Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ini szeretne annyi havi bevételt mint az audiba egy szalag melletti betanított munkás.
Rajtad látszik a végeredmény 😅 50 évesen a 85 évesek rajtad sajnálkoznak, hogy milyen lepusztult állapotba vagy 😅
Vagy nem kellett volna ennyit járnod nyaralni vagy te is inkább hitelből tennéd mint én így kiegyensúlyozottabban lehet visszafizetni a nyaralás árát mint túlórázva spórolgatni 😅
miért? Feltalálták a hitelt. Én még mindig a 2 évvel ezelőtti nyaralásomat törlesztem(kezeit széttáró)
szerintem nem
ezt írtam volna?? nagyon kisemberként gondolkozol
akinek nem elég a szalagmunka bér az igényeihez az menjen tanulni, vállalkozzon vagy dugjon milliomos öregasszonyokat vagy mittudomén
de
inkább sír a proli meg vállal túlórákat, másodállást inkább megszakad hogy tudja mutatni hogy bizony ő is el tudott menni az adriára aztán 40-50 évesen kihal mert tönkrebaszta a szervezetét a sok melóval meg a stresszel
Tehát a jó állampolgár elégedjen meg a szarral ami neki jutott és még álmodni is tilos neki a jobb életről hisz érdemtelen rá és meg se próbáljon kitörni abból (még a végén fenyegetni kezdi a jobban élők státuszát, életminőségét, skandallum!) hanem beszari módon, becsicskulva, lehúnyt fejjel felnézni se merjen a bármiben felette állókra miközben szolgai módon (ahogy megérdemli) éljen és haljon semmilyen gondot nem okozva láthatatlanul. Na erre volt jó a régi sorkatonaság, csicskításra.
Akkor az olcsó
az meg nem sír hogy drága
a proli sír akinek az arca nagyobb mint a tehetsége
a képlet egyszerű:
az elképzelt életvitelhez kell a fizetést(munkát) kialakítani, aki sokat akarna költeni annak magas fizetés kell, szóval a gyári betanított melós a szalag mellett ne álmodozzon adriai nyaralásról meg nagymerciről
kb 2 hete voltam ott, szóval 1400, a saját boltjukban is, a faluban kiszálítva is
a másfeles ízesített ásványvíz meg 120+50, a szóda 100ft kiszállítva is a faluban
mindezt számlával
egy faluval arrább már ezek emelkednek az árak majd 100 forintot a boltokban, a balonos vizet nem tudom azt nem néztem
Szerinted nem szoktunk?
Már 2400 az az 1400
tűzoltó laktanyában unalmatokban pont ráérnétek sütögetni. Az idő is jobban telne(kezeit széttáró)
szerintem nem fogja takarni egyedül bérlek hajót meg dzsetszkit ez több mint 3.
inike ezek megvannak azoknak is akik nyaralni járnak 😅
Egyébként évente 2x 3x ha elmegyünk lángosozni,egy helyen szoktunk,ha ott vagyunk eszünk.Sosem zavart az ára.
lőj már onnan egy két fotót ahol látszik a balaton meg a lángos árak a büfé oldalán 😅 Eskü bemennék hazafelé de éjszaka megyünk mindig a balaton mellett. Tudjuk mikor érünk mellé az m7-en mert baromi büdös szag kavarog ott is és a velencei tónál is. 😆
🤣
ja 50 ezerből 5 milla mi. Anderzen már meghalt 😂
gondolom igen a lángos 90% a sajtos tejfölös lángos a maradék 10 %on osztozik a többi. Szóval ezerötért nincs rajta házikolbász szarvasgombával. 😅
nálunk még 1000-ért még van sajtos tejfölös az egyik helyen.(meghajlós) Blödi egye csak 3000-ért ha már ilyen elit helyre született 😅
nem tesznek ki 😅 Azt hozzák a hozzátartozok vagy ha járóképes vagy megveszed a büfében 😅
Ahogy ingyen ebéd úgy ingyen szarás sincs 😅
nekem van két tenyérnyi beázásom az egyik lakásban. faxom sose foglalkoztam ilyenekkel ezek éves szinten vannak nálam amikor kiszárad és a bérlő is otthon van kijavítom és kész(kezeit széttáró) most bejelentettem a biztosítónak. Remélem önteni fogja belém a lóvét nagyot akarok kaszálni 😅
Ja,én is csináltam rántotthúst hasábburgonyával töredék áron mint az étterembe amennyiért adják.És akkor most ez mit jelent?Süssem ki otthon és vigyem magammal?
nálunk meg van elszívó. Még itt is az apartmanba(kezeit széttáró)
nincs(kezeit széttáró) Kamuzol(kezeit széttáró)