Azzal hordom 4 eve.Pont ez a baj,hetente 2-3x megy,mindig van valami.Es a helyet is meg kéne csinalnom ahol relative könnyen meg lehet oldani.Na az is nagy melo mert le kell bontani az egesz allvanyrendszert azon az oldalon.
A bal oldala mostanaban mar elég ronda,de nem lukas.Azt kéne megcsinalni.
Es hat a lustasag is nagy úr.😆
En csak szorakozasként elohalasztam a bed lift projektet,csörlő es két talpcsapagy gyün alirol,5 centis gurtni görgők,vaz megvan talaltam 20mm es rudanyqgot is.Lassan összeall.
Mar csak a furgont kell rozsdatanitani,csak az olyan nemszeretem melo hogy nehezen allok neki.
Tablet vót,programert fizetni kellett,Az ELM327-BlueScanII ert meg mar nem tom mennyit fizettem.De az az aszmához is kellett,egy időben allandoan sarga tengeralattjarot kellett törölgetni mer a fasz szerelő egy bontott renyó O2 szenzort rakott bele.
Na ha ducatihoz is lesz ilyen szóljatok, mert kéne. Már nyöszörög az olajcseréért a műszer de már kicseréltem. Éves szervizre majd el viszem de kétszer nem fizetek a boglári csapatnak ugyanazért.
Ez ilyen OBD csatis műsor. Kocsira is van olyan app, amit egy Bluetooth-os OBD (pl. ELM327) lófüttyel össze tudsz kapcsolni és látsz élő adatokat vagy hibakódokat. Na, ez is hasonló, de ezzel basztatni is lehet az ECU-t, ha konyít hozzá a használója.
A bal oldala mostanaban mar elég ronda,de nem lukas.Azt kéne megcsinalni.
Es hat a lustasag is nagy úr.😆