Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért tenné? A kutyámat is szeretem mégsem alszok vele. 😘
Itt az emberek fele még csak nem is egy szobába alszik az asszonnyal,szerinted akkor ez mennyire opció itt
Viszont nem bírom 4.-be tenni mert a válla vagy a feje útban lesz. 1-3 padló, a városban elég is. 😄
Ezen a kordonon hogy hajol át az asszony boldoggá tenni ha felbaszod magad útközben valamin? 🤣 Itt nincs semmi akadály meg csicsa ami csak összezavar 🤣
Az ilyen kialakításhoz nem kell villanynak lennie. Ez amúgy a 90'-es évek eleji teherautókat idézi.
Undorító
ezek a mostani vellanyautók olyan knájt rájderesek már nem? 😅
Úgy látom nem vagy az a humor herold 😅
Írtad, hogy az ácsi akkumlátorgyár építésen baxod a rezet(kezeit széttáró) Erre azt írtam, hogy ott nincs is akkugyár(kezeit széttáró) Értettem ezt úgy, hogy persze, hogy nincs amikor még most építitek 😅 Aztán írtad, hogy tenger sok betont hordtok oda+ fénykép is volt mellékelve és leírtad, hogy betonmonstrum az egész(kezeit széttáró) Erre írtam, hogy sárból még sem rakhatják össze mint a fecskék a fészket 😅 Aztán jön a számomra értelmezhetetlen hozzászólásod 😅 Nem mondtad még, hogy székely vagy 😅
Azoknál van az amikor hallanak egy viccet reggel és másnap reggel felkelnek azt röhögnek rajta amikor leesik a poén😂
Az előbb még azt mondtad nincs is ! Most meg perfektül képbe vagy miből van ! 🤔
baszki palatetőből mégsem építhetik 😅
Jelenleg elég rossz a szezonom,bebuktam két hosszuhetveget a szezon elejen,azota csak egynaposokra fussa.
Talan egy mariazell környeki hetvege meglesz e honapban,de osziek nem mozgolodnak nagyon.
Ez van,gyüjtögetem a pénzt,ha nem jön össze valami veszek belőle par viragládát.
Nem bent van Ácson , hanem az M1 mellett épült az Ácsi lejáró mellett . És ki-be b@szott nagy betonmonstrum az egész ! 🤨 Szombaton is egész nap hordani fogjuk a betont oda egy seregnyi mixerrel ! 🤔
R2D2
Valamit kéne csak egyedül nincs sok kedvem nagyobbra, a következő ami tuti az csak október. Szlovákiát beiktatom azok egynaposak de jó lenne valami dolomitok vagy ilyesmi
Még......nem tűnt fel, hogy Ekecs még csak a betont szállítja hozzá? 😁 Amúgy még tavalyi hír, hogy építeni kezdik.
de lesz. megyünk oda ősszel dolgozni mi is
Legalább addig nem visz el a szél amíg tele vagy betonnal 😁
ácson nincs is akkumlátor gyár(kezeit széttáró)
inkább mint a T 1000-es 😅
Szívás, de pont a droidok lázadnak ha már a betevő elektronokhoz sem jut hozzá. 😁
Motorozok ! B@szom az anyámat az Ácsi akkumlátorgyár építkezésen még betonnal téli a kotla és van 4 mixer elóttem ! 🤔
B-1-es?
Egyszerű droid vagy, ne lázadj ellene... 😁
Egesz heten szakadt az eso,de vasarnap ha nem esik megyek egy kört,csak kicsit.
Szeptember-oktober körül valami nagyobbat.De fene tudja.
Kéne......