Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zafirát tudok, 1.6 benzinest igen olcsón, hülye hibája van, jön megy oszt egyszercsak leáll, megmozgatják a motorvezérlő csatiját, kábelét oszt megy tovább, 2x szedte szét két külön szagember és a vezérlő a csatijával együtt és szerintük jó, én a kábelkorbácsot is méregetném, de nem találnak villanyászt aki hajlandó lenne vele bíbelődni így inkább el sem vállalják, lányom már vett másik autót ez meg áll valamelyik szakinál vagy a fene tudja hol.
Ugye, azzal megnézhetted volna az univerzum peremét pár olajcserével. 😁
ha van akciós cucc akkor én is így vagyok vele
a robogót este 8kor elvitték, másnap 13órakkor már megvolt az 50es endúró
aztán azt a kis endúrót is este tették fel
mondjuk mákom volt mert ismerős pont járt arra teherautóval és elhozta, mert egy kis berregőért én se nagyon akarnék 300+km távokat utazni

de a terepjáróval ráértem, igazándiból semmi szükségem se volt rá így rá is értem, emiatt lehetett bekínálni olyan összegeket ami a minimális jóízlésbe se fért bele
merivákat is nézegetem aztán ha lesz egy nagyon akciós vétel akkor beújítok, ha nem akkor nem lesz meriva
múltkor bekínáltam egy 500ezresért 180at de az nem jött össze valamiért 🤣
Egen,meg mindig azt a mitsu spacestart emlegetem,a padlizsanlilát,hogy az milyen gyári vót,nyamm.😃
Na igen, ha van idő vásárolgatni, alkudozni, nálam jellemzően ez úgy zajlik, hogy kell egy jármű, a gondolatot tett követi kb. 2-3mp múlva és lapozom a hahu-t, de az lassú így fél óra múlva kereskedéseket látogatok ahol hosszas válogatás után az első felnyitott motoháztetejű indulóképest megveszem max. 10 percen belül és így a gondolattól számítva legfeljebb 2 órán belül megvettem az első járművet amit megnézek. A türelem nem az erősségem. 😏
alkudni kell, jó sokat
amúgy amit magánok árulnak és nem viszi el tőlük a kupec mind drága, de pár hónap után be lehet kínálni egy akciós árat érte, aztán vagy sikerül vagy nem, van eladó sok, egyiknek majd csak kell a pénz
Megnéztem az új Jaeco-t, a reklámokban sokkal nagyobbnak látszott, kisebb mint a peugeot 5008, jól néz ki, de így már drágának találom.
Csak regeltek látják így lemaradok a tanulságról. 😒
Az ugyanaz,mind tulertekeli a fostaliga ződ F kombijat. 🤣
akkor válassz hazait magánszemélytől
Tasi a dolomitokban.
Es baze igaza van,utalja a kanárikat....
Beszabehu.....🤣

https://www.facebook.com/share/v/19Sg6YNGZA/
Kurvara van kedvem turni a nemetbol hozott autok kozt itthon ugy hogy a nepper is keres rajta.🤣
azért egy olaszban vett kocsi kasztni élettartama minimum +10 év egy némethez képest tizenéves korban vásárolva
van itthon németből behozott is, sérülésmentes, de az alja csupa rozsda futóműrészekről pörög a rozsda, alu részek full ragyák stbstb
ilyen 1-2 millás gépekért meg amúgy se mennék én egy métert se, főleg nem külföldre
nálunk is hegyekben áll a kocsi, be kell kínálni egy szemérmetlen ajánlatot, aztán úgy is lesz aki odaadja
terepjáró is azt hiszem 1.7-ről indult aztán 1.2 lett a vége egy hét gondolkozás után, mondjuk nem is ért többet egy forinttal se
előtte is bekínáltunk nem egynek egy hasonlóan csökkentett árat, van aki még azóta is árulja 😄
Pénzért.
Amivel elég fösvény vagyok. 🤣
Nem,Van még vagy 90 darab a keresőben,mindegy csak kombi,minimum 1,6 116 lóerős,van 1,4 meg 1,6 90 lovas.Azok márkurvara gyengék a kasznihoz.1,8 lenne a jó.De nem feltétel nélkül.Megúszós áron,de nem feltétel nélkül.
Feltérképezésnél és 1500 euronyi pénznél tartok,még rakok hozzá ha kell.
Van 3000 ért H is meg J de utóbbi már ólomnehéz és inkább turbós,azt annyira nem szeretném,bár fiatalabbak.
nem kell menni
megveszed aztán a többit intézik, ha kell házhoz is viszik
Azt hittem ez a kiszemelt.
Megy a halál dél olaszba,még dojcséba se biztos hogy akarok.

https://suchen.mobile.de/fahrz...
dél-olaszban kell nézelődni, csomó cég hordja haza onnan őket, ott legalább nincs sunyi rozsda, mert ami baja van az jól kivehetően látszik 🤣
szomszédom náluk dolgozott: https://www.trexcar.hu/ hetente többszáz kocsit hoznak be olaszból megrendelésre
Írtam én hogy ezt akartam?
Kérdés az volt hogy mi az a "H"
Van egy ugyanilyen H-egy deka rozsda nincs benne.
Az első H ami lejött a keresőben volt a példa a kérdésre.
küszöbök első sárvédők alapból cserések műszaki előtt
gondolom az egész alja full rozsda
szóval +500 mire elviheted műszakira
De miért akarsz a rozsda kupac helyett egy másik rozsda kupacot?