majd veszek tizenezerért vezetéket......
2 szög aztán jól is állunk
230 voltnál azért figyelni kell hol fogja az ember de 12/24 volt teljesen megfelelő
Se vjzes se koszos kezzel nem hasznalom a muszert,amugymeg kesztyuben dolgozok.
Es rendszeresen telefonrol vagy tabletrol nezem a gepkonyvi adatokat,utmutatokat.
Ez igy suket duma.
Amugymeg irtam hogy vegyel egy ilyet?🤔
én meg úgy vizsgáztam etz-vel cegléden, hogy nem volt töltésem. Pont beértem 😅 Azon a kotlán fél évente kellett cserélni a feszszabályzót nem tudom az mitől halódott állandóan(gondolkodós)
🤣
Versenyen veszítettem már el akkut az ETZ-ből. Azt vettem észre hogy elment az erő a motorból, sőt meg is áll, erre ott pattogott mellettem az akku és előzött 😆
Na akkor mondom. Koszos, esetleg vizes kézzel élmény az érintőképernyő, illetve napsütésben szarul látszik.
Ezért szeretjük a koszos helyekre mint az autó környéke a forgó kapcsolós műszereket, meg hagyományos monokróm LCD-t.
Sajnos a kínaiaknak mániája lett mostanában az érintés érzékeny felület oda is ahol nem jó.
Elbaszódott a fasza mindent is tudó akku töltőm, így vettem egy másikat, persze újabb modellt és azon is már ez a probléma.
Amúgy nagy gecik tényleg, mert 10ezerért kifejezetten jó műszereket lehetett kapni PVC zsinórral. A jó fajta szilikon vezeték amit szeretünk meg szintén 10ezertől indult, pedig azért ezekben semmi spéci nincsen.
Én 4mm2-es szuperfexi szilikon vezetékből csináltam magamnak mérőzsinórt. A banándugó meg mérőcsúcs a régi műszereken szerelhető volt, és azok soha nem mentek tönkre, csak a zsinórt kellett cserélgetni.
De az igénytelenebbek a sima 2.5-es sodort villanydrótot is nyugodtan használhatták, azzal is lehetett mérni.
nagyon baba(gondolkodós) Én 2 éve vettem egy komolyabbnak számító multimétert a villanyosboltba 9000-ért kitámasztható lábakkal narancssárga színben(meghajlós) Ha az nem lenne most lehet ilyet vennék ha 10-esnél nem drágább(gondolkodós) Csak szerintem a következő 15 évet ez is kihúzza mint az elődje(gondolkodós) Igazából még az is működik csak szétmentek már a kanócok a szurkálló fejek is leestek róla azt nekiadtam a gyereknek játszani(kezeit széttáró) Az fekete színű volt ha jól emléxem kb. 600 forintba fájt annó(gondolkodós)
én pl. nem hiszem(kezeit széttáró) Én éjszaka a tök üres autópályán benyomom a kombin a tempomatot 130-ra oszt kész(kezeit széttáró) éjszaka a legnagyobb forgalom az m5-ön és az m0 van. Az M7 már üres meg a horvát pályák is. Mire elhatalmasodna a forgalom a horvát pályán már rég a tengerparti tavernába isszuk a 4 eurós sört.(kezeit széttáró)
2 szög aztán jól is állunk
230 voltnál azért figyelni kell hol fogja az ember de 12/24 volt teljesen megfelelő
Es rendszeresen telefonrol vagy tabletrol nezem a gepkonyvi adatokat,utmutatokat.
Ez igy suket duma.
Amugymeg irtam hogy vegyel egy ilyet?🤔
Versenyen veszítettem már el akkut az ETZ-ből. Azt vettem észre hogy elment az erő a motorból, sőt meg is áll, erre ott pattogott mellettem az akku és előzött 😆
Ezért szeretjük a koszos helyekre mint az autó környéke a forgó kapcsolós műszereket, meg hagyományos monokróm LCD-t.
Sajnos a kínaiaknak mániája lett mostanában az érintés érzékeny felület oda is ahol nem jó.
Elbaszódott a fasza mindent is tudó akku töltőm, így vettem egy másikat, persze újabb modellt és azon is már ez a probléma.
Egy M8 csavar fogja az akkutalcahoz egy olyan formara hajlitott lemezt ami illik az akku aljara.
Nem jar.
https://www.muszerhaz.hu/merof...
Amúgy nagy gecik tényleg, mert 10ezerért kifejezetten jó műszereket lehetett kapni PVC zsinórral. A jó fajta szilikon vezeték amit szeretünk meg szintén 10ezertől indult, pedig azért ezekben semmi spéci nincsen.
Én 4mm2-es szuperfexi szilikon vezetékből csináltam magamnak mérőzsinórt. A banándugó meg mérőcsúcs a régi műszereken szerelhető volt, és azok soha nem mentek tönkre, csak a zsinórt kellett cserélgetni.
De az igénytelenebbek a sima 2.5-es sodort villanydrótot is nyugodtan használhatták, azzal is lehetett mérni.
Remélem legalább szkóp funkció van benne, mert úgy azért használható.