Hát itt az MCU is már minőségi ugrás lett volna, de az tömör vezeték 😆 MKH a sodrott. Az tökéletesen megfelelt a gyári vezetékeknek, még csak az extra flexi sem kell oda.
Kettős szigetelés annyi, hogy be volt húzva egy PVC védő csőbe gyárilag.
Nem drága, de ezek kettős szigetelésű kábelelek voltak, színjelöléssel, nem rakhattál helyettük sima mcu-t 😁 De amúgy csak poén volt, meg úgy autentikus 🙂
Igen, pedig azt sem viszik túlzásba manapság. NYÁK-on kialakított érintkező felületek, meg egy darab rugóbronz amit a fröccsöntött gombbal forgatsz. Már régen nem használ senki olyan komoly forgókapcsolót mint régen. Igaz nincs is már jel átviteli szerepe csak vezérlés, a többit a mikrokontroller csinálja.
Az valóban lehet. 😅
Villanyszerelésben sok érdekeset láttam.
TS125 távgyógyítás kimerült, nincs töltés. Mondom jól van megnézem. Kiderül hogy a dinamótól az akkuig legalább 5különbözős színű vezeték ment, kézzel összetekerve, szigszallaggal szigetelve, de a srác szerint az jó. Ráakasztom a szakadás vizsgálót és nem volt olyan kötés ami vezette volna az áramot, de az jó 🤣 egyben vágtam ki az egészet beraktam egy rendes vezetéket, rögtön jó lett.
bratyóék szarrátörték 3 hónapos korába a gépet. A váz meg a blokk maradt ami régi a többi alkatrész össze lett hozzá vásárolva és ujjá lett építve. Aztán lehet az volt a gond 😅
Kesztyűben meg pláne jó az érintő felület 😆
Nem tudom miből szűrted le. Én csak a te örömödet akarom elbaszni, hogy elmondom mi a baja a gyakorlatban ezeknek a csicsás kínai szaroknak. 😁
Mi le is vettük a generátort a pályázáshoz, mert vagy egy kilóval lett könnyebb a főtengely csak ettől. A versenyt kibírta akkuról is, lámpa amúgy sem volt, csak gyújtás.
Alapvetően nem volt egy problémás az ETZ elektronikus feszszabályozója. Amikkel volt dolgom, mind a vezetékezés volt gány, vagy kontakthiba, vagy szénkefe kopott el. De bármely általános autó fesszabb jó volt bele, mert sima gerjesztett generátora volt, nem állandó mágneses mint a mostaniaknak.
De hogy csak aplikációban lehet fizetni a szájbatekert kivetőpántokért.............nem az autómatánál.
itt a nagy lehetőség hogy tudj is ne csak a hit dolgozzon benned a hidrogénről
Kettős szigetelés annyi, hogy be volt húzva egy PVC védő csőbe gyárilag.
Villanyszerelésben sok érdekeset láttam.
TS125 távgyógyítás kimerült, nincs töltés. Mondom jól van megnézem. Kiderül hogy a dinamótól az akkuig legalább 5különbözős színű vezeték ment, kézzel összetekerve, szigszallaggal szigetelve, de a srác szerint az jó. Ráakasztom a szakadás vizsgálót és nem volt olyan kötés ami vezette volna az áramot, de az jó 🤣 egyben vágtam ki az egészet beraktam egy rendes vezetéket, rögtön jó lett.
Nem tudom miből szűrted le. Én csak a te örömödet akarom elbaszni, hogy elmondom mi a baja a gyakorlatban ezeknek a csicsás kínai szaroknak. 😁
Alapvetően nem volt egy problémás az ETZ elektronikus feszszabályozója. Amikkel volt dolgom, mind a vezetékezés volt gány, vagy kontakthiba, vagy szénkefe kopott el. De bármely általános autó fesszabb jó volt bele, mert sima gerjesztett generátora volt, nem állandó mágneses mint a mostaniaknak.