Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt te még is azt az undorító unikumot iszod 😅 Szerintem nem lehettek ti annyira jóba 🤣
hát én is ezt mondom itt fricivel tudok egyetérteni(kezeit széttáró)
pont ezért ne mélyedjünk ebbe el jobban, hogy milyen egy olyan közös kassza ahol a kasszát csak az egyik fél tölti a másik meg költi 😂
pont elég ha innen legalább 3-an emléxunk rá. Stírölöd a kollégáid faxát a zuhanyzóba(kezeit széttáró) Erről nincs mit többet mondani(kezeit széttáró) Egy szó százat elárul 🤣
mi azt ittuk. 67-en ünnepeltük a születésnapom ebből 49 volt a felnőtt. kb. fél liter unikum fogyott csak. Nyilván a lányok miatt 3,5 liter jéger mert ott még mindig az a sláger meg elfogyott 7 liter hp. Na meg persze 50 liter csapolt sör. Bort sem nagyon issza a társaság jó ha elfogyott 5 liter. Lehet látni az arányokat. Amikor régen ilyen gyomorkeserű szartól kellett berúgnom betyár másnapos voltam mindig végig hánytam a másnapot 😲 A sör+ hp-tól másnap csak megrázom magam aszt indulhat a nap 😅
legalább neked meggyőzően hazudik 😂
Ezt mi, földi halandók, nyilván nem tudjuk megcsinálni, de tom cruise igen, ezért keres ő annyit 🤣
Mert nem vagy elég képzett, mint a filmek főhősei 😁 csak be kell nyúlni a műszerfal alá, egy rántás, kezedben a három szál drót, ami kell, eleve megblankolva,összeérinted és kész 🤣
Látod, még blődi szerint sem lehetetlen 🤣
Hát igen,a filmben minden így megy.
Apukám, aki oda se néz és közben blankol, színt egyeztet, kormányzárat tör és elindítja a kocsit, annak biztos van immo csip is az ujjbegyében :D
Épp az eu-ban lopott,de nekem már a kábelkitépés és azoknak a hirtelen párosítása is gondot okozna ráadásul a kormányzárt sem törik el, beugranak a kocsiba, alányúlva kábel kitép, látatlanban szikráztat és vágtat el.
Hát.....immos autót nem is fogja így elvinni,az már más kérdés hogy hol vagyunk helyileg,mert az eu-ban már a kilencvenes évek végétől kötelező,addig az usa piacon nem.Szóval ha usa a film,akkor még az is lehet hogy nincs benne.
Nézem a filmeket és most is valami 2000-es évek elejinek tűnő autót lop a főhős amit simán beindít a kitépett drótok szikráztatásával, nekem ez valahogy utoljára a trabantnál ugrott be, igaz sosem loptam autót, de valahogy mikor gyújtáskapcsolót szedek még 20-25 éves járművekből is valahogy úgy érzem ez nem menne. 😏
És ha másképp hasznosítom? Ne légy ilyen elutasító. 🙃
Lófasz evők sehogy.
Azt nem csodálom.
Óh, be sajnálom, hogy kerülhetnék be? ☹️
Minek?Azt írtad elmélyülhet a családi kapcsolat.....Abba te nem tartozol bele.
sima am6 blokk, bár a kipufogó elég kacifántos friss levegőt kap meg mittudomén, ráadásul 1.4 kw papír szerint
de akkor is euro5 volt a gyári papírján
és füstöl rendesen, nekem a 30éves robogó nem tolja így a füstöt
Udv.
Ennek örülök, akkor estére már nalatok is leszek, összetoljuk majd az ágyakat. 👍️
Szoba tetővel. 🙂
Ezt most nem értem... hisz te magyarázol mindig, hogy az együtt alvás fontos..
Tuti valami felmentést kaptak, mert ráadásul karburátoros.
Mert ha valami di-tech rendszer lenne, akkor még el is hinném hogy tudja az euro5-öt.

Amúgy ahogy nézem minarelli blokkot használnak.
Attól az még ház,nem szoba.