Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoroztok?
És így van jól, nem azért élünk, hogy dolgozzunk hanem azért dolgozunk, hogy éljünk (by Vass A.). Akkor legyen kötelező mindenkinek heti 7 napX 12 óra meló. 😁
Ja, ezt mondták 1940-ben is.....oszt mégsem. Tény, hogy eladták magukat a vezetők nyugaton, de még nem végleges semmi.
A jól tartott a nyugati polgár már vagy egy évtizede nem hajlandó kétkezi munkát végezni... most ennek majd jól megfizeti az árát
Drukkolsz vagy sem, nem sokat számít... megtörténik.
Ezt a nyugat baszta el.
Ja, hogy pedo vagy? Akkor érthető. 😏
Rosszul értelmezel, nem hozzáállás hanem hozzánkállás........de ebben az arab se jobb.
Nem, nem előzött meg fejlettségben, számokban igen legalábbis az eu-t, de az usától abban is elmaradnak.
Hát én rohadtul nem,egyrészt ott a nő pont úgy néz ki mint a férfi,mésrészt náluk a szőr a divat,mondjuk azt tudom hogy te arra buksz,de részemről nagyon igénytelen.
gondolhatod te milyen furának tűntél neki amikor beszélni sem nagyon tudsz 😅
én mondjuk a kislányos testalkatú sikitózva élvező kis kínai muffok miatt egyáltalán nem bánom 😅
ami jó az jó 😅 Mondjuk ebbe is kína gyártja a motort germany címszó alatt 😂
a hozzáállás? napi 10 de inkább 12 óra munka. természetesen hétvégén is(kezeit széttáró)
kicsit idegbetegnek tűnt a telefonban, aztán lehet csak felbaszta az asszony 😆
nem előzött meg??? Gondolataim szerint nincs már olyan elektromos ezköz amibe nem kína gyárt be valamit. az akus csavarhúzótól, az autókig az amerikai hadihajókig 😅 Ha kína nem gyártaná már holnaptól eljönne a világvége 😅
Vincze Patrik. Ismerem. Nem atbaszos, vettunk mar tole motort is meg alkatreszt is.
van seregélyesen az a kereskedő ember aki javarészt 50es motorokat meg alkatrészeket árul, valami patrik vagy ilyesmi
ismeri valaki? mennyire átbaszós ember?
telefonba elég furának tűnt egy kicsit se volt szimpatikus
Undorító egy népség,elég nagy baj hogy hagyjuk a fejünkre nőni őket.
Valamiért én fehér európaiként nem tudok nekik drukkolni saját fajom ellenében és ezen az sem segít, hogy jópárnak dolgoztam jópárszor és a hozzánkállásukat sikerült megtapasztalni.
Hiába vannak annyian mégsem így van, az igazán fejlett technológiákat még veszik és lopni próbálják, előbb utóbb nyilván megy majd nekik is és előrébb is juthatnak, de jelenleg még nincs így ezért is annyira fontos tajvan a nyugatnak bár elindultak az eu-ban is a fejlesztések mert a covid rendesen betett annak, hogy könnyen elérhető legyen bármi bárhonnan és trump meg főleg meghirdette a hazai chipgyárak fejlesztését, építését. Kína még messze nem előzött meg mindenkit még az eu-t sem csak mivel megvett kutyaütők a vezetők így gyorsan közelednek.
Az a baj, hogy már feljesztenek is, ez ejrópa meg az usákok halála... na persze még nem mindenből vannak a csúcson, de nyugi, nem fognak megállni - és ha annyit haladnak a kövi 10 évben, mint az elmúlt 10-ben, akkor vége a nyugati hegemóniának
A legjobb chipjük csak 3ad akkora, mint a vezeő usák hightec? Sebaj, gyártanak (és alkalmaznak) 3x annyit, és problem solved.
A deepseek-el is jól bexopatták az elhízott nyugatot...
kb mint a háború utáni pár év volt
egyedül az oktatás amire jóval több hangsúlyt kellene helyezni, hiszen valahogy ki kellene nevelni azokat az embereket akik ki tudják húzni a szarból az embereket
a többi meg csak egyen igyon dugjon
A szükséglet mondjuk nem olyan bonyolult enni,inni baxni, szarni aludni, meg nem fázni. 😅
Ha ez megvan az ember életben marad meg még szaporodik is és a kihalás veszélye sem fenyeget(kezeit széttáró)
pedig az a szükséglet ami életben tart
amire te gondolsz az az igény
én meglehetősen minimalista életvitelt folytatok de még ez sincs közelében se a szükségletnek