Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki azt hiszi, hogy ő a király, meg vele nem történik semmi... aztán majd olvassuk a rövid hírekben, hogy "magyar turisták baleseteztek az autópályán. A sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett, nagy sebességgel kisodródott. A gépjármű utasai közül egy gyermek életét vesztette, három személy súlyosan, egy könnyebben megsérült"
Soha ne történjen meg ez, és én a magam részéről törekszem arra, hogy semmiképp sem velem.
Minden kaja az árban volt, azon kívül napközben 1-2 sör, amikor megszomjaztunk. Hogy mit csináltunk? fürödtünk napoztunk sétáltunk. Négy nap annyira nem sok, hogy ne lehessen így is eltölteni.
A kifogas az hogy a lustasag fel egeszseg....... 🤣
Meg kell gumit vennem.🤣
Es a falevelek az uton,meg a szemenbe sut a nap.
Milyen túra? Egyelőre csak a kifogásokat gyártja, a gödöllői fagyizóig még talán te is eljutsz...Bocs Z. 🤣
Adok 20000-et ha a motorom fényképét rászerkeszted a túrád szép kilátóin tartott fényképezkedésein, 25000-et ha háttal legalább 4képre, 30000-et ha szemből kiblőrözött tokával és homlokkal. 🤑 😁
Ha van háttámla akkor necces. 🤔
Mininyomi vagy baze,neked egy csoppert kelkett volna venned.
Azon talan at tudnal lepni.😆
Dehogynem. Ez kell a wannabe Ewan McGregoroknak :)
nem én vagyok alacsony.(Ujjával nemet mutató) Esetleg lehet a lábaim rövidebbek(gondolkodós) De nem lehet inkább az,hogy ezeket a szarokat gyártják ilyen magasra? (kezeit széttáró)
Van koztuk 2 centi,de ra se rants,az orat a hasitasi mellett keresd.
Nem mindenki akkora mibt egy tacskó ülve.Neked mar akkor verhovina utan kellett volna elütnöd a rönóst vagy mit,es megmenekulsz hogy bőrruha papucs komboban kelljen fenykepeszkedned.
ja a ez alapján azonosítottam(gondolkodós)
na tényleg az lehetett ilyen tiger. Te ezt honnan tudtad? 😅 Csak szürke volt meg körbe doboz. az ülés magasság tuti akkora volt mint a kilences ennél is csak a lábaim ujjhegyei érték a talajt 😅 egész nagy kín volt átvetni rajta a lábam most, hogy fáj a hátam 😅
Kerestem rajta az órát de azt mondja ezek a dolgok már megszűntek ilyen lcd szerű kijelző volt rajta 😅
En meg mindig a szallitason vagyok.
A szabadido hianyan kivul mar csak plusz 3-4 motor kell a tulajjal egyutt hogy egesz rentabilis aron megoldjam az az apro tavot ne kelljen motoron megtenni ami livornoig van.
Egyenlore nagyfoku gyujtesbe kezdtem es a palackokat visszavittem,osszejott mar vagy 700 erregő.😂
Nos,a 900 tiger tuti nem akkora volt mint a kilences,szerintem nem a labad lett rovidebb,az agyad inkabb. 🤣
mostanában a vesszős fagyal helyett ilyen hálót húznak ki a szalagkorlát fölé. A zsír m44 is ilyen meg most már az m5-ös bizonyos részei. ha nincs előtted senki lehet kenni neki a fényszóróval a szembejövőt nem zavarja. (kezeit széttáró) Ha kamion jön szembe akkor veszem le a refit annak a magas fülke miatt lehet, hogy bevilágítanék a refivel (gondolkodós)
mert magyarország pont az ideális motorozás szempontjából(meghajlós) nem zavarják meg a nyelezős pilótákat a hülye kanyarok(kezeit széttáró)
Okos?Maradjunk annyiban hogy te egy nagyon suta sofőr vagy.Egyrészt mivel üres az út így refivel megyek,másrészt még a legalapabb halogén távolsági fényszóró is 200m-re elvilágít,innentől csak felfelé van,a féktávolság 150nél meg 150-60 méter.Na meg aztán egy üres autópályán van 3sávnyi hely a reagálásra.Szóval nem gondolom hogy nekem a te vezetési tudásodból kéne merítenem .
a szállás ára még oké, de a többi, hogy jött ki 50 ezer forintból? A 4 eltöltött nap? Még akkor is ha két kaja benne volt az árban? Nem csináltatok semmit?
most volt itt az erdészem aláíratni egy kb. fél éve ujjonan vett triumf nevezetű valamivel 😅 900 cm3 3 henger 115 ló. Azon örült, hogy ez már 10 vagy 15 lóval erősebb mint az elődje 😅 Rákérdeztem tavaly év végén vette 6 mikulás vót(kezeit széttáró) Magasságra pont ugyan az volt mint a 9-esem már alig tudtam átvetni rajta a lábam 😅 Nem véletlen az, hogy a biciklim is női vázas 😅
480? az is valami?..xD 820... 😅nem volt vicces, de nem panaszkodom... 8 nap alatt annyi kanyart fűztünk össze,ami nem is létezik. Hál' istennek az idő végig kiváló (néha kicsit túl meleg) volt. Fiammal meg is egyeztünk, hogy ez volt az eddigi legjobb utunk (ő is már negyedszer volt velem) .
Én megmondom neked kerek perec, hogy pár hétig biztos nem... 2800 km Szardínián elég volt egy időre, főleg annak függvényében, hogy itthon 150-nel kell menni, hogy valami ívnek látszó hajlatban 20 fokra kelljen dönteni a motort 😅
A hazaút 480 km egyben, az annyira nem esett jól a seggemnek, meg uncsi is volt, hisz unalomig ismert sík utak.
...de kint jókat kanyarogtunk 5 napon át.. 😁
Fajt vagy mi?
Nem, nincs 2 hete se, hogy megjöttem 2000 km után 😅 az júniusra elég volt.
A miénk az Adrián 2 fő 3 éj meg 220 lett volna, az ennek bő 2,5-szerese, hol itt a probléma? Ezt kaptuk meg 150valamennyiért...