nem kever(ujjával nemet mutató) egész határozottan emélxem rá én is.(meghajlós) Persze annó a sztorit zotya egy kicsit felfújta azért lett ilyen emlékezetes 😅 Ez kb. mint nálam a susogó dzsoging. 1 hülye eltalálta a többinek ez tetszett aztán rajtam maradt úgy, hogy talán életemben sem volt rajtam olyan 😅
Hát tényleg szarul vagy akkor összerakva mert az alkohol vízhajtó hatású. https://www.hazipatika.com/ele...
A sok hugyozás lehet felfázástól is, vagy valami vese problémától, prosztatától, cukorbetegségtől, én ezeknek járnék utána. Egy részletes vér és vizelet labort kell kérni abból minden kiderül, vagy legalább is az, hogy milyen irányba kell folytatni a vizsgálatot.
A sör kis mennyiségben jó, de az sem az alkohol miatt. A komló önmagában is nyugtató hatású növény, meg van benne egy rakás ezt segítő enzim.
na akkor szedjük össze a 2 oldalt.
Szóval ki az aki nem alszik
egy ágyban a nejével.
-pipi
-ini
-mamlasz
-frici
ez már 4 kb az itt pofázók fele 😅
Várom még a további jelentkezőket mindkét oldalon(meghajlós)
Saller véleménye nem számít hisz ő annyira elviselhetetlen természet lehet, hogy fél évente új párkapcsolata van szóval itt az ő statisztikája nem mérvadó 😅
mit jelent az intimitás? Mi pl. kefélünk mint a nyulak. 10 év óta hangos szóváltás nem volt közöttünk együtt neveljük a közös üszkünket, együtt járunk kirándulni , nyaralni stb. Nem alszunk egymás mellett mint a a középkorú párok döntő zöme. Mert én az ágy egyik végétől a másikig alszok úgy forgolódok és állítólag rohadtul horkolok. Az asszony meg engem rohadtul melegít mintha 10 fokkal meleg lenne a testhője mint nekem. Aztán a tv-n is különböznénk, mert én pl. nem szeretem a török szappan operákat, ő meg nem szereti a kobrankót a becsületes neppert a pisti szerel-t a retromániát és még csak az urbex gyulát sem(hüledezős) Idén vagyunk 20 éves házasok alapvetően 27 éve élünk együtt de 50+-ba léptünk és megvannak a saját rigojáink. Tiszteljük egymást annyira, hogy hagyjuk a másikat normálisan aludni. Ez az előbb felsorolt dolgok miatt közös szobában aludva kivitelezhetetlen volna. A kapcsolatunk elején sőt egész a gyerek megszületéséig egy ágyban aludtunk ami azért kompromisszumos volt. Az idő előrehaladtával a kényelem praktikusabbá vált mint általában minden idősödő párnak. Viszonylag kevés olyanról tudok akik egy ágyból haltak volna ki egymás mellől.Aztán lehet itt dobálózni a szerelem szóval de hát az csak egy szép szó a baszásra(kezeit széttáró) Fiataloknál vagy egy létrejövő új párkapcsolatban ez egy normális jelenség közel 30 év alatt ez szeretetté változik. Aki akar aludgasson csak a kedves neje mellett nekem az egyáltalán nem fáj. De ne akarja megmondani annak akik közös döntésük okán nem így tesznek, hogy ez nekünk miért nem jó és ez társadalmilag mennyire helytelen 😅 Persze azok akik 2 szoba konyhában nevelik a saját üszkeiket azok könnyen dobálóznak ilyenekkel ott nincs más lehetőség csak az egymás mellett fekvés. 😅 Én meg azt mondom jó ha van annyi szoba egy házban ahány fő lakja azt a házat(kezeit széttáró)
akkor én szarul vagyok összerakva, ha néha van ivászat akkor egyszer se kell kimenni éjjel hugyálni, ha nincs akkor többnyire 2x
hiába megyek a dokihoz hogy adjon valami vízhajtót nappali időszakra azt mondja 2 hugyálás természetes dolog
szerintem meg nem, mert 20 éve nem kellett hugyálni járni éjjel
Látod,te már olyan dolgokat keversz ide,amiről szó sem volt.De ha már itt tartunk nincs közös bankszámlánk,de ő hozzáfér az enyémhez,van társkártyája,én is hozzéférhetnék az övéhez ha akarnék,de nincs rá szükségem.Mivel nekem van nagyobb bevételem de a gyerekeknek ő vásárol,ezért ez így van rendben.De egyébként igen,szerintem egy jól műkődő,hangsúlyozom,jól működő párkapcsolatban,igen együtt alszanak a párok,még csak fel sem merül ennek az ellenkezője.Tessék,te miért alszol külön?Mi az ok?
Tehát a tefajtád szerint a társas lény az csakis és kizárólag egy ágyban alszik, egy bankszámlája van, egyforma ízeket szeret, egyforma zenét...
A parancsolód tényleg olvassa az írásaidat, hogy ennyire rettegsz tőle?
De csak hét órakor kelek(kezeit széttáró)
https://www.hazipatika.com/ele...
A sok hugyozás lehet felfázástól is, vagy valami vese problémától, prosztatától, cukorbetegségtől, én ezeknek járnék utána. Egy részletes vér és vizelet labort kell kérni abból minden kiderül, vagy legalább is az, hogy milyen irányba kell folytatni a vizsgálatot.
A sör kis mennyiségben jó, de az sem az alkohol miatt. A komló önmagában is nyugtató hatású növény, meg van benne egy rakás ezt segítő enzim.
Szóval ki az aki nem alszik
egy ágyban a nejével.
-pipi
-ini
-mamlasz
-frici
ez már 4 kb az itt pofázók fele 😅
Várom még a további jelentkezőket mindkét oldalon(meghajlós)
Saller véleménye nem számít hisz ő annyira elviselhetetlen természet lehet, hogy fél évente új párkapcsolata van szóval itt az ő statisztikája nem mérvadó 😅
hiába megyek a dokihoz hogy adjon valami vízhajtót nappali időszakra azt mondja 2 hugyálás természetes dolog
szerintem meg nem, mert 20 éve nem kellett hugyálni járni éjjel
A gyerekeket is kétharmad egyharmad arányban osszátok, vagy fele-fele? 😁
Hát olvasd már vissza önmagadat!
A parancsolód tényleg olvassa az írásaidat, hogy ennyire rettegsz tőle?
:-D