Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami aláfestő zenét tehettél volna azért(gondolkodós)
szerintem jobb lenne ha az ukránok ellen készülnél. Az orosz minket sosem fog bántani ellenben az ukrán egy kanál vízbe fojtana meg még téged is 😅
Én végig csináltam a magyar (ingyenes) online tanfolyamot (és tudom is a tananyagot, legalább 95%-ra most is le tudnék belőle vizsgázni), de mivel jelentkezni sem lehet a (fizetős) magyar vizsgára (hosszú hónapok óta), így én is az osztrákot tettem le. Az egész EU-ban érvényes, ráadásul ingyen volt, és fel sem kellett állni a PC mögül, nem hogy megyeszékhelyre utazgatni, egy nap szabit is kivéve.
Sűrűbb pillanatragasztó, palmatex, vagy szilikon gumi.
Pillanatragasztónál gyorsan told a helyére mielőtt megköt 😁
Kapják be az elbaszott jogsijukat. Az igazán tökös illegálisan drónozik 😆
Az osztrák A1/A3 jogsit megcsináltam, annak még kb. volt értelme, de a magyar rendszerben kitaláltak egy halom ellentétes dolgot az úniós rendszerrel, csak mert a négy balherés firkászok túl pofátlanok voltak.
vannak spéci markolat rögzítő cuccok
2 oldalas ragasztó meg valami olaj szerű anyag
de ezeket utána egy jó ideig pihentetni kell de utána alig lehet levágni
ha egyszer felragasztod utána dobhatod ki
szóval az 1000 forintos 1 év alatt széteső kínai gumimatkolat nem feltétlen a legjobb választás ehhez
Nos,ujra indult a markolat project.
Hat,a kiskinai mar a dobozt is hamisitja mer ez made in italy felirattal jott.
Az jo hogy amit a kepen cső belsőnek lattam az csak a gumi egy kiallo resze,azt le kell vagni.
Viszont ahogy kepzeltem ket meretu a belso atmero,egyik 23-as a masik 20-as,gondolom a gazszektor csöve miatt.
Igy ket szett fog kelleni.
Mivel erdemes raragasztani?
Van alatta a fűtőfilm,es birnia kene a hőt is amit kap majd.
Te így készülsz az oroszok ellen? Én drónozgatni tanulok, abban van a jövő!
Teljesen legálisan, regisztrált drónnal (DJI Mini 3), vizsgával, érvényel jogosítvánnyal.

http://youtu.be/lGpXrHEQRAo
Nekem egy Caberg Duke-om volt - 10 évig használtam a GéeSöccázon, de teljesen szétrohadt a bele. A pinlockot kb. 3 éves korában hagytam el belőle - menet közben. 🤣 Az a sisak új korában is baromi hangos volt, kénytelen voltam füldugóban motorozni. Jelenleg egy kb. 3 éves nyitott Schuberth M1 Pro-t használok a robeszon, ezt a szomszéd csopperes sráccal bizniszeltem (kb. ingyen volt). Pinlockos, nagyon passzent a fejemre, és halkabb (!!!) - ilyen tempónál - a Cabergnél, nem kell füldugóval bíbelődnöm. Az külön baromira tetszik, hogy - az össze eddigi zárt és felnyitható sisakommal ellentétben - fültől fülig, 180 fokban kilátok belőle. Na persze esni nem kell benne, mert "az ellen nem véd". 😆
nekem is van, épp használom 🤣
Nekem volt egy 100 éves Súbertem, szerettem, de a végére teljesen szétporladt 😁 Másikat meg nem vettem, mert végig próbáltam a müncheni motorshow-n az összeset, és az újaktól nem voltam elájulva azért a negyed milláért... (akkor, ma már biztos több)
Lidisben is kihúztam 2 szezont, de az 120 felett eszméletlen zajos, 140 felett meg úgy beremeg, hogy nem látok ki a plexin ☹️ (valahol még megvan)
A Shark sisakom még csak olcsó sem volt....csak francia fos.
Segítek eltörni a kezét. Van gépsatum 🤣

Röhely hogy az ultragagyi GREX sisakom mindent IS kibírt. a szivacs rohadt ki belőle 10 év után.
Szintén nem túl drága HJC-vel sem volt semmi gondom.
Azé' mert valami olcsó, nem kéne DIREKT olyanra csinálni, hogy szar legyen... 😠 normálisra megcsinálni is pont annyiba kerülne...
ne tudd meg, hányszor felbaxtam magam a sisakpleximen... leginkább azon, hogy már első ránézésre láccik, hogy ez OTT fog eltörni... és ha én látom, akkor a mérnöknek is kéne, aki tervezte. Törném el a kezit gépsatuban, amelyikkel rajzolta... 😁
Sharkot se vegyetek. Fasza sisak, de annak a rögzítése is törik mint a ropi. Első egy szezont bírt, a második felet, pedig rohadtul vigyáztam rá és nem motorozom sokat. Szóval vettem egy Shoei-t, az drága de bírja. Sokkal masszívabb tervezés.
En egy marushint hasznalok,kozepkategoria.
Shoei elpusztithatalan.De a marushin illik a fejemre.
A regi verzion ha leesett nyitva letort a ful,azota valtoztattak,vagy csak nem ejtem le nyitva de nem tortem el plexit.
40-60 kozt megy a kinalatuk zome. Nekem is van egy (MT Atom) 2018 ota, az a teli cuccom, mert fos a napszemuveg benne, atalakitottam napellenzove.
A Lidl-Aldi harmincotezres sisakok felett van eggyel kb. Ezekhez legalabb van potszajre, az ECE besorolasuk valid, de nyilvan egyik se egy Schuberth.
Annak is van egy csomo tipusa,de akkor ez egy low budget kategoria.
Hmmm.
Mt Helmets, ha tolem kerdezed.
Ez milyen sisak?
Nekem Stelvional valahol, ami letort, az beszorult, nehezen mozgott, ebbol vettem eszre, nem is mertem hadznalni, mert ha az egesz leesik, akkor hogyan jovok haza? Az egesz allvedot nyitottam, de szelloztetni nem tudtam ezert a resnyire nyitassal, mas rendszerut veszek ezutan.
Rossi crossozott, nem is rosszul, főleg erőnléti edzésnek használta... letiltották róla, mert nagyon balesetveszélyes volt, nála egy törés és oda a bajnokság...
Szóval megnyugodhatsz, semmilyen motorral és semmikor, soha az életbe nem tudtad volna megelőzni 🤣 de még csak feltartani sem 🤣
Nekem a felnyitás határoló tört le, na az nem volt három milliméter csak másfél... ezért ha menet közben felnyitottam felső végállásba, akkor leesett.. párszor visszamentem érte 😁 azóta is így van, biztos nem veszek 10 ezerért másik plexit, hogy egy hét alatt letörjön róla az a kis szar, inkább veszek másmilyen sisakot. A relatíve olcsók ilyen szempontból mind fosok.
ezek mind gyors menetek, a kis gép meg nem megy gyorsan, főleg nem 3 személlyel mert már kb annak számítok
Na? Akkor Kakucson egy menet? Ott még emelkedő sincs.
ahogy melléd érne ellöknéd a pikcsába. A tömeg veled van te meg sem imbolyodnál a robeszen 😅