Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a meghatottságtól érzékenyültem el, köszönöm fórumtársaim! 😊 És a Lászlóknak is éltetést! 😀
Akkor hat isten eltessen minden Laszlot es visszamenoleges hatallyal a Sandorokat is!
Szia Sanyi!
Márciusban én is fájdalommal teli tettem fel az égbe kiáltva e kérdést itt és nem jött válasz, kicsit pityeregtem is. 😢
Volt itt mar, hogy szevasztok Laszlok?
Viszont a behozott autó átadás felgyorsul.
Én is ezt mondanám 🤷‍♂️😁
Tuti nem 3 evesen is benmaradtam a hintaban.
Ahogy ezt felírtam privátban vagy 30-an jelezték, hogy jönnek és egymásra licitálva elvitték az összes gúnyát. Tudtam én, hogy ez a fórum sokszínű és toleráns mondjuk azt nem sejtettem, hogy ennyire aktívak is. 😅
Ó basszus, nekem holnap pont nem jó. Szólni kéne Gerinek hogy toljuk el hétfő délelőttre 🤷‍♂️
Jó de veled így játszottak kiskorodban 😁

https://youtube.com/shorts/8lF...
Akko en űrhajos lehetnek,mer eszre se vettem,nemhogy rosszullegyek 😂
Dehogynem csak most kerültem azóta fórumközelbe. Na akkor, megjött az általad linkelt Borat fürdő vagy milyen ruhából 4, ha 3-an eljöttök velem holnap akkor tudok adni hozzá vonuló öööö vonagló ruhát, én mondjuk fordítva veszem fel tehát a két szárát a lábaimra húzom, hogy a tangarész az orrom vonalában eltakarja a képem mert nem akarok büntit fizetni. 🩱
Az összes németben autót nézős videója ilyen 🙈
Mondjuk egyszer jott velem szembe,irathalommal,nem vót ijesztő.
Nagyon raalt az nkh-ra.En nem lattam azt a videot......
Csak ki tud valami kontentet találni 🤷‍♂️ Én azóta nem nézem hogy tengeribeteg lettem a kézből össze vissza forgatott kamerás videójától 🤣
Nincs kontent,nincs reklambevetel.
Szerintem ő ennek csak örül.
A kopasz most hogy fog videot csinalni ebbol ezutan?
Ott a homokon egy rozsdás vascsővel is lehet fúrni, de ez nem mindenütt jön be. Forgatni is kell, meg egy 100-150 l/perc szivattyúval öblíteni. Azzal a kézifúrós szarral elég strapás megcsinálni - de lehet persze.
A komoly kutat senki nem fúrja meg engedély nélkül, az is még jó pénz, meg ki tudja, meddig lesz "ingyen"...
Közönséges szürke PVC, ami ócó, nem jó, 30 méteren már összelapítja a rétevíz nyomása. Spec cső kell, felétek gyártják, mindenki onnan veszi, világos szürke.
Ezt a randa rágcsálót vigye ma valaki haza.
Nekem csak tavalyi van.🤣
Nem nekem mondtak annyit, általánosan ennyi, most olvastama kútfúró csoportban egy 50-60 méteres kút 6,5M és az milyen jó ár, mondjuk ebbe már benne van az engedély meg adnak egy szivattyút is 🤷‍♂️