Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamikor tobbeve letiltottam.
Asszem zokonvette hogyszoltam neki krumplizzsakkent ne uljon motoron,legalabb picit mozogjon rajta.
Mer biztos nem fontos😀
Nemlatom.🤣
az miért van hogy ha egy nő szerelget valamilyen szinten akkor: jajj de ügyes jajj de aranyos meg a tökömtudja mi még
ha én elkezdek műkörmözni akkor meg: nézd már a buzit.....
aztán mégis a nők harcolnak az egyenjogúságért
Na, a rózsaszín párduc újra támad?:) 😅
Cserébe mindenhová telefossa a hirdetéseivel a fórumot........
Csak neki.....
csak akkor ha van pinád.....
vannak itt akik kivételes elbánásban részesülnek
Ó hogy itt reklámozni is lehet? 🤔

Nálam mellnagyobbítás lányoknak kézrátétellel 200Ft, pénzvisszafizési garanciával! 😁
TÁROLÁSI AKCIÓ!
Kedves Motoros Társam,
ha biztonságban szeretnéd tudni motorod, én nem csak téli , hanem egész éves tárolást tudok biztosítani hozzá.
Most akciósan 7 000 Ft/ hó áron.

Pink motorkerékpár szerviz, Dorog

pinkmotorbikeservice@gmail.com
Mihamarabbi gyógyulást neki! Szegény jól megjárta. Sajnos az élet nem mindig igazságos 😔
👍️ 👍️ 👍️
Felépülést és jobbulást a bajtársadnak!

Véradó vagyok.
Így van. Itt sem rendeznek versenyeket forgalom mentes biztonságos területeken. A városban szanaszét versenyezgetnek ugyan akkor zajjal. 😆
Dehogy lesz csend. Az én motorom mindennek megfelel, mégis hallja az egész kerület, amikor végigmegyek a Gyömrői úton 🤣
Többek között ezért szeretnék egy rendes elektromos motort. Teslánál is baromi jó, hogy nem hallják messziről mekkora gyökér vagyok 🤣
Főleg hogy már van ilyen zajtrafipax. Franciáknál biztosan.
A törvény is meghatározza a maximális elhaladási zajt adott sebességen, illetve az álló helyzetben mérhető zajt meghatározott fordulaton.
Ezt teherautóknál be is tartatják nagy örömmel nem véletlenül van kevés törött kipuffos tgk mert arra mindegyik hatóság ugrik. Szgk, motor ott még legfeljebb motoros útvonalakon és ahol a helyi erők parkolókban driftelnek meg ilyenek, Kecsón is párszor kiszálltak az éjszakai gyorsulásokhoz az nkh-sok rendőrökkel és mértek néztek amit tudtak és sok rdszm-ot levettek és büntettek, mostanában nem hallom, hogy rendeznének ott versenyeket.
Meg van határozva csak nem tartatják be, ha majd igen akkor csend lesz.........végre. 😁
"(7) A közlekedési hatóság a járművet vizsgálatra rendeli, amennyiben a közúti ellenőrzés során alapos gyanú merül fel arra, hogy
a) a jármű a jogszabályban meghatározott feltételeknek nem felel meg,
b) a járművet engedély nélkül átalakították, illetőleg átalakítás után a közlekedési hatóságnál vizsgálatra nem mutatták be,
c) a jármű a környezetvédelmi előírásoknak nem felel meg.
(8) A (7) bekezdés alapján elvégzett vizsgálatra és a vizsgálatot követő intézkedésekre az időszakos vizsgálatra vonatkozó szabályok az irányadók."
Ez volt-ez van most is.
Semmi nem változott! Azaz fényképet kell készíteni a dobról.Minősített legyen,az adattáblán lévő zajszintet,vagy a 5/1990. rendeletben meghatározottat tudnia kell. Mérni még nem kötelező,csak "gyanú" estén.Ez eddig is így volt,vizsgán. A közút az más tészta,ott nincs magyarázat,hogy így vizsgázott,megy a szankció.Minden járműre van előírt maximális álló helyzeti,elhaladó zajszint,a rendeletben benne vannak a mérési követelmények.
ez egy lázítás
akkor határtozanak meg egy értéket amit minden járműnek teljesíteni kell, legyen az motor, autó, kamion vagy traktor
aztán a sebesség mérés mellett mérjenek decibelt is fotóval mérési eredménnyel együtt lehet küldeni a birságolási osztályra.....
Sportdob téma.
mi úgy a 3. után adtuk fel amikor le kellett dolgozni a sztrájk időt
mert eleinte csak arra az x órára nem járt pénz
de amikor be kellett menni plusz egy napot úgy hogy nem nyertünk semmit akkor utána feladtuk
na de amíg a szakszervezeti vezetők a mávtól kapja a pénzt addig kár is az egész szakszervezet