Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden alapot nélkülöző?Baszki,az ember társas lény.......Ilyen alapon akkor igazából abba is beléköthetsz hogy az anya nő az apa férfi,mert hát pont a hozzád hasonlók vitatják azt is,másképp csinálják,vagyis buzik,és szerintük az a normális.De ha szerinted az a normális hogy összefuttok a konyhába,én nem bánom,de részemről ez továbbra is csak lakótársi viszony.
Öregszel.
Jellemző, rosszindulatú, minden alapot nélkülöző, tőled megszokott válasz.
Elvárás?Kinek és kifelé elvárás?Régen rossz ha ez elvárás a másik fél felé.
Mondjuk azon nem is csodálkozom hogy szerinted ez így rendben van,sőt,azon sem csodálkozom hogy a feleséged nem vágyik a társaságodra,szerintem valójában senki nem vágyik rá.
3-4-5 fajta mindig van itthon arra ügyelek de most éppen 9, az aperol nincs a képen 😁
Nagyon jó az új narancsos unicum
Nem jó, próbáltam... annyi az eredménye, hogy nem háromkor ébredek fel, hanem ötkor, és akkor már nem tudok visszaaludni utána ☹️ jobb kettőbe aludni az éccakát, már egész megszoktam 😀
Nem is hívtál, na azép 🙈🤣
De, iszok, keserű az élet.. 😁 pont most csináltunk sorkóstolást 👍️
Pedig Hadházi is azt mondta a horkolásra, hogy éjszaka aludni kell, nem hallgatózni 🤣
Most csak hülyeséget beszélsz... nyilván felébred rá, ha kimászok mellőle, kinyitom az ajtót, felkapcsolom a villanyt, benyomom a TV-t... ehhez nem kell alvás zavar.
Pedig wartyogóból csak 1 volt, de annak merci hűtőrácsa volt, egyszer dugóban a hegyalja úton elém ugrott egy figura és ordítozni kezdett, hogy hogy merem erre a szarra a merci emblémát kitenni. 😅
Mert az nem 90'-es évek hanem 60-as........nézz meg egy mercit, man-t, scaniat bármit, ilyen szögletesek voltak a műszerfalak a 2000-es évek elejéig.
Kiskifli nagykifli? 😁
Na vazz, megszámlálhatatlan trabim volt és mégis elbasztam, tényleg. 😆
Az is nőnemű, feltétlenül szeret és csak kicsit szőrösebb. 😏
Én meg majomszeretetnek, ahol elkorcsosult, a társadalmi (rossz) elváráson és megnyomorodásba döntő szocializáció mentén élik le egyesek az életüket, gyávaságukat, irigységüket, egyéb frusztrációjukat szubjektív értékek mentén magyarázzák és emelik a másik fölébe a sajátjukat.
Az egyik horkol, a másik nehezen alszik el, álmában mozog, így aztán jól meg is kell nyomorítani a másikat.
próbáld ki hogy a lefekvés előtt betolsz 1-2 deci pálinkát
a hugyálásra jó, mert ahogy bontja a szervezet az alkoholt elég sok vízre van szüksége hozzá
A skatulyázást egy másik skatulyázással szeretnéd igazolni.
Mert nem iszol rendesen 😁
És,alvászavarral küzd a doktornő,talán nem tiszta a lelkiismerete?Én ugyanígy felkelek,megyek kajálok iszok,teszek veszek,neki nem okoz problémát,mondjuk nyugodtan is alszik.Egyszer ajánlottam fel neki hogy külön alszok,az első kovidomnál,azt mondta meg ne merjem próbálni.
Már írtam korábban is,valakivel keversz.
Holnap odahordom a betont mixerrel ! Csémi Danucem betongyárból ! 😉 Csak egy ilyen színű TGA mixer van talán az egész országban ! Megismered ! 😏
Ne legyél már blődi... a külön alvás nem azt jelenti, hogy nem is dugunk 😁
Próbáltam már blődivel megértetni, hogy én kb. 2 éve nagyon rosszul alszok és minden éjjel felébredek, és semmi értelme, hogy őt is felébresszem... olyankor én kimegyek, iszok, hugyozok tévét nézek, vagy ide írkálok faszságokat, de egyiket se lehet úgy, hogy alszik mellettem...
Próbáltuk vagy fél évig, hogy én felébredtem éjjel és néma kussban számolgattam 1-2 órát a sarkokat, és vártam hogy elaludjak, de ez nem működött ☹️