Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez annyiara nem jo mert két nagy hatalom sose akar elfáradni, annyi a jo hogy az usának inkább fizetett katonái vannak az oroszoknak meg menni kell és kész
Elég csak odaadnia Iránnak azok majd elindítják boldogan, ő meg felteheti a kezet hogy csak odaadta mint a nyugat 3 éve teszi 🤷‍♂️
Most ujra felszivta magat,mar moszkvat akarja bombazni mer putyi szarik ra es tovabb basztatja az ukrikat.
Csak az a bökkenő a bedob egy olyat mint iranra akkor megy az atom mindenhova.
Most mégis az a hír hogy küld, pedig már viszakozott 🤷‍♂️
Nem kuldi,megvan a maga baja.Kurvasok erőforrast leköt ez a pofozkodas.
Trampli most hanyagolja a hoholokaz, rátolta az eura. Azok lelekesek és komolyan veszik a feladatot saját életszinvonaluk árán is. Az amerikaiak nem akarnak szarabbul élni egy nyamvadt távoli nemzet miatt, pláne ha a hazaáruló zselé eladta mindenüket már máshová
Kíváncsi lennék abból mi lenne, ha putykó bejelentené ha trampli küld fegyvert az ukiknak akkor ő is Iránnak 🤷‍♂️
Gondolom valami meghibásodás lehetett.
Nagyonsok oka van,kinyiffan a motor,elfogy az uzemanyag,beleakad tereptargyba,sok telibevag magas epuletet mert aröppalya,tervezesnel elszamolnak valamit,lelövi egy sima lgvedelmi agyu,de kergetik öket helikopterre,fpv donnal is,elektronikus zavaras is megy stb.
De mq9 reaper dronokat is sikerult a houtiknak elkapni tobbet is.Pedig azik papucsos tevebaszok.
Hátulról levadászták egy lepkehálóval 😁 Vagy úgy döntött, hogy nem lesz öngyi a hülye emberek háborújában és önként feladta magát 🤣
Hálóval.
Ha ennyire fasza ez a drón,akkor hogy fogták el?
Egyenlőre megtalalta öcsem azt a doku filmet amiben egy angol riporter az orosz oldalon csinalt interjukat emberekkel,donyeckben tenyleg napi szinten voltak raketatamadasok,de ket hegyomlas meretu specnaz ipse vicces volt.
Ők sose kezdik,csak befejezik majd elmentek dolgozni.😀
Sean Langan The other side.
Erdekes a riporter,full nyugati narrativat tol bucsaval meg az agresszor allammal,de megis csinalja a riportot mert ujsagiro,es mindket oldalt meghallgatja.Ez a mentalitas kiveszőben van.
Én ma be se kapcsoltam, 100 wattért nem érdemes... csak zúg a ventilátor egész nap a garázsban.
... persze ha lenne akkumulátorom az a 100 watt is csak töltögetné...
Ez régen is így volt......a II. Vh. is rengeteg fejlődést hozott a világnak, amit békés célokra is remekül lehetett használni. Nem mintha hiányozna, de ebből is lesz előrelépés, sok dolgot kényszerűen most próbálnak ki és fejlesztenek. Az AI is ilyen, és ebben Sanyinak igaza van, hogy egy olyan fejlesztés indult meg ezen a téren, ami nem biztos hiányzik. De ha nem tartják búra alatt a köcsög ukránt, akkor eddig el se jutottak volna. Legalábbis nem most. Sajnos az eu satu hülye, pedig az oroszok már bizonyították jó párszor a történelem során, nem lehet legyőzni őket - de ők most ugy gondolják sikerülni fog más bőrén, bár az usa is csak belerángatta a hitegetéseel őket. És nem azért mert olyan okosok, vagy ügyesek hanem mert rengetegen vannak és van mindenük hogy ne lehessen kiéheztetni vagy tönkrevágni őket.
Sajnos annyira nem vicceltek, amikor belőtték melyik európai nagy várost hány percen belül érnék el, mint látható a technológiát megcsinálták hozzá, és a légvédelmet is lazán ki fogják kerülni. Az usa meg vélhetően kezd képbe kerülni vagy csak a szinfalak mögött alkudoznak megint az oroszokkal.
Ahhoz nem kell háború, elég egy kis zápor 😁 Megjött a túlfesz levezető is aliról, majd felaplikalom a bejövő madzagra, a leszakadó vezetékek, zárlat, visszakapcsolas is okozhat túlfeszt. Bár én már le vagyok kapcsolva mióta megvan a rendszer, még az esőben is lejött pár 100W 🙂
Akkor majd a AI által vezérelt napelemes rendszer fog agyonvágni vagy a fűnyíró mászik rám a beleimet szétszórva a gazban meg ilyenek. 😬
A haború pörgeti fel a legjobban a technologiai innovaciót.
na ezért pakoljad felfelé a sok napelemet hogy ne kelljen a sötétben lenned ha elszabadul a pokol 😁
Nem a háborúra hegyezném ki ennél a hírnél hanem a AI-ra, tehát már alkalmazzák arra, hogy önállóan válasszon célt, ez az első lépés amit szépen követ a többi amiről pár hónapja is írogattunk.
Nem csak ez van,par honapja valtoztattak a repulesi profilon.Addig tobb oldalrol egyenes vonalban mentek a celig,volt ido a csoves legvedelemnek kiloni oket.Jelenleg a cel kozeleben felmennek nagy magassagba,osszegyulnek rajba es a celra zuhannak meredeken mint a stuák,a hangjuk is ugyanaz.Van meg koztuk luneberg lencses csalidrone is szep szamnal,meriti a legvedelmet,5-700 as napi szalvok mennek,megdejelve cirkalo,ballisztikus es hiperszonikus raketakkal.
Kurvara adaptalodnak a ruszkik.
http://youtu.be/iinlYRUWOBg?si=KjnICumYVvL_FrNJ
Elkezdődött? Tényleg semmi baj nem lehet belőle, hogy már maga választja ki a célt: https://24.hu/tech/2025/07/09/...
Pedig ő szokott letiltani másokat.
Én is letiltottam már sok éve, túlnsokk volt a mindenhová behányt sok semmi. Most is csak valakinek kívülről látom, hogy majd minden Topiknál ott a neve, meg valaki itt válaszolt neki, ezért látom, hogy motort akar tárolni.
Zokon vette és letiltottad? 🤣
Engem is lebaszott privátba fennhéjjázva, de nagyon jelentéktelen, úgyhogy simán csak leszarom.