Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jófogáson van még kiskőrösi bukó. Garantáltan semmi pöcök nem fog letörni róla(kezeit széttáró) Csak vegyél hozzá néhány pótplexit mert gyorsan karcolódik a fel-le húzogatás közben ha a csavarokat túl szorosra hagyod(kezeit széttáró)
😆
szerpentinről volt szó
rossi szerintem ott nagyon ritkán tolja
monduk én se láttam olyat a vírus óta szóval lehet megszorongatna de nem előzne rám 😂
Mondom,rossi belepirulna ugy lenyomnad.🤣
Dumaban,szigoruan neten. 🤣
szerpentinre ott az 50es derbi senda, avval is lealáznék bárkit is 😆
mivel ez váltós még felfelé se volna sok ellenfél, szegény robogó ilyen 25-el bírt csak felfelé menni, még könnyebb görgőt kellett volna beletenni
Van ilyen, és ezeket a szerelmeket meg kell szerezni.
Megint letort a buko plexijenek a kis pocke, amin forog... Megorulok, megint 10+ ezer, es ki tudja, mikor lesz, vagy plusz posta. Asszem veszek valami masik sisakot, ahol vagy egy nagy lyuk van a plexiben es egy nagy tengelyen forog a plexi, vagy olyan, hogy kivul van egy nagy alatet-szeru basz a plexin kivul, es emikor feszul a plexi mert felnyitod, akkor nemcsak egy 3 mm-es pocok tartja.
nem is világ körüli útra akarnék menni vele
egyszer sok-sok éve(kb amikor az asszonyt vittem ultrahangra terhesen) láttam egyet szegeden, egyből egy szerelem lett ami sosem teljesül be
és még úgy is szerelem lett hogy szinte csak az endúrók jönnek be
Mondjuk amilyen gyorsnak kepzeli magat szerprntinen tuti eleg lenne. 🤣
igen, ez igaz. de győtrelmes fék meg futómű. de szép motor az igaz.
ha lenne több zseton meg motorozni is szeretnék az utakon akkor egy kawasaki zephyr 1100 lenne a garázsban
nem sok szebb motor van tőle
Nem is mondtam, hogy nekedvaló......
Nem vagyom olyanra.
Igen.... és olyan élményt ad, ami ma már nem elérhető a mai gépeken. Nincs elektronika, csak ABS a többi a tudásodra van bízva. Szép hang, nagy nyomaték, 2010-től normális fékek.......Az utolsó XX jó lenne, meg egy CB1300... Suzukiból max egy BKing, többi nem értékelhető- vagy a legujabb busa, az előtte lévő szériák semlegesek.
A regi az regi.Nagy,nehez üszök.
Igaz..... ezért is pártoltam el tőlük. De ha sok pénzem lenne a régi nagyvasakból még vennék jó állapotut.
Kethengeresednek.🤣
Megjött az ancel bd500, nagyon jonak tűnik. Bár még bele kell mélyedni mit hogy csinál mert mielött végignéztem volna máris kitöröltem az összes hibakodot
Pedig a jappán az jó. Tapasztalás......bár még az olaszra se lehet szavam. Kivéve a generátort, de az inkább a cég büne hogy nincs visszahivás ha nyilvánvaló hogy elbasztak valamit.
Hátt nem tom elindulnék e velük......ez tényleg inkább szektás vonal mint motorozós brigád. De hát nem ismerem őket ugyhogy nem tom
Se harlis,se ducatis nem leszek,a szallas tetszett a lövöldével,a video se rossz,az angol motoros cegnek meg koze sincs a nemet fehernemugyarhoz,csak a jappanszektas fejekben.
Tisztara mint a Herlis szektasok.
Bakker, ezeknek szerintem még az alsógatyájuk is ducati... ezekhez minimum csak triumph melltartóba csatlakozhatnál 🤣
Ja,gondolom füzik,füzik a kanyarokat. 🤣
Egy kis motorkázás,dukáti vip team,nekem picit sok a kajatura resz,de a szallas tetszik a terasszal.

http://youtu.be/GGSoq65nRcA?si=mVhHnjOXW20j8jxd