Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te leszel az egyetlen a családból aki ebből kimarad az elveid miatt 😅 Valamelyik nap mentem el megint előttetek a szomszédodnál egyre több a villanyautó szerintem van már ott vagy 50. Csak annyi lenne, hogy kérnél tőle egyet szerintem ingyen adna is 😆
De hát az elveket nem lehet megbaxni 😂
na itt most lett vége(meghajlós) nagy szerencsénk volt. először felhő takarta a holdat, majd később a vöröses árnyalatú hold látszott mert már csak fátyolfelhők takarták. Aztán mire a bal széléről elkezdett kivilágosodni eltűnt az összes felhő(meghajlós) Mire teljes fényében ragyogott újra na addigra lett megint felhős az ég már most nem látszik semmi belőle pedig telihold környéke van. szóval mi a kölökkel a második felvonást végig tudtuk nézni(meghajlós) az elsőről a felhők miatt lemaradtunk(kezeit széttáró)
Az Across-nak a töltése miért lassabb mint a Rav4-é miközben ugyanazon a gyártósoron készül? Igazából nem számít csak azért bukkant fel a dolog mert a lányomék vesznek egy újat ha minden jól megy, elkezdődik a család villanyosítása. 😏 😁
Csak akkor ha meghizott,sok cukros üdítő,pfejj.
én még kíváncsi se vagyok rá
mi hasznom származik abból hogy nézem??
holdat csak peca közben nézek, mert nem mindegy hol pecázok. a hold telítettég és a holdkelte-holdnyugta határoza meg a helyet
Ez beugratós kérdés. Hogy látnánk ha elfogyott? 😆
Lehet ma fel sem jön 🤣
Nálunk pont addigra beborult 😟
DK felé nézz
valaki látott valamit ebből a holdfogyatkozásból? Mert, hogy keresném a holdat de nem látom meg felhős is az ég(kezeit széttáró)
A velemeny hat szoval az nem mindig tenyekbol indul ki.😃
Ennyire nem ástam bele magam, csak a véleményekből ami megragadt. Sosem voltam opeles ☺️
Nem 9i 98-as.
Az nem gond.
Az atlagember nemigen tud kulonbseget tenni egy 9i-es X16xel meg egy 2009 es z16xel közt,csak azt latja hogy ecotec van rairva a szelepfedelre.Ami az elobbin meg csak nem is szelepfedel csak egy muanyag dekli.Mig az utobbin mar tenyleg szelepfedel.
Az alatt egy sor modositas van,minden teren,11 ev alatt tuti tettek valamit az olajfogyasztas ellen mivel az ujabban 30e alatt egy deka olaj nem fogy,es megvan a jargany kezdes óta 170e km-en.
Igen, és az eco tech motor,jó esetben,minimális olajfogyasztása,még ront is ezen a folyamaton.
Mondjuk pont az 1,6 ban van,mind a 2005 mind a 2009.-esben,ez utobbibban mar vizkörös,nehezebb lefalazni.Hacnincs az 1,8 ban mar jobb a kedvem.
Igaz kétfélét is latok egy 125 es egy 140 lovasat,remelem az erösebb fiatalabban sincs.
Sz en 1,6 osombol mar vakartam ki full eltomodott jaratokat a szivosorbol.
1:25nél mondja a lényeget. Ha esetleg nem akarod végignézni.
A Varga Tibor, pont az 1.8 astra jótulajdonságáról beszél. Így lehet hogy jó választás lenne részedről. Talán érdemes kicsivel többet is adni érte, ha tényleg kevesebb gond van vele 😉 http://youtu.be/Yz7AM_RSHKk?si=mx5nx_uuhjrRumeI
Neha felbukkan LPG-s a hirdetésekben.
Sok gázos autóm volt főleg kisteherek, az elsőt 94'-ben alakíttattam át egy zuk-ot utána sorban több is lt28 amit porsche motorosnak mondtak mert az egyikben az volt mondjuk a legrosszabban és többek között volt újként gazella ami érdekes darab volt így valamennyire képben vagyok és ugye nem rövid távra használom hisz csak a napi ingázás 110km.
ha sok kis táv van akkor a gázos fogyasztás megtévesztő lehet főleg télen
mert megvárja amíg 30-40 fokos a víz és csak utána kapcsol át gázra, nyáron ez sokszor másodpercekben mérhető, télen sokszor át se kapcsol ha csak ilyen pár km távot megy az ember
Az nem jo,attol fog tobbet zabálni.
Lebutítom, nekem ne okoskodjon egy nyamvadt kerék. 🤨
Ez vonzónak tűnik bár gondolom a fogyasztás is jelentős, de én gázosítanám ami diesel fogyi árához tenné hasonlóvá.
Mondjuk az okoskerek tud gondot okozni.