minden a színfalak mögött zajlik. Amit mi látunk az csak a bábszínház része (kezeit széttáró) Nagy szerencsénk, hogy nem mi vagyunk a bábok hanem a ruszki katonák meg az ukránok(szemeit körbeforgató)
A stukáknak és a sikító bombáknak nem eredendően ilyen volt a hangjuk. szándékosan csinálták a megfélemlítés miatt.(kezeit széttáró)
Amikor ezeket meghallották a katonák sírva imádkoztak. Nem szeretném átélni(szemeit körbeforgató)
SKYNET. Én mondtam előbb-utóbb ez lesz.(kezeit széttáró) El is kezdtem nézegetni a terminátor filmeket, hogy átismételjem dzson konor túlélési teknikáit(gondolkodós) Egyébként mi az, hogy amerikai csipp? Mi olyat tud gyártani amerika amit kína negyed annyiból kétszer jobban nem tud megcsinálni? (szemeit körbeforgató)
Na de hát pont ez az,azt mondod nem akarják kiteríteni a lapjait,oké,így van.Akkor miért hagyják hogy ez megtörténjen?Ez nem kötekedés,egyszerüen feltűnnek olyan dolgok ami másnak nem.Pl most az ,hogy hogy tudnak elkapni egy ilyen fejlett drónt,pláne úgy hogy elvileg azt a tulaj sem akarja hogy elkapják.
Akkor igy van😁neked ez most beakadt, szerintem beszélj az oroszokkal, mekkora hülyék😀 taktikai tanácsadónak ezért nem fognak sose felkérni😀 a vekkerek kora rég lejárt amugyis😄
Gondolkodj már kicsit logikusan. A sakkban se mondják meg mi a következő lépés. Amit nyilvánosságra hoznak annak megadják az esélyét, söt felkérésr az ellenszerre. Nagy taktika.
Mondjuk te mindenben azt keresed mibe lehet belekötni😆 de ez dobja magát, hogy indokolatlanul ne áruljak.el olyan dolgot amire alapozom az előrejutást.
Ez nem lenne logikus metódus😃
Ráadásul ha az hibásodna meg indokolátlanul sokkal rosszabb lenne, hisz esély se lenne célba érni.
Szeintem is felesleges bonyolitás lenne
Semmiben nincs önmegsemmisítő?Elvileg ilyen drónja sincs senkinek.Inkább működjön indokolatlanul minthogy idegen kézbe jusson.Egy nagyon faék megoldás,az a szar mondjuk 1órát tud repülni,ha addig nem történik semmi akkor 1óra 1 percnél robban,idegen behatolásnál robban.
Lehet,akkor léphet életbe az emberi beavatkozás.Ha nem szokás lapokat teríteni,akkor miért hagyják meg ennek az esélyét?Ennyire fejlett minden,ezt meg nem tudják megoldani?
Pont nem,a ruszkik igyekeznek szerződeses katonaval megoldani,a 22 es pofaraeses alkalmaval berantottak 300e embert,de annyi,havi 30e körul van havonta aki kurvasok pénzbol megy el pofozkodni az ukranokkal.
Ironikus hogy a dronokkal mostanaban az ukran mozgositasi hivatal (TCK) epuleteit nyirjak jelenleg,ez azert nincs ellenere a mozgositast elkerulni igyekvő allampolgaroknak.
Nem.hiszem hogy az oroszok mutogatni akarnak bármit is, a hadviselésben nem szokás lapokat teriteni, inkább a meglepetésre alapoznak.
Annyira .eg nem fejlett meg nem is lehet a technika hogy mindent megoldjon
Az lehetne,de egy kicsit belegondolva,szerinted ha már annyira okos,akkor nincs benne önmegsemmisítési funkció,vagy továbbgondolva hátha annyira tudatára ébred hogy ezt ő maga nem csinálja meg akkor egy tőle független megsemmisítési funkció?Esetleg azt el tudom képzelni hogy ezt direkt így akarták az oroszok,hogy lássa a világ hogy nekik már ilyen van.
Amikor ezeket meghallották a katonák sírva imádkoztak. Nem szeretném átélni(szemeit körbeforgató)
Mondjuk te mindenben azt keresed mibe lehet belekötni😆 de ez dobja magát, hogy indokolatlanul ne áruljak.el olyan dolgot amire alapozom az előrejutást.
Ráadásul ha az hibásodna meg indokolátlanul sokkal rosszabb lenne, hisz esély se lenne célba érni.
Szeintem is felesleges bonyolitás lenne
Az önmegsemmisitő is elromolhat es indokolatlanul muködik.
Ironikus hogy a dronokkal mostanaban az ukran mozgositasi hivatal (TCK) epuleteit nyirjak jelenleg,ez azert nincs ellenere a mozgositast elkerulni igyekvő allampolgaroknak.
Annyira .eg nem fejlett meg nem is lehet a technika hogy mindent megoldjon
De minimum nem akarom a kutyat is vegyvedelmiben setaltatni