Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De miért kell mindenkinek készülni rá?Nem elég annak aki arra megy?
az emberek hülyék
robotolnak túlóráznak hetekig-hónapokig azétt hogy tátott szájjal el tudjanak jutni a faszerdőbe
😂
mindezt többnyire szért hogy ki tudják tenni a fészbukra hogy "voltunk horvátba" görög/olasz/stb
Ledobták a láncot a Horvátországban nyaraló magyarok, erre mindenki készüljön - Vezess https://share.google/PmzpNikWWyViap1HR
na
az első ilyen kacat amit nem látok jól valamiért kettőz a feje
És végre az elejét is meg tudták rajzolni rendesen.
de itt a gázbowden a súbert huzigálja felfelé én ebben nem látok semmi "fejlett" elektronikát
még akku sincs benne hogy az lenne a baja
Lattam mar mas karbison is csekkendzsin lampat. Igaz, nagyon komoly dolgokat nem tudott a karbis hardver miatt, de pl. gazkarallas erzekelo hibanal vilagitott.
Ugy összességében jonak tűnik, megy is.
szerintetek
egy 50ccm karburátoros am6 blokkos spanyol rettenetben mi a picsának van motorellenőrzés lámpa???
ráadásul még néha világít is
Ami igen, az meg arban cseppet meredek, ha jol emlekszem a szamokra.
Kekben jol nez ki.
Az fasza kis motor.
Mondjuk ideje lenne letesztelni a 800 sportot. 🤔
Mindig is a best of premium. 😆
Az sose volt prémium, csak zárójelben.....de ez csak az olaszok helyesebben a németek faszsága. Mert ugyebár audi technika van benne.
En meg siman beallitottam TuneECU val.
A premium motoron.🤣

Az aszman nem kell.
Elhiszem, de ez ducati. Az országban csak bogláron van egyetlen rádugható műszer, még a pesti leányvállalatuknak se adtak. Cegléden bemondásra ugyan van, de ők más vonalon szerzik be motorokat és az övékét se láttam bár nem is hordom oda, mert elég szélhámos banda.
Itt nincs nyomkodás továbbra sem. Semmi nem.kommunikál vele.
megkérdeztem ismerőst ő jobban ért ehhez
a nagy ktm gépeket is ugyanúgy gomb nyomogatással lehet kiütni mint a 390est
pedig azok nagyok is drágák is
bár azért bőven 10 milla alatt van a 1290 islehet 10 fölött számít prémiumnak és onnan szopatós a szerviz
Mondjuk jó drága is lett. Ezzel a felszereltséggel most 17 felett van, amikor vettem se volt olcsó akkor asszem 12,5 volt. Ugyhogy itt nincs nyomkorászás, itt mindenért fizetni kell😀
Az lehet. Az olaszok nem nagyon engedik el a szervizelést ha már prémium lett.
Árkategóriától függ, a 4.5 éves cliónkat még ki lehet nyomogatni, de az arkanát vagy elődjét már nem, duplájába is kerül.
az új 390 is ilyen gomb nyomogatós
még azt is beállíthatod mikor szóljon az olaj cserére
😅az már a mult. Ezeken a kütyü is olyan hogy csak erre lett kitalálva.
gomb nyomkodós módszer nincs nullázni?
ktm motoron simám lehetett műszer nélkül