többbször leírtam már hogy egy bojlis tóban halat fogni kb olyan mint baromfitelepen tyúkot lőni
0 kihívás 0 felkészültség 0 taktika 0 élmény
engem nem érdekel a hal se enni nem szeretem se 20 percenként húzgálni kifelé
ami érdekel az olyan víz ahol 100 hozzád hasonló balfasz alig fog én meg húzgálom kifelé a 10+ pontyokat, és az se érdekel ha havi 1 ponty van
amúgy van még bojlim 2017- ből az még kb 5 évig a vödörben lesz utána háromfán bedobáljuk a vízbe
mindig éjszaka szoktunk menni horvátba. Ez volt a kivétel mivel a szülinapom miatt csúszott a dolog így az éjszaka helyett délelőtt 11 kor indultunk neki. A többiek már lementek éjszaka gond nélkül. Ezek a "nagy dugók" hétfőn kétszer fél óra araszolást jelentettek kb. mint egy pesti átlagos reggeli csúcs 😆 az autópálya osztó sem volt 10 percnél több. Ami bosszantóbb volt inkább, hogy amikor átmentünk az utolsó kapun legalább 100 kilómétert 70-90 között lehetett haladni mire szétoszlott a sok buzi. 700 kilométer 8 óra 20 perc lett meg egy megdöncivel meg egy inakutas pisálással. Ez normál esetben 6 óra 30 perc szokott lenni(kezeit széttáró) Ha a többiekkel megyek akkor sem jártam volna jobban, mert jött még egy több kisgyerekes család és ezek 5 ször álltak meg 700 kilométer alatt 🤣 Bosszantóbb az, hogy kibéreltem mára egy 130 lovas barrakudát azt felhőszakadás van(gondolkodós) 9 kor kéne átvennünk(gondolkodós)
az a hiba hogy a felhalmozott tudásom nem lehet csak úgy átadni egy embernek, nem bírna ekkora teherrel 40 éve gyűjtögetek tapasztalatot... még szerencse hogy kezdek hülyülni és nincs meg minden régi adtat
valami beszélő gondolatolvasó cucc kellne ami dumálna helyettem, meg kell várnom mire feltalálják
A workshop tapasztalat és tudás megosztó fórum, ahol a zsenik elmondják a tutit. Jelen esetben a hal kifogás profi kivitelezéséről. Ugyhogy a duma nem mellőzhető......Ini helyében a gyereket biznám meg vele, az ugyis vágja a megvalósítást, legfeljebb felolvassa ini polémiáit,miközben snittekben megjelnik ini amint küzd a halakkal meg a beetetéssel...ja, és promotálja a bojlis haverjait, akik ingyen etető anyagért cserébe megjelennek reklám képekben 🙂
Mondjuk lehet ebben potenciál, a bolt neve lehetne akár Kussoló hal is és ki lenne írva, hogy megszólalni tilos és akkora csend lenne mint a vízparton és legfeljebb mutogatással kérnének a vevők. 🤔
0 kihívás 0 felkészültség 0 taktika 0 élmény
engem nem érdekel a hal se enni nem szeretem se 20 percenként húzgálni kifelé
ami érdekel az olyan víz ahol 100 hozzád hasonló balfasz alig fog én meg húzgálom kifelé a 10+ pontyokat, és az se érdekel ha havi 1 ponty van
amúgy van még bojlim 2017- ből az még kb 5 évig a vödörben lesz utána háromfán bedobáljuk a vízbe
valami beszélő gondolatolvasó cucc kellne ami dumálna helyettem, meg kell várnom mire feltalálják