Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát csináld!
Persze, a tanyavilágban ilyenben is élnek, 1 helység tetővel, de olyat is láttam, hogy nagy ház sok szobával, de a 7 tagú család egy szobában nagyréaze egy ágyban alszik, ilyet nem csinálhatunk? Az lenne igazán a szeretet köre és elmélyülhet a családi kapcsolat, ilyenre vágyok születésem óta. 🥰
Te ilyenkor magadból indulsz ki?Ne vetítsd ki a saját nyomorodat másra!De még mindig nem válaszoltál!
Te csak ugy rzed, hogy neked jo. Nem mered megmondani az igazat.
Láttál már valaha szobát ami csak úgy van egymagába?Mifelénk a szoba az mindig egy ingatlan része.
Marhafejből el tudom képzelni, de magából a bőrből? Na, asszony épp most taposott szét egy marhabőrcipőt akkor azt megfőzöm, még a talpa is bőr, király lehet. 🐂
Sok havernál ettem tanyán és nem illett megkérdezni miből van a pöri vagy sült így nem tudom miket ettem már életemben. A gyerekek saját szobája a házban van? 🤔
Ja,hát gondoltam hogy szerinted az is normális ha a szülővel alszik a gyerek.
Legalább csont nincs benne, nem kell leszopogatni 😁
Külön alszanak, egyedül?
Ez borzalmas... 🤔
nem biztos hogy a lófasz anyira rossz lehet csak nem vagyunk hozzászokva
pl a marhafejbőrből készített pörkölttől nemigen van jobb pörkölt, csak sokakban ez is ellenérzést vált ki
Sok lófaszt ehettél már ha ennyire tudod hogy melyik része a legfinomabb.Ááá,minden gyereknek saját ágy,saját szoba.
🤣
Jó jó megeszem bár nem lófaszt hanem székelykáposztát csinálok ma és viszek belőle, de most megyek a piacra és ha ti szeretitek vehetek lófaszt is és megcsinálom pörinek, a legjobb falat a makkja persze a családfőt illeti, hány gyerekünk is van és velük is egy ágyban kell aludni? 🤔
Lófaszt,edd meg amit főztél!
Annyira jól propagálod a családmodelledet, hogy én is kedvet kaptam hozzá és már nekem is a te családod lenne jó, délután áthurcolkodnék és egy szép nagy családban egyesülünk. Többiek nem jönnének? Gondolom nagy az ágy. 👨‍👩‍👦‍👦 🛌
Nekem a becherovkától fáj a fejem és szédülök akármilyen keveset iszok belőle és berúgnom se kell.
Nekem?Hát egyértelmű hogy nekem az én családom a jó.De válaszolni még mindig nem tudtál.......
Aha, ertem, barmit is irnek, te igazolva latnad az miatt (marmint amit belemagyaraznal), hogy a te a matriarchalis csaladod a jo, minden mas rossz.
Latod, hiaba irom, hogy te onmagat gyozkodod, nem hiszel nekem. Igaz, a mentalis serultek soha nem ismerik fel a korlataikat.

Erted???
Mit csinaltam a tuzjelzonel, szemben azzal, hogy te egy takaron osztozkodsz a felesegeddel.
Az enyem mindig wifi-s,de van belole rohadtsokfele.
Mer van ami meg ott jó. Ha wifi akkor meg fasza mert nem vesz el bt csatornát
Motorra minek?
Nekem spec a kijelzőre van csatlakozva wifivel,a senara meg bluetooth-al a telefon.
Erre jarsz megnezheted előben.
Az a kijelzős hülyeség ugy is működik hogy a telefonod arra is meg a motorra is csatlakozik? Mert a navival meg a telfonnal össze tud most csatlakozni egyszerre, de a navinál sok szükség nincs rá. Ennél lenne, de a motorra is jo lenne ha csatlakozna a teló
Most viszont megkérdezem,sokadjára.Mit tettél mikor láttad hogy ott hagyták a kosarat az út közepén mikor megszólalt a tűzjelző?
Ügyesen.