Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondod ezt te aki 1milliót kiad egy horvát nyaralásért.
szemujel el dzsekszon. Elég szar film volt...
nem lehet mindenki olyan gazdag mint te 😂 Valamelyik este itt is csináltunk lángost. 1 kg liszt kis foghagyma kis sajt kis tejföl 5 gyerek 6 felnőtt adagja nem került 2500-ba akkor itt még szarabb az órabér de hát csórók vagyunk nem vagyunk felsőpolcos gazdag tűzoltók 😂
akkor te csak olvassál innentől(kezeit széttáró)
Ezt választotta, de a rinya azért megy amikor rájön hogy nem csak előnye van.
Ez a hergelés,szerintem pint az ellenkezője,el van hitetve hogy ilyen olcsó,ez az egy hét valójában nem 400ezer,hanem inkább 6-700.
a panelproli meg ezt választotta
egész életében spórol a fűtéssel a vízzel a villannyal, ebből a pénzből meg el tud menni a városi uszodába/fürdőbe viszonylag olcsón
a vírus nagyon szépen megmutatta hogy a városi lét miért szar, mégis ragaszkodnak a népek hozzá mert olcsóbb kényelmesebb az élet
Panelban el is foglalná a nappalit 🤣
Ezért volt ezeknek bajuk a COVID lezárással is, nem a kertesházban lakók szenvedtek. Ugyan így van a nyaralással is.

Medencét nem kell fűteni. Inkább hűteni kell mert nyáron meleg lesz mint a pisi.
ott ahol voltam 1400ért adják a balonos vizet a kupak lehet kb 200ft
olyasmi fejjel töltik mint a benzinkutakon van pár pillanat alatt megvan
szóval kurva nagy üzlet, sokkal több a haszon rajta mit a szódán
Persze, csak ugye ezek a cikkek a proli hergelésről szólnak, mert azok még soha nem adták össze mennyit költött, csak így egyben leírva soknak látszik, de itt vecsési Tesconál sem lehet olcsóbban enni ha mindent kérsz.
aki csóró az miért megy nyaralni drága helyre? én is sírhaték hogy a dubaji repülőút milyen drága
túlságosan nagy lett a nép arca, már lassan azt gondolja hogy nekik minen is alapból jár
amúgy én 2 gyerekkel vennék egy 6x3as medencét ami kb 300 pénz mellé egy kis hőszivattyús fűtést ami szűrőkkel meg egyéb kacatokkal másik 300 pénz aztán meg van oldva 3-5 hónapig a strandolás
vagy egy felfújható jacuzzit ha nincs sok hely az udvaron
A gépben van a szűrő, csak nem szokás cserélni.
A ballonosban is szűrt csapvíz van, csak azt cserélgetni kell, meg drágábban nyerészkedik az ezzel foglalkozó cég.

Különben mlas felesége helyébe kiraknék egy kézzel írt cetlit a balonra, hogy "csapvízzel frissen feltöltve", és tuti nem fogyna annyira 🤣
Öregasszony azért viszi haza, mert látja a Tescoban a 200 forintos vizet, és hát mennyi pénzt megspórol ezzel így. Pedig a palackozás meg a parasztvakítás a drága nem a víz.
Nincs ezzel semmi baj, már a Tisza-tónál is ilyen árak vannak. 2 felnőtt+2 gyerek szerény kis ebédje 20-25 ezerben áll meg.
Szóval akkor mégsem ugyanaz kerül 1500ba,baszki a sajtos tejfölös itt is kb annyi,2500 ért sajt tejföl hagyma bacon,vagy sajt tejföl hagyma gyros hús.
Fogalmam sincs, csak nyáron mindig jönnek ezek a cikkek én meg hiszek nekik, mert mocskos fidesz 🤣
https://www.atv.hu/belfold/202...
múltkor voltam pesten fogászaton aztán ott is 8as légcsövön jött a víz a budiból az automatába, mág szűrőt se leáttam sehol se lehet a gépben volt, amúgy ugyanaz a cefet szar pesti víz íze volt az automatásnak is mint szokott lenni, már egy szénszűrőtől változik az íze szóval tuti nem volt nagy szűrő rendszer a gépben sem
amúgy a 19 literes balonos vízben is sima csapvíz van(vagy kútvíz) itt van némi szűrés meg egy kis klór/egyéb anyag csepegtetés, én saját szemmel láttam hogy vidéki szódás cég kézi csepegtetővel adagolja a "mérget" a vízbe mert különben 5 nap alatt megzöldülne a víz
Nem, nyárson egészben sütött ökör... 😅
Minden biztosító ilyen aljas, külön osztályuk van akik a kibúvót keresik. Meg kell fenyegetni őket, ha baszakodnak ügyvédet fogadsz és az ő díját is felírod a kárigényhez. Nálam ez volt. valami 50ezres igényemet vitatták, aztán az ügyvéd 5milliót szedett ki belőlük a végén, mert a vállalati jogásznak nem az eszes megy.
🤣 de miért, víz a csapban is van. Lehet elterjed hogy a doktornő megáldotta és gyógyító hatása van mert a Mariskának is meggyógyult az aranyere. 😆

Amúgy meg van olyan vízautomata, ami csapvizet ad, csak lehűti.

De tényleg ilyenek az emberek. A kutyafuttatóban szoktak kirakni zsacskót, na az másnapra eltűnik az egész spulni és nem a kutyások használják el az otthagyott kutyagumikból ítélve.
Ja és azon mi van,sajt meg tejföl?
Nálunk 700 a sima lángos a sajtos-tejfölös meg 1300
én összeborítok egy simát meg egy sajtos tejfölöst aztán megvan a reggeli
magában a sajtos tejfölös nem jó mert telibasszák tejföllel meg sajttal és nincs lángos íze annyi cucc van rajta van hogy a gödrökben centi vastagon áll a tejföl
6-kor kezdi csinálni de már kezdéskor ott van 7-8 ember
Ez is csak az orvosokat minősíti.
Gondolnád, de az asszony nem hitt a szemének, mikor látta...
B+Az viz,a csapban is van. 😆
Asszonyék rendelőjében van vízautomata. Az egy dolog, hogy műa poharat csak 10essével teszik ki, mert elviszik, de a nyuggerek már viszik a vizet is, feles petben 😬