kevesebbet kellene dolgozni
így néha el kell mennem dolgozni ide-oda aztán kurvára fárasztó
peca workshop kellene aztán dőlne a pénz, de mivel alig tudok beszélni így ezt is buktam
van de nekik nem igazán lényeges az íz meg az illat
szóval kurvára mem érdekli őket hogy mangó vagy kivi ízesítésű a kaja
csak ezt a pecások 90% vagy nem tudja vagy nem érdekli
a peca cucc gyártók ebből gszdagodnak meg mert ha megy pecázni az ember egyből nem egy üveg fasztudja mit vesz hanem 4-5 üveggel mert más az íz...
amúgy a szájuk nagyon spéci felszív a sóderos/iszapos aljzatról kaját és ki tudja fújni úgy a nem kaját hogy a kaja a szájában marad
a további okosságokért már pénzt kérek 😆
nem vagyok irigy
mindenkinek elmondom milyen típusú csalival érdemes pecázni abban az időszakban
csak hát van akinek drága a 6 ezer forintos bojli és vesz inkább 3 ezerért és csodálkozik hogy nincs hal
hiába mondom neki hogy kóstoljon meg egy teszkós párizsit meg egy márkásabb párizsit, és ugyanennyi a bojliban is a különbség
a halaknak nem sok eszük van mégsem eszik meg a szart.....
egy ember fogott egy 20+ kilós amúrt kicsit feljebb
egyből vágtak vagy 8 helyet a közelében és mindig teli van
én már akkor rosszul vagyok ha látótávolságon belül van ember
volt hogy csali nélkül dobtam be a cuccot amíg ott ült nem túl messze hogy nehogy lásson egy halfogást...
Lófaszt.....amit enni is szoktam😃, amit te nem csinálsz azt mindenki csak flexelésből teszi és véletlenül sem azért mert jólérzi magát a flextett közben. 😁
el van rejtve
nem hivalkodok se a fogással se a helyekkel
van hogy a túlpartról etetek hogy ne tapossam ki a füvet plusz egyenesítem ki a gazakat ahol beviszem a botokat
volt hogy a halőr meg sem állt mert szerintem azt gondolta a vetéste vigyázok 😂
mint írtam rengeteg ember csak azért megy hogy tudjon villogni
ha csinálnék egy titok tours utszási irodát ami 30% olcsóbb lenne de senkinek se mondhatnák el hogy voltak myaralni csődbe mennék villámgyorsan mert kb senki se jelentkezne
Te leélnéd az eleted a csatorna meg a haz korul.
A tobbseg meg neha menne mashova.
Mondjuk en azt a susnyast amit fenykepeztel egy liter viz nelkul ha lapattal utnrnek se birnam 5 percen tul.
Van aki megelégszik az életfunkciok fenntartásával, és minden más átbaszás meg faszság, van akinek meg magasabbak az igényei és élményt vásárol magának. Ebben vannak szintek tehetősség és igények terén.
Nem azért, a tengerért, pár ismerősöm horgászni is szokott ott, lehet 1 hetes engedélyeket venni és mások a halak. Nekem hiányzik, hogy tavaly nem voltunk és nagy eséllyel idén sem megyünk.
így néha el kell mennem dolgozni ide-oda aztán kurvára fárasztó
peca workshop kellene aztán dőlne a pénz, de mivel alig tudok beszélni így ezt is buktam
szóval kurvára mem érdekli őket hogy mangó vagy kivi ízesítésű a kaja
csak ezt a pecások 90% vagy nem tudja vagy nem érdekli
a peca cucc gyártók ebből gszdagodnak meg mert ha megy pecázni az ember egyből nem egy üveg fasztudja mit vesz hanem 4-5 üveggel mert más az íz...
amúgy a szájuk nagyon spéci felszív a sóderos/iszapos aljzatról kaját és ki tudja fújni úgy a nem kaját hogy a kaja a szájában marad
a további okosságokért már pénzt kérek 😆
mindenkinek elmondom milyen típusú csalival érdemes pecázni abban az időszakban
csak hát van akinek drága a 6 ezer forintos bojli és vesz inkább 3 ezerért és csodálkozik hogy nincs hal
hiába mondom neki hogy kóstoljon meg egy teszkós párizsit meg egy márkásabb párizsit, és ugyanennyi a bojliban is a különbség
a halaknak nem sok eszük van mégsem eszik meg a szart.....
egyből vágtak vagy 8 helyet a közelében és mindig teli van
én már akkor rosszul vagyok ha látótávolságon belül van ember
volt hogy csali nélkül dobtam be a cuccot amíg ott ült nem túl messze hogy nehogy lásson egy halfogást...
nem hivalkodok se a fogással se a helyekkel
van hogy a túlpartról etetek hogy ne tapossam ki a füvet plusz egyenesítem ki a gazakat ahol beviszem a botokat
volt hogy a halőr meg sem állt mert szerintem azt gondolta a vetéste vigyázok 😂
ha csinálnék egy titok tours utszási irodát ami 30% olcsóbb lenne de senkinek se mondhatnák el hogy voltak myaralni csődbe mennék villámgyorsan mert kb senki se jelentkezne
nagyon drága a 0.5 literes bubis víz nem lehet elpazarolni, csak végszükség esetén van felbontva
A tobbseg meg neha menne mashova.
Mondjuk en azt a susnyast amit fenykepeztel egy liter viz nelkul ha lapattal utnrnek se birnam 5 percen tul.
6-7 éve az egész família volt csak én nem mentem