Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma pont motoroztam, haver fiának vettünk egy rijeu kismotort
amin meglepődtem hogy euro5 besorolású, nem tudom hogy hozták össze egy füstös 2t motorból
Na,latom meg mindig motoroztok. 😆
ekkora épületnél szilárdabb és olcsóbb mint az acél
Nyilván szeretitek egymás társaságát, ezt a kényszeres (félelem motiválta) bizonygatása a megfelelő (állítólagos) életvitelednek is bizonyítja. Én soha nem állítottam ezzel ellenkezőt, vagy talán te emlékezel ilyenre?

Én csak azt írtam a legelején, hogy egyrészt nem biztos, és pláne ne ez alapján minősítsd a másét.
De ezt már csak ma legalább harmadszor-negyedszer írom le, én sajnállak téged a megnyomorított életed miatt, de valami mást is írhatnál már.
Ebbe neked mi a bizonyíték?Azért mert téged az asszony sem bír elviselni,abból már neked az jön le hogy ez másnak is kényszer.....nem,képzeld,mi szeretjük egymást és szeretjük egymás társaságát,igen,az ágyban is Ha nem így lenne,nem élnénk együtt.
A legtöbbtől a fejem hasogat másnap.
Krumpliszesz vagy se, unicumtól soha.
Mivel semmit nem tudsz az életemről, mindig csak a szokásos mantrázás.
De én az előbb is leírtam, hogy TE mit szeretsz, az egy dolog. Hogy a másik az meg egy másik. Ezt ismételgetem folyton-folyvást, ez a bizonyíték, hogy te nem a saját akaratod ura vagy, ezért te tulajdonképpen nem engem vagy mást akarsz meggyőzni, hogy a tiéd a jó élet, hozzáállás, vélemény, ha nem te saját MAGADAT akarod meggyőzni, hogy te jól élsz.
Pedig nem, te egy szerencsétlen, akaratában megnyomorított papucs vagy. De ez sem baj, ki mit kapart azt szagolja, csak ne ilyen átlátszóan próbáld a saját magad mentális problémádat megélni és megoldani.
Ja, nem fogod, mert a tefajtád ezt nem tudja megoldani, bele kell nyugodnod.
Neked ennyi az életed értelme, a közös takaró. Igaz ami igaz, ez azért már valami.
Beton ,és beton ! 🙄
Na na......ismertem én olyat. 🤢
A te életed nekem a legkevésbé sem irigylésre méltó.Szerintem a probléma nem ott kezdődik hogy szeretek a feleségemmel egy ágyban aludni,ő meg velem......képzeld,még a takarónk is közös,egy nagy takarónk van.De honnan is tudhatnád te,aki lecseszi a családot néhány sampon miatt,túl sok jó érzelmi viszonzásra nem számíthatsz.
Így is lehet mondani, hogy gyomorfekélyed van és nem bírod a töményet 😆
A Zwack termékek olcsó krumpliszeszből készülnek, azért öntené ki bárki aki szereti a jó piát.
Talán csak a kóser termékek jók, mert azért a zsidók maguknak nem csinálnak szart, csak eladásra 🤣
Én amit jó "házi pálinkát" ittam, azt hivatalos pálinka lepárló üzemben csinálták valódi szakemberek. Ilyen kis mennyiségű kuktán lefőzött réz elejéből már kaptam olyat ami ablakpucolásra is túl büdös volt 😆
A vélemény olyan mint a fing. Senki sem kíváncsi a másikéra ! ( Hadhází L.) 🤪
Havernak vízteres van, full saválló meg réz, fokonként szabályozható PID-el.. magyarázta, hogy hol minek a kiválasztása indul, azért kell ilyen, de én ennyire nem mentem bele 😁 már 10 éve is milliós tétel volt... de ő még a cefrét is ilyen kézi festék keverővel keveri, valami spec szárral... fanatikus 😃 de jó levei is vannak.
Ugye, hogy erről beszélek, hogy a tefajtád egyszerűen nem képes elviselni, hogy a másik kevésbé van megnyomorítva a saját felmenői vagy jelenlegi családjától, ezért mindenkibe belekötsz, akit irigyelsz a tiédtől eltérő élete miatt.
Mondod ezt te,aki egy tömény rosszindulat,aki mást sem csinál csak mások vélt hibáit figyeli,még a saját családtagjaiba is beleköt,azt hiszem az ilyenekre szokták mondani,hogy anyád se szeret
Mert te és a tefajtád olyan, hogy a képtelenek vagytok elfogadni a származásból, genetikából, társadalmi helyzetből, családi helyzetből, szerencséből fakadó hátrányos helyzeteteket, te/ti mindenképpen győzni akartok a vitában, ha már otthon kussti a nevetek.
A száműzve az ágyból és az az esetlegesen a jó alvás igénye miatti önkéntes (fizikai) távolságtartás abszolute nem ugyanaz. Tudod te ezt, de valahogy szeretnéd, hogy a te a neved legyen a topik tetején, ezért szándékosan és rosszindulatúan ferdítesz, ki nem mondott gondolatokat vagy a sajátodat másénak állítod be.

És én nem írtam, hogy jobb külön, én eleve azt írtam, hogy értelmetlen a másik AKÁRMILYEN alvási szokását minősíteni.
Ez a baj a fajtáddal, hogy képtelen vagy elemi szintű, értelmes beszélgetésre (is).
Nekem bajom?Nekem nincs bajom.Miből gondolod hogy van?Nem én vagyok száműzve az ágyból.Nem tudjuk megmagyarázni?Hisz én leírtam nekem miért jó,ellenben veled,te nem írtad le hogy miért jobb külön.
Így tettem én is, a véleményemet írtam le a véleményt írókról (amihez nem is értenek, meg sem tudják magyarázni, meg kényszerből is írják azt, amit).
Mi akkor a bajod?
a szerbek csináltak régen jó főzőket egész olcsón, full réz volt, keverős, nem égett le
3 részletbe be lehetett hozni úgy hogy nem baszakodtak a vámosok
de amióta a migránsok megjelentek azóta szigorúbb az ellenőrzés
egy volt munkatársam is készít jó főzőket savállóból dupla lemezeléssel, ha kell fűtőszálas kivitelben is de kibaszott drága
amúgy ha vennék akkor egy lépcsőst vennék de ezeknek már 7 karakteres az árciméjük, de nagyon fasza leveket csinálnak
Hát ezt igazából csak így lehetne csinálni, de ő meg megfőzni nem tudja, gondolom nincs meg hozzá a technológiája... tescoban vett vagy otthon gyártott főző az nem elég, ha meg elviszi kifőzetni, akkor összeöntik a többi mocsokkal, mert 100 litert külön nem főznek ki sehol
Te kezted el most is...
fater anno úgy csinálta hogy lerázta a szilvát, összeszedte, megmosta az összeset kettévágta a mi kukacos rohadt volt kidobta
aztán a garázsban viszonylag hűvös helyen kiforrt
a levet simán meg lehetett inni szilvaborként, volt hogy tettünk el üvegekben
Nem,nem írtam.De ezt egy módon lehet bizonyítani,ha megmutatod.