Nem mind1, mikor mész... pl. Mogyoródon ne akarj megszállni, mikor F1 futam van... 🤣 lehet, pont rossz időpontot választottál, vagy hosszú hétvégét, akkor nem is csoda, hisz az összes hülye olyankor indul el 😂 én meg akkor a rádióban hallgatom, hogy "dugó M0, beállt M7, összes szálloda full" meg ilyesmi.
Mi most munkanap mentünk, last minutban, törzs kedvezménnyel. Mit nem értesz ezen?
Forgalom nincs, csak sötét... mész 150-el, mondjuk épp tompítottal, a féktávolságod kb. 170m. Amit belátsz, az meg 60-80m, refivel is csak 130... okos... 🤣
Ezt sokan nem tudják, akik 150-el tolják sötétben... de hát úgy vannak vele, pálya, mi lehet ott? Pedig nálunk lehet deszka, leesett rakomány, stb, Adria felé meg Erdélyben gyakran kövek. Persze egyéni, kinek mi fér bele a kockázatba, nekem ez nem (főleg, mióta elbaxtam az őzet, tudom, ezek kivédhetetlenek) Én pl. ezért is nem megyek egész éjszaka, max. az út ucsó harmada csúszik bele.
Hát kíváncsiságból megnéztem a "munkásszállót" ahol 4-5 éve voltunk a kovid alatt. Nos azért esett oda a választás,mert miskolcon már egyszerűen nem volt hely. Kiszabadult mindenki a bezártságból és mindenki egyszerre akarta költeni a pénzét. tényleg elég tömegnyomor volt mindenhol. A barlangfürdőből kettőnek kellett kijönni, hogy egy be tudjon menni de még a szaros bobpályán is egy órát kellett várni a csúszásra akkora volt a tömeg(gondolkodós) 3 darab suzálléás marad miskolcon amire senki nem tartott igényt. 2021-ben 320 eezrtől kezdődött a 3 éjszakás ellátás nélkül. azt igazából kihagytam nem éreztem magam annyira gavallérnak, hogy azért én fizessek ennyit amikor mi a szállásra csak megfürödni meg aludni járunk hisz reggel 9-kor elmegyünk és este 10-kor még általában nem érünk vissza(kezeit széttáró) megnéztem miskolc 20 kilométeres körzetét ezt az egy helyet találtam azt is csak azért mert egy visszamondott szoba volt. Ez négy éve volt 40 ezer a 3 éjszaka most épen duplája. Egy tipp-topp kis panzió egyébként amit hétköznap a borsodchem melósai vesznek igénybe hétvégére meg a turisták.(kezeit széttáró) a te három napod horvátba 154 ezer forintos szállás volt kajával. A sajószentpéteri munkásszálló kaja nélkül 82. Szóval azt akarom mondani, hogy 200 ezer forintból még ott sem lehet kihozni egy 4 napos kirándulást 😅
Lehet vele utazni,elég nagy kompromisszumok árán.Neked belefér hogy ülsz 40percet a semmi közepén,nekem nem,főleg amíg van más lehetőségem.Ennyi.Persze,nyilván kamuzok,csak az a baj hogy ez a te meggyőződéseden alapul,mint pl hogy nem tudok 100as átlag tempót kihozni,aztán lényegébe kiderül hogy mindenki tudja hozni ezt az átlagot.
van alapfok c 25 évvel ezelőttről 😅 Egyébkén a kétes dolgokat a nej telefonjával fordítom. a meal a pork a musrum és frencs fries azok még mennek önállóan is 😅 na meg a beer is(meghajlós) és annyira profi vagyok, hogy azt úgy is értem ha pívónak írják 😅
hát baszki akkor nekem hol marad a szórakozás? 😅 Az egész nyaralásokból nagyjából annyit élvezek, amikor zabálunk(kezeit széttáró)
Engem nem nagyon érdekel a tengerbe a lubickolás meg az ilyen faxságok.(kezeit széttáró) Nagyobb csapattal megyünk ennek döntő része a fiam korabeli gyerek. Mivel gyereknek gyerek a barátja ők tökéletes jól elvannak egymással. Mi addig iszunk meg zabálunk(kezeit széttáró) és ez horvátországban nem is egyszerű mert mindenhol csevap,plejszkavica mixed meal, meg lamb, van mint általános kaja. Na meg a tengeri herkentyűk aminek még a szagát sem bírom(kezeit széttáró) A csevapot a gyerekek szeretik 15 euró ami egy felnőttnek kb. zóna adag ami abból áll, hogy a metrós fagyasztott zacskós sültkrumplit beleborítják az olajba, az előregyártott metrós "csevaphússal" majd mokkáskanálnyi ajvárral tálalják.(kezeit széttáró) A mixed meal az döntően 3 féle nem túl szaftos nem túl izletes húsból áll szintén metrós krumplival(kezeit széttáró) A lamb vagy mi a szar az alapvetően borjú lenne az akár jó is lehetne de nem az(kezeit széttáró) 3 helyen is kísérleteztem vele egyszerűen sem az állaga sem az íze nem jó(szemeit körbeforgató) nos ezek a kaját vannak 20 euró alatt. Ezekbe már nem válogatok be. 20 euró felett lehet gombamártásos szaftos ételeket enni de azzal is csak úgy lax jól, ha egy fél liter sörrel tolod egy salival meg eszel a végén egy desszertet. És még így sincs mit elcsomagolni 😅 Nem zabálunk el egy nap százezret azért mert éáltalában befizetü nk hajókirándulásra, vannak ezek az ejtőernyős szarakodások, a búvárhajók, meg egy napra magunknak is bérlünk motorcsónakot. És sosem vagyunk 1 helyen mindig mászkálunk nézelődünk óvárosokban. Ami persze megint sok pénz mert sok a bazár ennyi gyerekre és asszonyra 😅
Mentem szépen 120 tempomattal, és úgy mentek el mellettem, mintha álltam volna - tudom az a normális éjszaka 😁
Haverom néhány éve így törte totálkárosra az autóját, meg magát is, szerencsére nem annyira.
Ez szervezett út, ennyi az időtartama. Semmi kamu, az neked megy csak 😁
En próbálok veletek normálisan beszélgetni, de egyre nehezebben megy 🤔 mert szted villannyal nem lehet utazni, pipi szerint neg nem nyaralás, ha az ember nem zabál el napi 100 ezret 🤣
Igen, akkor indultam, beleszámolta az állásidőt is. Kb. 1-1,5 állás után indítja újra ezt a képernyőt a skoda ha jól emlékszem. Nem nyaralás volt, Németország oda-vissza 1 tankolással, meg amíg átvettem az ebay-en vett siklóernyőmet 😁
Mi most munkanap mentünk, last minutban, törzs kedvezménnyel. Mit nem értesz ezen?