljon egy előzést? 🤔
A te korodba a prosztata 200-nál többet úgysem enged.Tényleg,miért nincs elektromos motorod?Vagy egyáltalán a sok villanyhívőnek itt miért nem elektromos motorja van?
Rosszul tudtam, lidarnak hívják.
Épp tegnap olvastam én is és ki fogjuk próbálni mert a murvánál ha kaszálgatom a kitüremkedő gazt akkor a kavicsokkal meg a szélvédőket is kezelgetem. 😬
Na jó, de az a nappaliban van nem? 🤘 😁
Ezt próbálta valaki? 🙂 Mondjuk pipax ellocsolt egy pár litykót, csak nem biztos hogy csekkolta az eredmenyt 🤣

https://hovege.hu/sporolj/2025...
Á, azzal nem tudnék megállás nélkül 1000-t menni 😄
Pedig az elektromos sokkal jobb.
De, a motorom benyás 😁
Az áraik is jók voltal mikor még tevékenykedtem, de ugye annak 16 éve vége, sok mindent vettem tőlük.
Régen ők voltak az etalon.........
Ok, de ahogy gondolom jelenleg a linar a királyság viszont annak a kamerája, radarja stb max a szélvédő felső részén van és ha egy suv akkor a szedánok fölött ellát, de más egy másik suv vagy tgk fölött nem kinézni balra, jobbra meg miképp? Viszont ha nem lát, érzékel bárhogy ami az előtte haladó előtt, szembe vagy oldalról jön akkor mi alapján előz? Azt véljük itthon, hogy ez talán akkor fog működni ha minden jármű kommunikálni fog egymással jelen időben.......na meg a gyalogosokkal, állatokkal, kátyúkkal, mindennel. 😁 Előző helyemen vagy 4 ébe volt teszten egy önvezető merci amit odáig vezettek........a rampára nem sikerült magától ráállnia a mérnökhad segítségébel sem, de mindegy, megegyezett mindenki, hogy ez a jövő oszt szóltak a sofőrnek, hogy üljön be és vezesse el a francba. 😆
Ma mégiscsak rendesek mer visszahivtak de szükséges volt a ráhatás mert épp ma jött meg nekik de még nem foglalkoztak vele. Meg péntek lévén gondolom már nem is akartak. De igy mondta a leányzó intézi, és valóban mert már a gls is küldte a csomagértesitöt.
Meg nem tart ott de hamarosan lesz. 😆
Amigy a raktari cucc gyorsan jott,rendeleses passz,szerelni meg mar nem biztos hogy tudnak.
Motort tuti,van hogy a feknyereg tartot nem huztak meg.
Ha nem jön meg, Zoli biztos tud kölcsönadni egy levetett Mitast ha előre kell 😁 Régen amúgy a szerelésük volt elvileg jó, hogy vigyáznak a felnire, de nem vettem tőlük soha semmit.
Kék holddal kinek milyen a tapasztalata? Eddig nem rendeltem tőlük most igen mert csak nekik igéret szerint ami kell, de nem.tűnik biztatónak a banda. Telefonon elérhetetlenek, 1-3 napot irtak beszállitóra, az már eltelt. Csütörtökre meg kéne a gumi és fel is kell addig tetetni.
Fasza 😁 👍️ de én mondjuk azzal is beérném ha nem lenne kátyús az út 😂
Mondjuk ha jövőt nézem lehet még a kátyúkat is vissza sírom ha bombatölcsérek közt kell majd szlalomozni
Itéld meg magad. http://youtu.be/GanDoiTHISg?si=sL-LJpRK9FmEtleT
Persze azért igazán önvezető autó még nincs nyilvánosan kiengedve az utakra csak megfelelő tesztelő mérnökök mászkálnak európában amerikában viszont már működik ilyen taxi szolgáltatás több is összességében képesek az agresszív vezetésre teslánál több fokozatban állítható hogy milyet szeretnél, de ezeket felügyelni kell még.
Kinek volt ilyen csúcs kategória szánja 😍
https://www.facebook.com/marketplace/item/690903037106162/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_top_picks&referral_story_type=top_picks
ezt írom én is hogy lokálisan érezhetően jobb/kevésbé szennyező a villanyos
bár egy tárgy megítélése nem feltétlen attól függ hogy szerzik be az alapanyagot/ hajtóanyagot
pl a fyerek csak napelemről tölti a bringát még télen is amikor néha napokat kell várni a napos áramra
így maxizölden jár nem a szenes árammal
nem mintha bárnit is számítana de ilyenek az elvek
euró 6-nál sincs(kezeit széttáró) 4 évente ráköltöm azt az 1 millát és nem büdös a garázs szóval havi egy 20-as 😅